SME

Yoga 3 Pro notebook – luxus, ktorý sa vám prispôsobí

Ultra tenký konvertibilný počítač, ktorý práve prichádza na slovenský trh, vďaka svojim unikátnym hardvérovým a softvérovým vylepšeniam nesklame očakávania ani náročného užívateľa.

01-r244_res.jpgBRATISLAVA 17. decembra - Tablet a notebook v jednom, navyše oboje v špičkovej kvalite? Prečo nie! Toto a ešte oveľa viac nájdete v novinke od Lenovo – YOGA 3 Pro. Ultra tenký konvertibilný počítač, ktorý práve prichádza na slovenský trh, vďaka svojim unikátnym hardvérovým a softvérovým vylepšeniam nesklame očakávania ani náročného užívateľa a dokonale sa prispôsobí jeho potrebám.

05-r922_res.jpgTechnologický akrobat
Najvýraznejším prvkom štíhleho tela YOGA 3 Pro je systém prémiových pántov, dizajnovo inšpirovaný hodinkovým náramkom. Inžinierom Lenovo sa podarilo vyvinúť sofistikovanejšiu verziu pôvodného YOGA pántu a spojiť 800 kúskov ocele a hliníka tak, aby výsledok kopíroval jednoliatosť a flexibilitu kovových náramkov hodiniek. Dva stredové body pántu rozšírili na šesť pre ešte väčší pohybový rozptyl, čo robí z YOGA 3 Pro skutočného technologického akrobata, schopného plynule a ladne striedať užívateľské režimy Notebook, Tablet a Stan.

Softvér, ktorý vás pozná
YOGA 3 Pro pokračuje v ambícii Lenovo prinášať koncept prispôsobivých počítačov, citlivo a promptne reagujúcich na meniace sa potreby užívateľov. Predstavte si softvér, čo vás pozná a dokáže sa na počkanie prispôsobiť činnosti, akú práve na svojom YOGA 3 Pro vykonávate. Harmony je viac než softvér. Je to komplexný softvérový zážitok, ktorý užívateľom YOGA ponúka revolučný spôsob objavovania a využívania rôznorodých aplikácií. Ak máte náladu prečítať si e-knihu, Harmony automaticky zmení jasnosť a zmierni farebnosť podľa okolitého osvetlenia. Pri firemnej prezentácii sa Harmony tiež profiluje ako solídny partner – umožní pohodlné ovládanie pohybom alebo dotykom podľa toho, ktorý režim používate a pri pozeraní videa vie optimalizovať audio nastavenia.

03-r233_res.jpg

Za špičkovou úrovňou softvéru nezaostáva ani hardvérová výbava. Vďaka QHD+ displeju s rozlíšením 3200x1800 vyzerá táto jasná a krištáľovo čistá obrazovka skvele a je istená špeciálnym odolným sklom Gorilla, navrhnutým tak, aby YOGA 3 Pro napriek maximálnej vyťaženosti nedal šancu žiadnym viditeľným známkam opotrebovania.

Nesklame vizážou, výkonom ani výdržou
Počítač je vybavený procesorom Intel® Core M™, SSD diskom s kapacitou až 512 GB a integrovanou Intel grafikou – špičkovými technickými parametrami, ako stvorenými na hladký a komfortný multitasking.

YOGA 3 Pro vydrží neuveriteľných sedem hodín, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cestovanie. A nielen pre výdrž sa oplatí zbaliť ho so sebou na cesty. Každý prakticky zmýšľajúci užívateľ nepochybne uvíta skladnosť ultra ľahkého a tenkého YOGA 3 Pro.

Len pre zaujímavosť – váha a rozmery spadli od čias jeho predchodcu YOGA 2 Pro ešte o pár percent nižšie, takže najnovší člen YOGA rodiny sa môže pochváliť vo svojej kategórii nevídanou vizitkou – je tenší ako ceruzka a ľahší ako fľaša vody!

04-r173_res.jpg

YOGA 3 Pro môže byť váš v troch atraktívnych farebných variantoch – mandarínkovej oranžovej, platinovej striebornej a šampanskej zlatej. To všetko za nemenej atraktívnu cenu už od 1279 eur s DPH.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 534
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 532
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 796
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 009
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 947
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 621
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 728
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 4 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 17 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu