SME

Správy v angličtine o Slovensku v novom dizajne

Najväčší spravodajský portál informujúci o dianí na Slovensku v anglickom jazyku, spectator.sme.sk, prichádza s novou verziou webu.

Najväčší spravodajský portál informujúci o dianí na Slovensku v anglickom jazyku, spectator.sme.sk, prichádza s novou verziou webu. Okrem nového dizajnu prináša svojim používateľom aj možnosť bezplatného prijímania informácií o aktuálnom dianí v anglickom jazyku na e-mail.

„Nová stránka The Slovak Spectator nie je len o zmene dizajnu a nových prvkoch, ale aj o zmene prístupu vydavateľstva k publikovaniu správ,“ povedal Ján Pallo, vydavateľ The Slovak Spectator. „Kým doteraz bolo zverejňovanie správ online vo väčšej miere ovplyvnené dátumom vydania novín, teraz na webe návštevník nájde aktuálne informácie v reálnom čase a v prípade záujmu môže dostávať prehľad správ na svoj e-mail či už v dennej, alebo týždennej periodicite.“ Podľa vydavateľa tak vzniká produktový partner k tlačenému vydaniu The Slovak Spectator, ktoré cez autorské články umožňuje čitateľovi priamy kontakt s dianím na Slovensku bez toho, aby musel denne sledovať spravodajstvo.

Okrem nového členenia správ do šiestich kategórií pribudli na webe fotogalérie a niekoľko nových tematických rubrík, do ktorých sú zaraďované články s rovnakou témou. Oproti pôvodnému dizajnu došlo k sprehľadneniu publikovaných informácií a zjednodušeniu štruktúry webu.

Pri tvorbe stránky boli zužitkované dlhoročné skúsenosti vývojárskeho tímu portálu Sme.sk. „The Slovak Spectator získal modernú stránku, ktorá vychádza z dizajnu Sme.sk v jeho najnovšej podobe,“ povedal Michal Moščovič, vedúci vývoja spoločnosti Petit Press, a.s. Nový systém prešiel vďaka jeho aplikovaniu na ostrej prevádzke spectator.sme.sk  finálnou fázou testovania. Počas roku 2015 by sa mal postupne nasadiť na všetky obsahové weby Sme.sk. „Pri vývoji sme sa snažili skĺbiť aktuálne trendy s doterajšími skúsenosťami so starým systémom, s cieľom čo najviac uľahčiť prácu redakcii,“ doplnil Michal Moščovič. Je to systém, ktorý je stále vo vývoji, a všetky weby v skupine budú profitovať z nových funkcií, ktoré budú postupne pribúdať. Projektový tím viedol Martin Paulďuro a architektúru systému mal na starosti Andrej Hudec. Za redizajn online shop bol zodpovedný Mark Northrop.

O The Slovak Spectator:

The Slovak Spectator sú jediné noviny v anglickom jazyku prinášajúce informácie o Slovensku nepretržite od roku 1995. Publikuje ich vydavateľstvo The Rock, s.r.o., ktoré taktiež prináša špecializované tituly v anglickom jazyku: Spectacular Slovakia (cestovateľská príručka), Book of Lists (kniha kontaktov najvýznamnejších spoločností), Investment Advisory Guide (podnikateľské prostredie), Career & Employment Guide (oblasť ľudských zdrojov).

Stránka spectator.sk je jediným portálom svojho druhu, ktorý prináša informácie zo všetkých oblastí diania na Slovensku v anglickom jazyku na dennej báze. Vďaka svojím subdoménam greenpages.spectator.sk, living.spectator.sktravel.spectator.sk poskytuje návštevníkom komplexné informácie a predstavuje vstupnú bránu pre ľudí zaujímajúcich sa o Slovensko.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 805
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 554
  3. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 076
  4. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 934
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 637
  6. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 9 057
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 128
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 058
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 16 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 16 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu