SME

Laserom na srdcovo-cievne choroby v pohodlí domova

Na rozdiel od predchodcov je aplikácia bezbolestná, jednoduchá a každý si ju môže ordinovať sám - doslova v pohodlí obývačky, pri sledovaní televízie alebo čítaní časopisov.

Civilizačné choroby naberajú na sile

Cukrovka, cholesterol, vysoký tlak... Infarkt, mŕtvica, cievne choroby... Žijeme dobu, kedy tieto špičky civilizačných chorôb zažívajú rozmach. Len pre zaujímavosť- na vysoký krvný tlak zomrie každých 9 minút jeden človek... a bude to ešte častejšie. Cukrovkou trpí vyše 300 tisíc ľudí...a bude ich ešte viac.

Ako sa brániť ?

Ambulancie lekárov  sú plné ľudí čakajúcich na produkty farmaceutických firiem. Skúste sa ale vyhnúť liekom alebo ich aspoň zredukovať! Často totiž v ranom štádiu nejde o neliečiteľné ochorenia. Niekedy naozaj pomôže zmena životosprávy a viac pohybu. To všetko sú faktory, ktoré ovplyvňujú cievy a krv, jej prietok a schopnosť viazať kyslík. V poslednom období sa práve preto do popredia dostáva aj moderná metóda ožarovania krvi laserovým svetlom špecifickej vlnovej dĺžky.

bborinevka1-r880_res.jpg

Laserová terapia aj do vlastnej obývačky

Spočiatku  bolo pôsobenie fotónov na krv podmienené  zložitým lekárskym zákrokom, pretože ožarovanie sa robilo vnútrožilovo. Prvý krát ho začali používať v kardiochirurgii Rusi v osemdesiatych rokoch. Dnes už rovnaký efekt ponúka  aj malý domáci prístroj BIOquant . Na rozdiel od predchodcov je aplikácia bezbolestná, jednoduchá a každý si ju môže ordinovať sám- doslova v pohodlí obývačky, pri sledovaní televízie alebo čítaní časopisov. Laserové svetlo pôsobí  pomocou špeciálneho aplikátora na krv cez hustú sieť vlásočníc v nose, pomáha zlepšiť jej prúdenie a uvoľniť krvinky zo zhlukov a cievy od nánosov škodlivín. Krvinky sa stávajú pohyblivejšími a lepšie prenášajú kyslík k orgánom. Stačí si na pár minút vložiť malý aplikátor do nosnej dierky a dodržať odporúčané dávky a inštrukcie.

VYSKÚŠAJTE ZADARMO LASER BIOquant-N

bborinkrvinky-r356_res.jpg

Nielen cievne ochorenia

Laserová terapia má množstvo ďalších účinkov. V tkanivách zvyšuje cirkuláciu krvi a pri lokálnej aplikácii uvoľňuje lymfatické cievy. V poškodených bunkách zabezpečuje aj optimálne doručovanie nasadených liekov  pri farmakologickej liečbe. Červené laserové svetlo pomáha tiež pri liečbe otvorených a pooperačných  rán, preležanín a kožných ochorení. A v neposlednom rade pôsobí proti bolesti. Ale to všetko vyplýva so zmenou vlastností krvi po účinku fotónov.

Prístroj používajú aj lekári

Prístroj Bioquant  má certifikát zdravotníckej pomôcky a skúsenosti s ním má aj množstvo lekárov. Používa ho aj jeden z popredných slovenských kardiológov MUD.Július Šípoš : "Laser zlepšuje prúdenie krvi a okysličenie celého organizmu. Je vhodný pre všetky civilizačné ochorenia aj ako prevencia, aj ako doplnková liečba."

Praktická lekárka MUDr. Renáta Raclavská z  Bošáce aplikuje prístroj na viacero diagnóz. Jej výsledky sú výborné. "Prístroj má široké klinické uplatnenie. Žijem na dedine, kde je veľa starých ľudí s mnohými cievnymi chorobami. Mnohým sa po aplikácii veľmi polepšilo,- hovorí. "Skúsila som to dokonca na pacientke s ťažkou Alzheimerovou chorobou a po mesiaci vedela povedať nielen svoje meno, ale aj odkiaľ je.".

Aj MUDr.Eva Grafenau z Beladíc má dobré skúsenosti: "Prístroj je veľmi jednoduchý a preto vhodný aj na domáce použitie".

VYSKÚŠAJTE ZADARMO LASER BIOquant-N

Bezplatná skúška prístroja presvedčila mnohých

Hovorí sa, že raz vidieť je lepšie ako dvakrát počuť. Medicínsky domáci laser Bioquant je možné nielen vidieť ale aj vyskúšať úplne zadarmo. S odborným výkladom a zmeraním parametrov krvi. Celé to trvá iba krátko a ak človek vie o svojich problémoch o to rýchlejšie zistí, čo od prístroja očakáva. Stovky spokojných používateľov sa celkom alebo čiastočne zbavilo liekov a problémov, ktoré ich sužovali dlhý čas.

 bborinujo-r705_res.jpg

pán Štefan H., Lehota: Po používaní sa nám upravil krvný tlak a zlepšilo prekrvenie končatín. Pozitívne sa zlepšila a posilnila aj pamäť.

Pani Bernadeta S., Víťaz :Prístroj som si zadovážila pre môj zvýšený krvný tlak a zvýšené hodnoty cukrovky u manžela. Prístroj sme používali pol roka raz denne. Manželovi sa znížila hladina cukru a mne hodnoty krvného tlaku. Prístroj využívali aj naše dcéry, ktoré mali hraničné hodnoty cholesterolu v krvi. U oboch hodnoty klesli.

pani Mária, Prešov: Znížil sa mi cholesterol, som vitálna a plná energie.

pán Jozef Š., Vranov n.Topľou : BIOquant používam s manželkou denne od decembra 2013. Pri lekárskych kontrolách mám výsledky rozboru krvi veľmi dobré, vrátane cholesterolu. Subjektívne sa cítim dobre, pri jeho používaní nepociťujem žiadne problémové stavy podobne ani manželka.

VYSKÚŠAJTE ZADARMO LASER BIOquant-N

www.orin.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 525
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 317
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 12 813
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 658
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 981
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 602
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 359
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 9 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


18 h
SkryťZatvoriť reklamu