SME

Kde sa podľa Zdena Cígera býva najpohodlnejšie?

Legenda slovenského hokeja Zdeno Cíger, známy z pôsobenia v česko-slovenskej aj v slovenskej reprezentácii, v popredných ...

Legenda slovenského hokeja Zdeno Cíger, známy z pôsobenia v česko-slovenskej aj v slovenskej reprezentácii, v popredných zámorských kluboch či v bratislavskom Slovane a v trenčianskej Dukle toho za život precestoval veľa. Vie, ako sa býva na Floride, v New Yorku, ale aj na Slovensku. A preto sme ho zaviedli do bratislavskej Vienna Gate.  

Pohľad zvonku

Vienna Gate celkom zmenila ráz tej časti Petržalky, v ktorej stojí. Priniesla na toto miesto moderný mestský život. Na jednom mieste sústredila podnikateľov, nadšencov zdravého životného štýlu, ale aj zaneprázdnených úspešných ľudí, ktorí chcú mať na skok do centra mesta, no zároveň chcú vychutnať výbornú kávu v modernej kaviarni alebo nakúpiť pár krokov od svojho bytu. Tu je to tak pohodlné…,“ zhodnotil lokalitu Zdeno Cíger, „odtiaľto je všade blízko – do centra mesta, do prírody, na diaľnicu, ale aj do Viedne.“ Samozrejme, pocit pohodlia ešte znásobovala naša spoločná návšteva nákupnej Vienna Gate galérie. Reštaurácia, banka, obchod, lekár, služby, fitnescentrum… všetko sústredené na jednom mieste. A spolu s našou návštevou sme rozvíjali teórie, aké je fajn ráno vstať, zbehnúť dolu pár poschodí, zacvičiť, dať si v útulnej kaviarni raňajky s dobrou kávou, priniesť domov nákup a o pár minút byť v meste. Jednoducho ráno, v ktorom sa nestratí ani minúta. Vraj takéto komplexné projekty patria v svetových veľkomestách k najvyhľadávanejším konceptom bývania. Kto by však čakal, že v bratislavskej Petržalke nájde presne takýto projekt? Príjemné prekvapenie na úvod sa malo potvrdiť či vyvrátiť prehliadkou bytových priestorov. A ako to dopadlo?

vienna gate

Keď sa otvoria dvere do bytu…

… človek okamžite pochopí, prečo sa o bývaní vo Vienna Gate hovorí ako o originálnom a výnimočnom. A prečo sa tak ťažko opisuje niekomu, kto ho nezažil na vlastnej koži. Takže keď sme pred Zdenom Cígerom otvorili dvere do bytu, zmĺkli sme a čakali na prvú reakciu. „Moderné a na úrovni,“ boli prvé slová, ktoré sme počuli. A potom sme vkročili do veľkorysej obývačky, dali sa unášať výhľadom na Bratislavu s dominantou Bratislavského hradu a sledovali pulz mesta pod nami. To je Bratislava z celkom inej perspektívy, ako sme ju doteraz vnímali. A tento očarujúci výhľad je ničím nerušený, francúzske okná od podlahy až po strop mu dávajú šancu naplno vyniknúť a ohúriť. „Tak tu si sadnúť po celom dni a kochať sa pohľadom na mesto, užívať si svoje ticho a pohodu a pritom mať pocit, že Bratislava sa stále kamsi ženie a ja tu oddychujem, to je neopakovateľné,“ nadchýnal sa výhľadom aj Zdeno Cíger. A my mu dávame za pravdu. Na takomto mieste sa totiž sníva ľahko, veľkolepé plány do budúcnosti a odvážne myšlienky akoby prichádzali z energie, ktorá sa vznáša nad mestom.

vienna gate

Vienna Gate v hodnotení Zdena Cígera obstála výborne

A nielen to! Zdeno Cíger bol priam unesený voľnosťou a veľkorysým priestorom, ktoré toto bývanie ponúka. Ako veľké plus bolo hodnotené aj súkromie a intimita, ktorú tam obyvatelia nájdu. Lebo šanca uniknúť do svojho sveta po celom dni v obklopení davmi je v meste hodnota na nezaplatenie. Vienna Gate mi pripomína bývanie, po akom túži každý obyvateľ New Yorku – na úrovni, moderné, originálne a vystihujúce osobnosť jeho obyvateľov. A pritom pokojné vtedy, keď pokoj potrebujete. Navyše s výhodami nákupnej galérie priamo pod nosom,“ hovorí Zdeno Cíger a dodáva, „z toho, čo momentálne v Bratislave stojí, musím povedať, že Vienna Gate ponúka rozhodne najpohodlnejšie bývanie. Je to nepochybne jej polohou v rámci mesta, ale aj celkovým architektonickým riešením a vybavenosťou. Odhliadnuc od všetkých spomenutých racionálnych argumentov, veľkú úlohu zohráva aj pocit z bývania, ktorý sa dá len ťažko opísať. Je to niečo, čo treba zažiť. Áno, viem si predstaviť, že tu by som býval,“ uzatvoril Zdeno Cíger rýchlu prehliadku Vienna Gate. A potom sa už ponáhľal do svojej hokejovej školy, ktorú v Bratislave otvoril pre všetky deti, čo majú chuť a odhodlanie venovať sa hokeju, no ich rodičia a opatrovatelia nemôžu tento finančne náročný koníček financovať. Ešteže to mal z Vienna Gate na skok.

Dajte sa očariť aj vy sami

Imidžové mestské bývanie v duchu najlepších stavieb, aké nájdeme v centrách svetových veľkomiest, s maximálnym komfortom bývania a s nadštandardným servisom. To je jednou vetou Vienna Gate, rezidenčný projekt, od svojho začiatku silné lákadlo mnohých vyznávačov moderného mestského životného štýlu. Každému zo svojich obyvateľov dáva pocit, že je výnimočný a že si zaslúži niečo extra. A ako Vienna Gate zapôsobí na vás?

Ak ste zvedaví, skúste vkročiť do jedného z mála voľných bytov, poobzerajte sa okolo seba a užite si moment strávený vo Vienna Gate. Možno aj vás Vienna Gate očarí rovnako ako Zdena Cígera.

Bývanie vo Vienna Gate teraz ku všetkým výhodám pridáva ešte jednu: atraktívne ceny v časovo obmedzenej akcii do 30. 5. 2014.

Viac informácií na www.vienna-gate.sk

vienna gate

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  2. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 767
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 644
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 459
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 439
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 326
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 031
  7. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 983
  8. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 2 829
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.


INZERCIA 9 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.


INZERCIA 9 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.


INZERCIA 23 h
SkryťZatvoriť reklamu