SME

V Trend Rejleku rozširujú kapacity, zamestnajú nových ľudí

Opýtali sme sa konateľa spoločnosti Petra Lenčéša, ako sa darí realizovať smelé plány.

V májovom vydaní prílohy Výnimoční ľudia mesta Martin sme informovali o spoločnosti Trend Rejlek, s.r.o., Martin  a veľkých ambíciách tejto dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti. Opýtali sme sa konateľa spoločnosti Petra Lenčéša, ako sa darí realizovať smelé plány.

Začiatkom leta 2014 sme úspešne ukončili projektovú dokumentáciu na výstavbu novej výrobnej haly a už na konci augusta sme začali stavebné práce. Ak nám počasie bude priať, chceli by sme mať novú budovu pod strechou už do konca tohto roka a inštalovať stroje už v marci roku 2015. Novovybudovaných  4 000 m2 priestorov rozšíri výrobnú a skladovú kapacitu na takmer 9 000 m2.

Tak ako som na jar spomínal, cieľom je nielen navýšenie našich kapacít, ale aj rozšírenie portfólia o novú výrobnú divíziu spracovania plechov pre malé série.

Pre úspešný vstup do nového segmentu výroby sme oslovili renomovaného výrobcu vysekávacích, ohraňovacích lisov a laserových vypaľovacích strojov - firmu Amada. Finišujeme aj špecifikácie lakovacej linky pre práškové nanášanie farby.

Samozrejme, všetky tieto aktivity musia mať aj efektívne využitie. Už teraz sa nám darí kontrahovať nové zákazky a máme ambície sa stať významným dodávateľom plechových a plastových výliskov nielen v našom regióne.

Čerpáme z celosvetového zázemia partnerských firiem, máme zastúpenie v Amerike, Mexiku, v Ázii je to Čína, Malajzia, Singapur, India a z Európy Írsko, Rakúsko a Maďarsko.

Náš cieľový trh je automobilový segment a taktiež elektrotechnický sektor. Naše výrobky tak môžete nájsť v podobe spätných zrkadiel, v nosných konštrukciách strešných okien, ide o rôzne držiaky skryté v interiéri áut, ale aj plasty pre náplne do tlačiarní a môžete sa s nimi stretnúť aj pri bežných nákupoch v podobe samoobslužných pokladní.

Nič z toho by sa nám nepodarilo bez nášho tímu zamestnancov. Pokračujeme v duchu nášho hesla: „Kombinujeme skúsenosť a mladú dravosť“.

Rád by som tým zdôraznil, že náš tím plánujeme rozšíriť.

V súvislosti so zvyšovaním výrobných kapacít vytvárame aj nové pracovné miesta,  t. j. nové pracovné príležitosti pre obyvateľov nášho regiónu. Hľadáme nových kolegov pre už spomínané vysekávacie a ohraňovacie lisy, technikov a aj CNC programátora. Takisto uplatnenie u nás nájdu aj odborníci pre lakovanie. Z odborných profesií spomeniem aj zváračov pre sériovú výrobu. Určite zaujímavá pozícia je aj práca na linke montáže pre finálne dokončovanie dielcov. Aj administratíva a projekt manažment bude potrebovať navýšenie kapacít.

V krátkej budúcnosti budeme zverejňovať jednotlivé voľné miesta a budeme radi, keď sa nám prihlásia nielen skúsení záujemci, ale aj mladí ľudia, ktorí majú záujem na sebe pracovať a dosiahnuť profesný rast.

Medzi najzaujímavejšie benefity patrí určite možnosť podieľať sa na rozvoji a raste spoločnosti. Mnohí naši kolegovia na riadiacich pozíciách  začínali ako operátori. Sú to práve tí, ktorí využili možnosti osobného rastu v rámci interného programu vzdelávania a svojím prístupom a výsledkami práce preukazovali svoje schopnosti. Každý rok vyčleňujeme časť rozpočtu práve na vzdelávanie a osobný rast našich zamestnancov. Každá zdravá spoločnosť si musí uvedomovať, že ľudia sú to najcennejšie, čo má. Thomas Edison to vyjadril krásnou vetou: „Ak by sme urobili všetko, čoho sme schopní, doslova by sme nad sebou žasli“. A túto príležitosť chceme ponúknuť.

Verím, že sa nám pre ďalší rok podarí rozšíriť náš tím o nových ambicióznych kolegov a radi uvítame životopisy záujemcov na adrese praca@trendrejlek.sk

 

foto2-r239_res.jpg

Spoločnosť Trend Rejlek rozširuje výrobné a skladovcie priestory.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 626
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 587
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 776
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 091
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 4 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 4 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 4 h
SkryťZatvoriť reklamu