Študenti majú v Poštovej banke svoje miesto

Trainee program v Poštovej banke má za sebou už 5-ročnú históriou. Počas tohto obdobia ním prešlo už 53 študentov vysokých škôl. Až 23 z nich sa stalo súčasťou nášho silného bankového tímu.

Trainee program v Poštovej banke má za sebou už 5-ročnú históriou. Počas tohto obdobia ním prešlo už 53 študentov vysokých škôl. Až 23 z nich sa stalo súčasťou nášho silného bankového tímu. V rámci Trainee programu sa študenti uplatnili v atraktívnych oblastiach akými sú riadenie rizík, marketing, financie, právna oblasť, ľudské zdroje, PR či projektové riadenie.

Poskytnúť najlepším priestor na profesionálny a osobnostný rast, dať im možnosť  ukázať čo v sebe skrývajú a najšikovnejším ponúknuť pracovné miesto. To sú ciele Trainee programu Poštovej banky.

„V Poštovej banke ponúkame priestor šikovným študentom, ktorí nechcú ostať pasívni, ale snažia sa rásť. V rámci programu má každý študent svojho mentora, ktorý ho odborne vedie a pripravuje na konkrétnu pozíciu, vďaka čomu efektívne rozširujú svoje vedomosti aj kompetencie“ uviedol Martin Perun, riaditeľ odboru ľudských zdrojov.

Odmenou po úspešnom absolvovaní programu je možnosť zotrvať na danej pozícii aj po ukončení štúdia. Poštová banka pre nich vytvorí niekoľko miest ročne.  V minulom roku ostalo v banke pracovať 5 absolventov a rok pred tým 6. Úspešný bola aj ročník 2011/2012, keď rady Poštovej banky posilnilo 8 šikovných absolventov. Aktuálne má príležitosť ukázať svoje schopnosti 16 trainees.

Príklad úspešného trainee je aj analytička Poštovej banky Dana Vrabcová. Program absolvovala v jeho začiatkoch v ročníku 2010/2011. Ako študentka nastúpila na odbor analýz a po ukončení programu sa stala súčasťou tímu. Pred svojim nedávnym odchodom na materskú dovolenku pôsobila ako vedúca oddelenia. „Aj s odstupom niekoľkých rokov hodnotím rozhodnutie prihlásiť sa do Trainee programu Poštovej banky ako to najlepšie, čo som v súvislosti s kariérou mohla urobiť. Poštová banka je spoločnosťou, ktorá dáva príležitosť aj mladým a nepopísaným ľuďom ukázať, čo v nich je a rozvíjať ich potenciál. Verím, že aj môj príbeh a pôsobenie v Poštovej banke sú toho príkladom,“ hovorí Vrabcová.

Čo máme pre trainees pripravené v priebehu programu?

• Rozvojové aktivity - soft tréningy šité na mieru podľa vybraných kompetencií
  • Odborné workshopy
  • On the job training spolu s prideleným mentorom
  • Zážitkové aktivity
  • Stretnutia s top manažmentom banky
  • Diskusné fórum s garantmi programu, individuálne konzultácie

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 683
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 538
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 825
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 014
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 010
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 663
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 6 192
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 5 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 19 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu