SME

Dovolenka, kde je akcia a zľava – to je lyžovanie vo Francúzsku!

Obdivované, vyhľadávané, fantastické - to je len výber zo superlatívov, ktoré sa spájajú s vynikajúcim lyžiarskym strediskom Tignes

Obdivované, vyhľadávané, fantastické - to je len výber zo superlatívov, ktoré sa spájajú s vynikajúcim lyžiarskym strediskom Tignes.

Nie náhodou sa hovorí, že najlepšia lyžovačka sa začína až vo francúzskych Alpách. Navštíviť ich aspoň raz za sezónu sa už pritom stalo súčasťou životného štýlu mnohých slovenských lyžiarov. Jedným z najlepších francúzskych stredísk je stredisko Tignes, patriace do svetoznámej lyžiarskej lokality Espace Killy. 

lyovaka-v-tignes-je-t-sprvna-dovolenka-andyparantcom-r809_res.jpegV Tignes sa dá lyžovať za naozaj prijateľné a výhodné ceny, avšak s maximálnym komfortom pre lyžiara. Hoci budete bývať v štandardnej rezidencii, môžete mať nástupnú stanicu sedačkovej lanovky cca 10-15 m od vstupu do rezidencie, stanica kabínovej lanovky je vzdialená do cca 50 m a kvalitný krytý akvapark zase cca 35 m. V komplexe, v ktorom máte svoj byt, pritom nájdete všetko potrebné bez toho, aby ste museli ísť von. A to všetko v nadmorskej výške 2.100 m n.m. Úžasné! Prirodzene, o tie najvychytenejšie kapacity sa treba pre istotu postarať hneď v úvode zimnej sezóny. Inak vás niekto predbehne...

tignes-idelne-miesto-na-dovolenku-andyparantcom-r253_res.jpegStredisko Tignes predstavuje novšiu časť lokality Espace Killy a ponúka ubytovanie v slušnej  nadmorskej výške cca 2.100 m. K dispozícii má 150 km upravovaných zjazdoviek vo výškach 1.550 až 3.456 m n.m. S rozšírenou permanentkou na celú lokalitu môže potom lyžiar ubytovaný v Tignes prelyžovať do susedného legendárneho strediska Val d'Isére, pričom má už potom k dispozícii celkom 300 km navzájom prepojených zjazdoviek. V Tignes si tak plnia svoje sny aj najnáročnejší lyžiari. Je ale samozrejmé, že v Tignes je tiež dostatok širokých a kvalitných zjazdoviek aj pre menej zdatnejších lyžiarov. Aj títo však môžu oceniť nádherné výhľady, ktoré im z výšok nad 3.000 m ponúka Tignes.

exter-r415_res.jpgOkrem skvelých podmienok na zjazdové lyžovanie si tu prídu na svoje i freerideri či freestyleri, čoho dôkazom je aj fakt, že Tignes bolo obvyklým dejiskom Winter X Games. Vďaka ľadovcu Grande Motte umožňuje prakticky celoročné lyžovanie, jazero v srdci strediska je ideálnym priestorom na zimné i letné aktivity, cena permanentky zahŕňa vstup do akvaparku i požičanie korčúľ, nedávno vybudované športovo-kultúrno-kongresové centrum ponúka nespočet aktivít, využívaných aj reprezentačnými tímami! Je to jednoducho najšportovejšie stredisko. 

Ťažko nájdete niekoho, kto má viac skúseností so zájazdmi do francúzskych Álp, ako CK HITKA. Sme tu totiž už 25. sezónu!

lyovanie-v-tignes-je-zitkom-andyparantcom-r312_res.jpegDo strediska Tignes môžete ísť s nami autobusom, vlastnou dopravou, alebo mimoriadne pohodlným spôsobom s využitím kombinovanej prepravy (autobus - vlak), pričom vo vlaku sa cestuje aj v kupé pre 4 až 6 osôb s ležadlovou úpravou. 

Ktorý lyžiar by netúžil spustiť sa na lyžiach po upravenej zjazdovke priamo od svojho hotela či rezidencie, nečakať v rade dlhé minúty na vyvezenie na kopec, lyžovať prakticky pri každej jazde na inom svahu, mať pocit, že je na kopci sám a pritom mať možnosť kedykoľvek sa vrátiť do svojej vykúrenej izby alebo apartmánu? V Tignes to ale možné je. Jeho veľkou výhodou pritom je, že okrem naozaj kvalitnej lyžovačky vo vysokých nadmorských výškach dokáže ponúknuť aj dostatočné množstvo ubytovacích kapacít rôznej kategórie, vrátane apartmánov či hotelov vyššieho štandardu. Najčastejšie využívané ubytovanie je v bytoch s vlastnou kuchynkou.  

Ponuka CK HITKA je v istom zmysle jedinečná a atraktívna. Ponúkame prakticky to najlepšie, čo je k dispozícii. Platí to nielen pre stredisko Tignes, ktoré máme v našej ponuke pre lyžiarov celkom pravidelne. Motoristi a fanúšikovia rýchlej jazdy, ktorým adrenalín na lyžiach nepostačuje, sa s nami môžu zase stať aspoň na chvíľu pilotom formule 1 a splniť si tak svoj sen. Stačí si len v CK HITKA objednať 1-dennú stáž na F1. V rámci nej potom absolvujú na vybranom okruhu jazdu na skutočnom monoposte F1 s brutálnym výkonom 650 koní. Odmenou im bude jedinečný zážitok z neskutočného brzdenia ef-jednotky, či fantastického zrýchlenia z 0 na 200 km/hod. za púhych 5 sekúnd! A atmosféra pretekárskej stajne.

f1-r845_res.jpgTí , ktorí vyhľadávajú skôr pohodu a kľud, môžu zase využiť plavby na atraktívnych lodiach (pre 2-10 osôb) po francúzskych riečnych kanáloch, pričom na riadenie takejto lode nepotrebujú žiadne špeciálne oprávnenie. Je to tá správna dovolenka, ktorá vám prinesie neopakovateľné dojmy a zážitky. A celou svojou filozofiou sa vymyká súčasným trendom masovej dovolenkovej turistiky, u nás ešte tak bežnej.

Vážnym dôvodom, prečo by ste si mali vybrať práve služby CK HITKA môže byť aj skutočnosť, že všetky vyššie spomínané produkty máme aj osobne vyskúšané. Stredisko Tignes a jeho zjazdovky či ubytovania rôzneho štandardu, plavby po riečnych kanáloch, ale rovnako aj jedinečnú a ohromujúcu jazdu na monoposte F1.

Kontaktné údaje:

logohitkafarba-r595_res.jpg

Ing. Ivan Hitka

HITKA s.r.o.
Považská 30
831 03 Bratislava 3
Telefón:02 /4463 5354
Fax: 02 /4463 5356
E-mail: hitka@hitka.sk
www.hitka.sk
www.jazda-na-f1.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 710
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 180
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 541
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 865
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 168
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 024
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 764
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 934
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 8 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 22 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu