Prestigio® MultiStore: Rôznorodosť mobilných príležitostí

Prestigio predstavuje prvú verziu aplikácie Prestigio MultiStore.

Prestigio, rýchlo rastúca a zavedená značka, ktorá ponúka svoje produkty už v 85 krajinách, predstavuje prvú verziu aplikácie Prestigio MultiStore.

Prestigio Multistore je priestor, ponúkajúci jednoduchý prístup k obrovskému počtu dôkladne vyberaných aplikácií, ktoré sú špeciálne navrhnuté na použitie so zariadeniami značky Prestigio. Hoci je zatiaľ prístupný iba v demo režime, už teraz ponúka prístup k širokému výberu aplikácií, užitočných služieb a pre všetkých používateľov výrobkov značky Prestigio skrýva aj mnoho príjemných prekvapení.

Dizajn a použiteľnosť

V obrovskom množstve aplikácií je niekedy naozaj zložité nájsť tú správnu. Prestigio MultiStore má dve kategórie: Odporúčané a Najlepšie bezplatné, takže vyhľadávanie je ešte jednoduchšie. V jednoduchom a minimalistickom rozhraní aplikácie MultiStore sú hlavné funkcie vždy viditeľné. Aplikácia dodržiava smernice systému Android, a preto je jej používanie veľmi pohodlné a jednoduché.

Kompatibilita

Aplikácia Prestigio MultiStore je už od januára 2014 predinštalovaná na všetkých nových zariadeniach značky Prestigio, vrátane telefónov MultiPhone, tabletov MultiPad a systémov MultiCenter. Zoznam zariadení, ktoré obsahujú aplikáciu Prestigio MultiStore (nových i tých, do ktorých sa dá nainštalovať prostredníctvom OTA aktualizácií), je k dispozícii na webovej stránke spoločnosti Prestigio.

Integrácia Prestigio ID

Aby ste si mohli prevziať bezplatné či platené aplikácie, musíte sa prihlásiť pomocou Prestigio ID, vytvoriť si ho priamo v aplikácii MultiStore alebo prostredníctvom účtu My Prestigio. Jeden účet Prestigio môžete následne používať so všetkými službami Prestigio – eReader, MultiCloud i MultiStore.

Najlepšie ponuky a bezplatné aplikácie

Prestigio MultiStore je najjednoduchší spôsob, ako objaviť a užívať si tie najhorúcejšie a špeciálne ponuky, ktoré sú práve dostupné: najlepšie bezplatné aplikácie, zľavnené prémiové aplikácie či propagačné ponuky, ktoré šetria peniaze. Množstvo aplikácií v rámci MultiStore je dostupných bezplatne iba pre používateľov výrobkov značky Prestigio. Vďaka ponuke tých najdôležitejších bezplatných aplikácií tak ušetríte až 70 €.

Rôzne spôsoby platby

Prestigio MultiStore podporuje rôzne spôsoby platby. Pri tejto službe skutočne platí, že nákup je naozaj jednoduchý. Aplikácie sa dajú uhradiť kreditnými kartami, cez účet My Balance, PayPal a väčšinu bežných platobných systémov dostupných na trhu.

Aktualizácie a Moje aplikácie

Aktualizácie sú na zariadenia značky Prestigio doručované automaticky. Keď sa v MultiStore objaví aktualizácia aplikácie, ktorú máte nainštalovanú, dostanete upozornenie. Po prevzatí aplikácie začnete prijímať informácie o aktualizáciách. Ak používateľ začne používať nové zariadenie značky Prestigio, svoje aplikácie si vďaka službe Moje aplikácie môže zobrať so sebou, platí to aj pre tie platené. Stačí zaplatiť jeden raz a aplikácie môžete používať na všetkých svojich telefónoch a tabletoch Prestigio. Ak z ktoréhokoľvek zariadenia značky Prestigio omylom vymažete predinštalované aplikácie, v Prestigio MultiStore ich ľahko nájdete.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 598
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 533
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 811
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 013
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 968
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 641
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 505
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 4 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 18 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu