Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Priemysel | Keper na pracovné odevy

Tlačová správa / Priemysel
Keper na pracovné odevy

Keper sa  používa na výrobu pracovných odevov. Je to textilná tkanina neprofesionálne nazývaná textilná látka. Pracovné odevy sa dnes vyrábajú v bohatom  a rozmanitom  sortimente. Spĺňajú a rešpektujú požiadavky zákazníka. Pracovné odevy neplnia len účel  oblečenia pracovníka, ale  ponúkajú  aj ochrannú funkciu, ako ochranné pracovné pomôcky. Dnes už bežná požiadavka ochrannej funkcie odevu je zabezpečená  vlastnosťami tkaniny  z ktorej  je  pracovný odev vyrobený. Keper sa prispôsobuje v súčasnosti svojimi vlastnosťami profesii v ktorej bude pracovný odev  použitý.  Vysoké nároky na špeciálne ochranné vlastnosti  pracovného odevu, už nie sú kladené  iba v chemickom, hutníckom, drevospracujúcom priemysle ale i v ľahkých odvetviach priemyslu  a zdravotníctve. Použitie  pracovného odevu sa teda mení podľa toho akú funkciu respektíve ochranu používateľa dokáže plniť.  V poslednom desaťročí sme zaregistrovali úpadok a zánik výrobcov textilných tkanín v Európe. Na Slovensku prakticky výrobca, ktorý by ponúkal požadovaný sortiment  keprov na pracovné odevy neexistuje.  Spoločnosť TOSPOL, s.r.o. za zaoberá predajom tkanín na pracovné odevy - keprov od roku 2004. TOSPOL ,s.r.o. sa zameriava na požiadavky stredoeurópskeho trhu.  Odberateľom ponúka tkaniny najvyššej kvality, čím pomáha  zvyšovať ich produktivitu a konkurencieschopnosť na domácom i zahraničnom trhu.  V súčasnosti je firma TOSPOL ,s.r.o.  lídrom v predaji textilných tkanín na pracovné odevy v SR. Za túto skutočnosť vďačí  svojim dodávateľom, ktorých výrobky majú bezkonkurenčnú kvalitu. Kvalita ponúkaného sortimentu je preverená v laboratóriách a oceňovaná zákazníkmi.  Pracovný  odev na výrobu ktorého bol použitý keper – textilná tkanina od firmy TOSPOL, s.r.o. je určite dobrou investíciou používateľa. Tuto skutočnosť  oceňuje veľa zákazníkov  na domácom i zahraničnom trhu.

tospol_sk_thmb_themepic_715x195_8073f-r743.jpg

V prípade záujmu ich môžete kontaktovať:

TOSPOL, s.r.o.
Gorkého 2019
95501 Topoľčany

info@tospol.sk

3. 5. 2012 16:30:03
NetSuccess

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

najčítanejšie
  • 3dni