SME

Bývanie v Starom Meste je odteraz dostupnejšie!

Developerská spoločnosť MACHO prináša na trh výnimočný projekt nadštandardného štartovacieho bývania. Exkluzívnym predajcom je realitná spoločnosť HERRYS.

Developerská spoločnosť MACHO prináša na trh výnimočný projekt nadštandardného štartovacieho bývania. Exkluzívnym predajcom je realitná spoločnosť HERRYS.

BRATISLAVA 24. apríl 2014 – Bývanie v centre Starého Mesta sa už čoskoro stane dostupným pre každého. Očakávaný projekt Modrá guľa v bratislavskom centre prinesie na trh nehnuteľnosti s nadštandardným vybavením a s mimoriadne exkluzívnou polohou Suchého Mýta. Navyše, dostupnými cenami sa stane jednotkou v oblasti investičných nehnuteľností. Kompletne zrekonštruovaný bytový dom s možnosťou prikúpenia parkovacieho státia poskytne strategickú polohu, výborné dopravné napojenie, služby, obchody a pešiu dostupnosť na korzo historického centra Bratislavy. Neopakovateľné sú výhľady na Bratislavský hrad a blízkosť povestnej Michalskej brány. Spolu 76 bytových a nebytových jednotiek bude dostupných v jedno - až štvorizbových prevedeniach. Termín odovzdávania nehnuteľností je plánovaný už na leto 2015.

modrá guľa-kuchyňa s obývačkou

Byty v projekte Modrá guľa ponúknu maximálny komfort v atraktívnej lokalite z pohľadu investovania a predovšetkým rezidenčného bývania. Súčasťou bytových jednotiek budú vstupné protipožiarne bezpečnostné a interiérové dvere, zárubne, okná a kompletne vybavená sanita či podlahy. Bonusom v rámci vybavenia tohto projektu bude kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a šatníkové vstavané skrine. Výber  farebného prevedenia ponechá developer na novom majiteľovi,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS, ktorá sa na projekte podieľa ako výhradný predajca.

modrá guľa - obývačka

Oficiálne spustenie predaja nehnuteľnosti v projekte Modrá guľa je naplánované na 5.mája 2014, pričom uvádzacie ceny budú platné len do 15. mája 2014. Alternatívnym riešením financovania kúpy nehnuteľnosti v projekte bude možnosť hypotekárneho úveru. Noví majitelia sa rovnako môžu rozhodnúť pre kúpu  parkovacieho státia. Z  investičného hľadiska túto možnosť môžeme len odporučiť,“ doplnil Filip Žoldák.

modrá guľa - exteriér

Developerská spoločnosť MACHO s.r.o. v rámci projektu kompletne zrekonštruuje interiér aj exteriér budovy. Sedempodlažný objekt ponúka okrem 76 bytových a nebytových jednotiek, aj komerčné priestory. Predajné ceny bytov budú začínať už na úrovni 76.700 EUR vrátane DPH. Prémiové bývanie ponúkajú strešné byty s veľkometrážnymi terasami s výhľadom na  Staré Mesto.

Bývanie v Starom Meste malo vždy výnimočný charakter, s projektom Modrá guľa však nadobudne profil vyhľadávaného moderného bývania.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 705
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 530
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 477
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 788
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 008
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 928
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 611
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 901
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 3 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 16 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu