SME

COLOR: Dostupné farby pre váš domov

Domov sa každému z nás prirodzene spája s pocitom bezpečia. Domov je miesto, kde sa cítime sami sebou, príjemne a v pohodlí.

Domov sa každému z nás prirodzene spája s pocitom bezpečia. Domov je miesto, kde sa cítime sami sebou, príjemne a v pohodlí. Keď si vyberáme nábytok, sanitu alebo iné vybavenie domu a bytu, hľadáme kvalitu. Hľadáme také výrobky a značky, ktoré pomôžu udržať pocit pohodlia, bezpečia a útulnosti. Neoddeliteľnou súčasťou interiéru aj exteriéru sú farby. Dokážu potešiť, zohriať či schladiť, ale aj chrániť.

Je to už 180 rokov, čo značka COLOR ponúka kvalitné a cenovo dostupné nátery na drevo, kovy a murované povrchy. Nátery COLOR môžu chrániť a skrášľovať aj váš domov. Stačí si vybrať ten správny produkt z prehľadnej ponuky.

            nepomenovaný-r566.jpg

Aj oceľ potrebuje chrániť

Ochrana kovových povrchov je zvlášť dôležitá v exteriéri. Kovy podliehajú vplyvu vzdušného kyslíka a vlhkosti. Najmä železné kovy - liatina a bežné ocele pod vplyvom týchto činiteľov rýchlo oxidujú. Bez kvalitného ochranného náteru sa zábradlie, plot alebo brána rýchlo zmení na nepoznanie. Pre takéto aplikácie ponúka značka COLOR účinné riešenie.

Kovový povrch musíme najprv odmastiť a zbaviť všetkých nečistôt vrátane hrdze. Ak je povrch čistý a pripravený na náter, ako prvú nanesieme základnú farbu COLOR Základ na kovy. Farbu môžeme striekať, alebo naniesť štetcom či valčekom. Pre lepšiu ochranu a bezproblémový náter vrchnou farbou môžeme naniesť dve vrstvy. Základný náter potrebuje na vyschnutie asi 24 hodín, potom ho môžeme prebrúsiť a naniesť ďalšiu vrstvu alebo krycí náter.

Ak už máme očistený kovový povrch prekrytý základnou farbou, je čas na krycí náter. Pre kovové ale aj drevené povrchy má COLOR v ponuke kvalitné emailové farby. COLOR EMAIL je krycia farba, ktorú môžete na upravovaný povrch naniesť štetcom, valčekom alebo striekaním. Pre dosiahnutie optimálnych vlastností náteru odporúčame dve vrstvy náteru.

                    obr2-r875.jpg

Nátery na drevo

Ako sme už spomenuli, COLOR EMAIL je možné naniesť aj na drevené povrchy. Rovnako ako v prípade kovových povrchov, aj pri dreve emailový náter vyžaduje podkladovú vrstvu základnej farby. Na očistené a obrúsené drevo môžeme naniesť jednu alebo dve vrstvy COLOR základu na drevo. Medzi jednotlivými vrstvami musí uplynúť 24 hodín. Výsledok však bude stáť za to - rovnomerný, odolný povrch, ktorý vydrží naozaj dlho aj v nepriaznivých podmienkach. Ak chcete dopriať vášmu drevu naozaj dlhý život, výrobca odporúča pred nanesením základu drevo impregnovať.

Pokiaľ chcete zachovať prirodzený vzhľad a kresbu dreva, COLOR má pre vás riešenie. COLOR LAZÚRA je priesvitný náter, ktorý účinne chráni drevo v exteriéri aj interiéri. Lazúra je k dispozícii vo viacerých odtieňoch, ale tiež ako bezfarebný náter. Ten je vhodný najmä ak nechcete, aby pri opakovanom nátere drevo výraznejšie stmavlo.

Pre ochranu a zlepšenie kvality drevených povrchov ponúka COLOR aj sortiment kvalitných lakov. Okrem bežných transparentných lakov môžete využiť aj COLOR rýchloschnúci lak, ktorý si ale vyžaduje aplikáciu základného náteru. Viac o COLOR farbách na drevo nájdete na tejto stránke.

                         obr_3-r829.jpg

Farby na steny a fasády

Kvalitnú ochranu a estetický vzhľad si zaslúži každý povrch. Preto má COLOR vo svojom sortimente aj stavebné nátery do interiéru a fasádne farby.

Pokiaľ sa chystáte natierať porézne materiály či povrchy so zhoršenou priľnavosťou ako sú vápno-cementové omietky či sadrokartón, môžete siahnuť po COLOR EMULZII, ktorá zaručene zlepší priľnavosť farby na takýto povrch. Emulzia vsiakne do natieraného povrchu a zjednoduší nanášanie krycieho náteru.

Steny a strop vášho domu alebo bytu môžete skrášliť vnútornými farbami na steny. Farba COLOR neuzatvára povrch, čím umožňuje stenám dýchať. Vlhkosť tak nezostáva na povrchu, čo prispieva k trvanlivosti náteru aj ošetreného povrchu. Farba ľahko priľne a dobre drží na väčšine bežných podkladov. Samozrejmosťou je aj dobrá odolnosť voči oteru.

COLOR nezabúda ani vonkajšie plochy stavieb. Renovácia vonkajších povrchov alebo náter fasády novostavby je rovnako dôležitý, ako náter interiéru. COLOR FASÁDNA FARBA je cenovo dostupná a výborne odoláva počasiu aj pôsobeniu nečistôt v ovzduší. Dokáže skrášliť a účinne chrániť rôzne podklady. Je vhodná aj na prekrytie starších náterov.

Aby ste sa vedeli rozhodnúť

Za každým dobrým rozhodnutím stoja správne informácie. Ak vás výrobky COLOR zaujali a chcete dopriať svojmu okoliu svieži vzhľad ktorý vydrží, neváhajte sa obrátiť na jedného z autorizovaných predajcov. Ich zoznam, ako aj ďalšie informácie o výrobkoch COLOR aj celej skupiny HELIOS nájdete na stránkach oficiálneho dovozcu týchto farieb, spoločnosti HG Trade

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 767
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 620
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 457
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 446
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 398
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 031
  7. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 2 995
  8. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 983
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.


INZERCIA 8 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.


INZERCIA 8 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.


INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu