SME

Tiger Condens – najpredávanejší kotol na Slovensku

Pravé teplo domova zažívajú vďaka kotlom Protherm mnohé slovenské rodiny. Najnovšie si ho môžete dopriať aj vy.

Každá rodina si pre svoj domov vyberá to „naj“. Či už je to najpohodlnejší gauč, alebo najmodernejšia vaňa... Čoraz viac členov domácností však zisťuje, že práve od vhodne zvoleného vykurovania závisí, či sa doma v obývačke, kúpeľni a spálni cítia príjemne. Staviť na to „naj“ sa preto oplatí, pokiaľ ide o najpredávanejší kotol na Slovensku. Vaši známi, priatelia a susedia si totiž s veľkou pravdepodobnosťou užívajú teplo domova práve vďaka kondenzačnému kotlu značky Protherm.

Šelma u vás doma

Kondenzačný kotol Tiger Condens dokáže vyhovieť aj vysokým nárokom užívateľa. Má vysokú účinnosť, tichú prevádzku, ľahko sa obsluhuje a jeho zapojenie i spustenie je nenáročné a pohodlné. Prevádzkové náklady domácnosti sa mu pritom darí významne znížiť. Reč je o šelme, ktorú môžete mať čoskoro aj u vás doma. Hodí sa do každej modernej domácnosti. Ide totiž o elegantný kotol, ktorý môžete umiestniť kamkoľvek. Vďaka kompaktnosti a malým rozmerom vám nebude nikde zavadzať. S kotlom Tiger Condens je život jednoduchší. Uľahčuje ho široký rozsah modulácie výkonu, nízka hlučnosť, moderná regulácia, ale aj nenáročné ovládanie kotla vďaka prehľadnému, podsvietenému LCD displeju. Ak má vaša domácnosť viac ako jednu kúpeľňu alebo väčšie nároky na dodávku teplej vody, optimálnym pomocníkom je práve tento závesný kondenzačný kotol s unikátnou technológiou ISODYN2. Nedisponuje robustným zásobníkom, napriek tomu dokáže zabezpečiť potrebné množstvo teplej vody v rekordne krátkom čase. Teplá voda sa v tomto kotle pripravuje súbežným využívaním prietokového ohrevu v doskovom výmenníku a v jednom alebo dvoch zabudovaných zásobníkoch s objemom len 21 l z nehrdzavejúcej ocele.

Elegantný a výkonný kotol

V čase, keď vonku zúri chladné počasie, určite oceníte silu elegantného, malého, ale pritom výkonného vykurovacieho zariadenia. Taký je kondenzačný kotol Panther Condens s výbornými parametrami ohrevu, ktorý patrí k najmenším kondenzačným kotlom značky Protherm. Hmotnosť nižšia ako 40 kg a kompaktné rozmery uľahčujú manipuláciu a zjednodušujú inštaláciu kotla aj v menších priestoroch. Kotly Panther Condens sa vyrábajú v troch výkonových radách so širokým rozsahom modulácie výkonu. Charakteristický je pre ne intuitívny spôsob obsluhy. V kombinácii s prídavným zásobníkom teplej vody predstavujú kotly Panther Condens veľmi účinný a rýchly spôsob prípravy teplej vody. Prostredníctvom trojcestného ventilu zabudovaného v kotle možno ľahko vytvoriť niekoľko variácií zostáv so 60 l alebo 120 l zásobníkom. Zostavy Panther Condens so 60 l zásobníkom sú komplexným riešením pre zákazníkov, ktorí uprednostňujú zásobníkový ohrev teplej vody pred jej prípravou prietokovým spôsobom. Dohriatie vody je rýchle, s nízkymi tepelnými stratami. K vysokému štandardu príjemného bývania prispieva aj zostava kondenzačného kotla so 120 l zásobníkom teplej vody s názvom  Aqua Complet Panther Condens. Je určená hlavne pre užívateľov s väčšími požiadavkami na množstvo teplej vody. Viac informácií o závesných kondenzačných kotloch Protherm a akcii na kondenzačné kotly získate na www.protherm.sk a www.tigerprevsetkych.sk. Už dnes si nový kotol a jeho zostavy môžete zakúpiť s výraznou zľavou cez internet na www.protherm-online.sk

v-texte-protherm-r461_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 463
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 595
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 082
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 5 h
SkryťZatvoriť reklamu