SME

Už viac ako 200 rodín býva v Zipave. Čo ich presvedčilo?

Pocit prírody, pohodlie mesta. Priestranné 1 až 4 izbové byty, obchodné priestory na prenájom, či kúpu - to je obytný súbor ZIPAVA v Stupave, ktorý napĺňa sny o ideálnom bývaní a podnikaní.

Pocit prírody, pohodlie mesta. Priestranné 1 až 4 izbové byty, obchodné priestory na prenájom, či kúpu - to je obytný súbor  ZIPAVA v Stupave, ktorý napĺňa sny o ideálnom bývaní a podnikaní.

I. a II. etapa má vyše 200 odporúčaní!

Ak potrebujete bývanie ihneď alebo sa aktuálne rozhodujete o zmene, či plánujete v blízkej budúcnosti svoje útočisko zakúpiť, možno práve vy podľahnete čaru bývania v obytnom súbore ZIPAVA.

Projekt má za sebou I. a II. etapu, ktoré sa pýšia už viac ako 200 novými rodinami. Aktuálne prebieha dopredaj posledných 8 bytov, ktoré v cene ponúkajú štandard zdarma pre všetkých záujemcov, ktorí sa rozhodnú túto skvelú šancu nepremeškať. V ponuke sú ešte aj priestranné 4izbové terasové byty s veľkosťou rodinného domu avšak pohodlím bytu, s majestátnosťou rozlohy až 208,65 m², s aktuálnym bonusom vo forme garážového státia a štandardu zdarma!

Ideálne riešenie ZIPAVA ponúka aj pre podnikateľov, ktorí hľadajú priestory pre rozbehnutie svojho biznisu.  Len v rámci projektu získavajú  početnú klientelu, ktorá im štart v podnikaní značne uľahčí.  Kúpa alebo možnosť prenájmu obchodného priestoru alebo kancelárie je teraz navyše vo zvýhodnenej ponuke, s novými dispozíciami,  za nezmenené ceny a s ešte väčším počtom m².

obytný súbor  zipava v stupave

Úspech  I. a II. etapy si vyžiadal štart výstavby III. etapy, ktorá práve zahájila predpredaj bytov už od 63.000 eur.

obytný súbor  zipava v stupave

Predpredaj III. etapy zahájený. Tretia etapa je výnimočná nielen skvelými uvádzacími cenami bytov v predpredaji už od 63.000,- € s DPH, ale môže sa pýšiť aj dispozíciami bytov, výmerami a mnohými inými detailami, ktoré  boli projektované práve podľa skúseností a poznatkov z predchádzajúcich etáp a projektov stabilného developera Strabag ZIPP Development.

Obytný súbor ZIPAVA vo svojej tretej etape ponúka na výber z 1 až 4 izbových bytov s celkovou rozlohou od 37,96m2 až po 89,83m2, pričom každý z uvedených typov ponúka v cene pivničnú kobku, balkón alebo južne orientovanú predzáhradku. Tretia etapa ponúka až 60 bytov v rámci 5. poschodí,  ktoré harmonicky zapadajú do prírodnej scenérie svojou jednoduchou architektúrou, kde máte všetko na dosah.

Aktuálne prebieha výstavba a podľa plánov developera sa budú môcť noví majitelia bytov sťahovať už v lete roku 2015. Okrem iného developer pripravil pre svojich klientov jedinečné podmienky financovania, ktoré nezaťažujú rozpočet a umožnia Vám zarezervovať si byt už teraz!

Veľkou výhodou ZIPAVY  je dostupnosť do Bratislavy, ktorá je voľbou medzi troma možnými trasami. Zelená vlna bez semaforov, diaľničný privádzač a samotná cesta tak ubehne už za 15 minút. V ZIPAVE Vás obklopuje pocit prírody, ktorý naplno využijete pri prechádzkach s rodinou alebo na aktívny relax a šport. Najmä nadšencov cyklistiky poteší blízkosť Cyklomostu slobody a fanúšikovia pešej chôdze a dlhých vychádzok si tiež prídu na svoje potulkami po malebnom okolí Malých Karpát. Obytný komplex ZIPAVA je totiž situovaný v tichej lokalite Stupavy, neďaleko potoka Mláka. Aj vďaka tomu ponúka tunajším obyvateľom možnosť pokojného bývania, pričom majú na dosah všetky potrebné úrady, inštitúcie, ale aj komplexnú sieť školských zariadení a zdravotníckych služieb. Vybudované sú aj oddychové zóny a tiež detské ihriská, kde sa ratolesti môžu bezpečne hrať a dožičíte im tak krásne spomienky na ich bezstarostné detstvo plné zážitkov.

Presvedčte sa  o nesporných kladoch bývania v ZIPAVE osobne a využite možnosť kontaktovať  priamo developera na tel. čísle: 0902 962 242, prípadne mailovo: zipava@strabag.com.

ZIPAVA, to pravé miesto pre bývanie s pocitom prírody a pohodlím mesta.

www.zipava.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 430
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 549
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 11 249
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 031
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 778
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 569
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 073
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 193
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 14 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 14 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu