SME

Top zimné parfémy 2014

Vybrali sme pre vás tie najlepšie parfémy na zimné obdobie. Hodia sa hlavne vône aromatickejšie, korenistejšie, s teplejšími tónmi ako santalové drevo, vanilka, pižmo alebo ružové korenie.

Pomaly sa blížia chladné a pochmúrne dni, ktoré nám spôsobia zimomriavky na koži a my budeme mať potrebu zahriať sa. Jedným zo spôsobov je aj zmeniť ľahšiu sviežejšiu vôňu za niečo teplejšie, možno sladšie alebo korenistejšie. Zimné obdobie je totiž skvelou príležitosťou na to, aby sme skúsili vône, na ktoré si bežne netrúfame alebo naše čuchové bunky nezvládajú ich nápor v spojení s vyššími teplotami.

Na zimu sa hodia vône aromatickejšie, korenistejšie, s teplejšími tónmi ako santalové drevo, vanilka, pižmo alebo ružové korenie.

Často sa stáva, že chceme parfém, ktorý cítime nielen my, ale aj naše okolie, teda niečo výrazné a zapamätateľné. Vôňa s ktorou si nás ľudia spoja a stane sa našou charakteristickou.

Páni ocenia vôňu energickú a zároveň elegantnú, ktorá je mužnou intenzívnejšou klasikou vône Dior Homme. Jeho intense verzia je levanduľovo korenistá vôňa, o poznanie intenzívnejšia drevito ovocná kompozícia pozostávajúca tónov levandule, irisu, vanilky, ambry a cédrového dreva. V nej sa muži budú naozaj cítiť silne a príťažlivo po celý deň.

christian dior dior homme intense - parfémová voda 100 mlNajmä muži sú často patrioti a majú potrebu hlásiť sa ku svojim koreňom a rodinným väzbám. Ak aj vy ste mužom na správnom mieste, určite vás osloví vôňa od Trussardi s príznačným názvom My land, moja krajina-domov. Je to nadčasová vôňa, ktorá vás strhne svojou aromatickosťou, ktorú ma na svedomí srdce fialky a levandule. Vrchný tón dodáva ľahkosť vďaka bergamotu a zelenej mandarínke. Unikátny mužný základ je vystavaný na zmesi drevín, kašmíru a luxusných tónov kože.

dolce & gabbana pour femme intenseDámy hľadajú v zimnom období najmä sladšie vône a takisto im záleží na intenztie a trvácnosti parfému. Nesklame vás určite Intense Pour Femme verzia od značky Dolce & Gabbana. Odráža ženskú zmyselnosť a hravosť, schopnosť byť tajomná a záhadná a vzbudzovať v mužoch túžbu dobíjania jej srdca. Hrejivý základ je tvorený santalovým drevom, pižmom a ibisom. Srdce rozžiaruje farebnosťou kvet pomarančovníka a tuberóza. a vrchné tóny odľahčia celú kompozíciu neroli a zelenou mandarínkou.

Majstrom vôní, ktoré sú vhodné na zimu či večer je Roberto Cavalli. Jeho extravagancia a pompéznosť sľubujú to, čo očakáva každá žena, ktorá nerada splýva s davom.

roberto cavalli eau de parfum - parfémová voda 50 mlRoberto Cavalli Cavalli je  kvetinovo-drevitá vôňa, jej vrchné tóny sú prežiarené ružovým korením, ktoré vyjadruje skutočnú silu osobnosti. Táto pulzujúca a zmyselná vôňa vás poteší a okúzli už pri prvom stretnutí. V srdci sa ukrýva vznešený kvet pomarančovníka, ktorého farbu si požičala aj samotná vôňa. Zmyselný a podmanivý základ z tonka bôbov zanecháva zvodný dotyk na pokožke… naozaj návykový. Táto vôňa je naozaj návyková a po nej už všetky ostatné budú len druhoradé a favoritkou zostane práve táto

Záleží už len na vás, či sa necháte inšpirovať našimi tipmi alebo máte svoju obľúbenú vôňu, ktorá vám spríjemní zimnú atmosféru. Parfém môže spôsobiť, že napriek chladnému počasiu, vaša nálada nebude pod bodom mrazu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 708
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 997
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 539
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 844
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 089
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 020
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 725
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 6 052
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 7 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 20 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu