SME

Odšťavovač vo vašej kuchyni: šťavnaté riešenie únavy, nadváhy..

Odšťavovač sa stáva neoddeliteľnou súčasťou moderných domácností, ktoré už pochopili výhody zdravého životného štýlu. Presvedčte s

Odšťavovač sa stáva neoddeliteľnou súčasťou moderných domácností, ktoré už pochopili výhody zdravého životného štýlu. Presvedčte sa aj vy, že odšťavovanie je najlepším prostriedkom, ako nebyť stále vyšťavený. Stačí si správne vybrať a cesta za lepším zdravím, pohodou a sviežosťou je vám otvorená.


800-r710_res.jpgCítite sa unavene? Natankujte nádrž ovocnými a zeleninovými šťavami! 

Len málokto je schopný deň čo deň zjesť odporúčané množstvo ovocia a zeleniny, ktoré podľa výživových poradcov prestavuje minimálne pol kila. Telo zanesené toxínmi a vyčerpané zásoby vitamínov sú potom príčinou rady problémov od dlhodobej únavy až po vážne ochorenia. Čerstvá šťava vás doslova nadopuje kokteilom životodarných látok, zbaví vás otravných neduhov a pomôže predchádzať tým, ktoré sa vám zatiaľ vyhýbali. Telo totiž dokáže využiť cenné látky zo šťavy efektívnejšie ako pri zjedení plodov v celku. Radi by ste sa takto ľahko zbavili bolestí hlavy, častého prechladnutia alebo napr. len lámajúcich sa nechtov a unavenej pleti? Jednoducho svoju dennú dávku ovocia a zeleniny behom pár minút pripravíte a vypijete. Môžete zahodiť riešenie v podobe ružového prášku alebo kozmetiky high end značiek. Zdravie nemusí byť vykúpené spustošeným zažívacím traktom a vydrancovanou peňaženkou.

1354928374324929519356805957107124717347o-r320_res.jpgKtorý odšťavovač premení ovocie a zeleninu v tie najlepšie pohonné hmoty pre vaše telo? 

Nie všetky prístroje na súčasnom trhu spracovávajú suroviny šetrne, zvlášť nie "žmýkačky", ktoré vídate v Teleshopoch. Pre získanie čo najhodnotnejšej a najchutnejšej šťavy možno odporučiť jedine tichý nízkootáčkový odšťavovač, ktorý nezachádza s ovocím, tak necitlivo ako odstredivé prístroje s otočnými nožmi. Šťava z neho má na pohľad zdravšie sfarbenie, čo svedčí o zachovaní vyššieho množstva enzýmov a živín. Navyše z každého gramu farebných plodov získate až o 20% viac šťavy a nebudete musieť čakať, až si sadne pena. Odšťavovač s nízkymi otáčkami ju totiž takmer neprodukuje. A ak si medzi nízkootáčkovými odšťavovačmi vyberiete ten závitovkový, umývanie vám zaberie asi tak 2 minúty. Nikomu sa nechce pracne čistiť prístroj potom, čo si odšťavil dva pomaranče.


106005678848598082092035714162568985195341n-r796_res.jpgNovinkou na trhu je šnekový odšťavovač Sana Juicer by Omega EUJ-808, ktorý s dôstojnosťou doplní váš arzenál kuchynských spotrebičov.

 Pracuje s revolučne nízkou rýchlosťou len 43 otáčok za minútu, teda o takmer 50% pomalšie ako jeho predchodcovia. Nízky počet otáčok v spolupráci s novým šnekom zabráni rýchlej oxidácii, ktorá je nepriateľom vitamínov, a donúti čerstvé plody pustiť aj poslednú kvapku. S týmto odšťavovačom pochopíte, ako má v skutočnosti vyzerať vyžmýkaný citrón. EUJ-808 navyše zvládne spracovať širokú škálu plodov vrátane bobuľového ovocia, koreňovej a listovej zeleniny.  To bolo so staršími typmi prístrojov ťažšie, ak nie nemožné. Milovníci smoothies a mliečnych koktejlov si s ním prídu na svoje, pretože plniaci otvor EUJ-808 môžete naládovať mrazeným ovocím a naliať do neho mlieko, prípadne jogurt. Ten sa vďaka uzatvárateľnej výpuste najskôr dokonale premieša so šťavou a priamo do pohára vám potom vytečie hotový koktail, ktorému chýba už len slamka a papierový dáždnik. Alebo je pre vás lepšie orechové mlieko?

Sana Juicers by Omega EUJ-808
 - Ultra šetrné odšťavenie ovocia a zeleniny
 -  Maximum živej nezoxidovanej šťavy
 - Minimum peny
 - Priateľ  takmer všetkého ovocia a zeleniny vrátane ríbezlí, egrešov, mrkvy aj                ľadového šalátu
 - Smoothies a mliečne koktejly
 - Uzatvárateľná výpusť ako praktická vychytávka
 - Systém automatického čistenia
 - Atraktívny “coffee” vzhľad

2-r891_res.jpgVšetky šnekové odšťavovače sa po použití čistí veľmi ľahko, ale nadupaný Sana Juicer by Omega EUJ-808 má vo výbave šikovný systém automatického čistenia, ktorý skráti dobu umývania na úplné minimum. Jednoduchšie to už nejde. 

Než dizajnéri poslali nový EUJ-808 do sveta, svedomito sa pohrali aj s jeho prevedením. Výsledkom je moderný kompaktný odšťavovač, ktorý nezaberie polovicu kuchynskej linky a vyzerá skôr ako profesionálny kávovar. Perlovo biely kabátik s čiernymi akcentmi je už len posledným krokom k dokonalosti. Odšťavovač Sana Juicer by Omega EUJ-808 sa skrátka perfektne hodí do vašej modernej kuchyne a čo viac - má potenciál stať sa miláčikom rodiny. 

Ešte váhate? Využite jedinečnej ponuky e-shopu www.eujuicers.sk, výhradného distribútora odšťavovačov Sana, ktorý ponúka nielen asistenciu pri výbere odšťavovača vhodného pre vaše potreby, ale hlavne 14 dňová možnosť vyskúšania vami vybraného modelu.



Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 701
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 555
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 711
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 991
  6. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 9 741
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 713
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 455
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 12 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


20 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


21 h
SkryťZatvoriť reklamu