SME

Päť dôvodov prečo používať online mzdový program

Ktoré kritériá zohľadňujú mzdárky najčastejšie pri výbere mzdového programu? Prieskumom a dotazovaním mzdárok boli zistené nasledovné požiadavky.

Ktoré kritériá zohľadňujú mzdárky najčastejšie pri výbere mzdového programu? Prieskumom a dotazovaním mzdárok boli zistené nasledovné požiadavky:

  • Spoľahlivosť výpočtu mzdy a zapracovanie aktuálnej legislatívy
  • Rozsah funkčnosti programu
  • Poradenstvo a podpora dodávateľa mzdového programu
  • Cena

1.     Vždy a hneď aktuálna legislatíva

Online mzdový program, akým je Humanet, reaguje veľmi pružne na zmeny v legislatíve a dáva k dispozícii novú verziu vždy v takom termíne, aby mali jeho používatelia záruku spracovania miezd aj personalistiky vždy podľa platnej legislatívy.

Jeho obrovskou výhodou je, že mzdárka nemusí sledovať, kedy bude nová verzia k dispozícii a nemusí ju sťahovať ani inštalovať. Jednoducho online mzdový program je vždy aktuálny bez toho, aby sa používateľ musel zaoberať akýmikoľvek inštaláciami a aktualizáciami. Toto vám žiadny klasický mzdový program neumožní!

2.     Rozsah funkčnosti

Online mzdový program Humanet je špičkou v oblasti mzdových programov. Obsahuje všetko potrebné pre spracovanie personalistiky a miezd od základnej evidencie osobných údajov, cez tlač pracovných zmlúv a dohôd, spracovanie miezd až po tlač a export zostáv pre elektronickú komunikáciu s poisťovňami, daňovým úradom a bankami.

Mzdový program Humanet používajú organizácie s pár zamestnancami, ale aj firmy s tisíckami zamestnancov, ktoré potvrdzujú jeho kvality.

3.     Podpora, s ktorou sú ľudia spokojní

Služby podpory mzdového programu Humanet hodnotia jeho používatelia na úrovni 98% percent. Na Slovensku nenájdete lepšie hodnotenú podporu pre mzdový program. Podpora mzdového programu sa zameriava na to, aby vám skutočne poradila a nie to na to, aby vám poradila nejakú hlúposť a hovor, čo najrýchlejšie vybavila, tak ako to je bežné u iných poskytovateľov.

Súčasťou podpory je linka rýchlej pomoci, tzv. hotline,  bezplatné príručky, bezplatné videonávody, bezplatné tipy a triky, bezplatné odpovede na často kladené otázky, bezplatné informovanie o nových verziách a funkciách atď.

4.     Cena, ktorá je aj nízka aj spravodlivá

Za online mzdový program Humanet neminiete veľa. Vopred neplatíte absolútne nič. Spôsob spoplatnenia online mzdového programu Humanet je jedinečný. Neplatíte vopred žiadnu licenciu. Platíte následne po spracovaní miezd malú sumu na základe reálneho počtu spracovaných výplat. Už sa tak nemusíte zaoberať rozširovaním a doplácaním licencie pri nábore nových zamestnancov alebo brigádnikov a taktiež nemusíte nikoho prosiť o zníženie poplatku pri prepúšťaní zamestnancov alebo menšom počte brigádnikov.

5.     Maximálna bezpečnosť dát

Bezpečnostné hľadisko pri výbere mzdového programu zohľadňuje iba málokto. Preto to ani vo výsledkoch prieskumu uvedené nie je. Len veľmi málo ľudí rozmýšľa nad tým ako zabezpečiť údaje voči poruchám počítača, ako sa vysporiadať s odcudzením počítača a pod. Väčšina užívateľov berie zálohovanie údajov na ľahkú váhu a začnú to brať serióznejšie, až keď reálne zažijú ich stratu a zistia, že musia krvopotne mzdy spracovať znovu za obdobie, ktoré nemali zálohované.

Pri používaní online mzdového programu sa zálohovaním dát nemusíte vôbec zaoberať. Tie sú zálohované automaticky v dátovom centre, kde je online mzdový program prevádzkovaný. Ak sa vám počítač pokazí alebo vám ho ukradnú, tak spracované mzdy a osobné údaje zamestnancov ostatnú neporušené a nezneužité, keďže sa vo vašom počítači nenachádzajú. Dáta online mzdového programu sú uložené výlučne v profesionálne zabezpečenom dátovom centre.

Vaše účtovníctvo Humanet

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 109
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 697
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 677
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 782
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 724
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 022
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 7 h
SkryťZatvoriť reklamu