SME

Bývanie v meste, to je každá minúta prežitá naplno

Bývanie v centre mesta dáva oveľa viac slobody robiť to, čo máte radi. Pracujete v meste. Tam chodíte za kultúrou. Zabaviť sa s priateľmi.

Bývanie v centre mesta dáva oveľa viac slobody robiť to, čo máte radi. Pracujete v meste. Tam chodíte za kultúrou. Zabaviť sa s priateľmi. Väčšinu svojich aktivít robíte v meste.

A už ste vyskúšali dennodenné dochádzanie do jeho okrajových častí alebo do satelitných mestečiek, kam chodíte vlastne len prespávať. Hodiny týždenne doslova zabíjate pri presunoch z jedného miesta na druhé, v dopravných zápchach, pri hľadaní parkovacích miest… A to vás unavuje. Tie hodiny by ste vedeli využiť oveľa lepšie. Nielen vy, ale aj mnohí ďalší v podobnej situácii. Aj preto sa v poslednom čase nové byty v centre Bratislavy predávajú rýchlejšie než akákoľvek iná výstavba. Pretože pri výbere bývania funguje jednoduchá matematika.

Čas sú peniaze. Zrátajme si to!

Zoberme si napríklad nový projekt bytového domu na Miletičovej 60 a začnime počítať.

Tri minúty chôdze, a ste na trhovisku, kde kúpite prakticky všetko. Päť minút chôdze, a ste u lekára. Sedem minút chôdze, a ste v jednom z obľúbených bratislavských obchodných centier, 3 – 10 minút chôdze, a ste v reštaurácii, kaviarni, v najbližších potravinách… A ešte máte na výber podľa svojej chuti. Ak pracujete v niektorom z nových bizniscentier Bratislavy, cestu do práce tiež zvládnete pešo za niekoľko minút. A vzdialenosť do historického centra mesta so všetkými jeho lákadlami je tak akurát na menšiu prechádzku. Žiadne stresujúce hľadanie miesta na parkovanie, žiadne hodiny týždenne strávené v kolónach na bratislavskom obchvate, žiadne kilometrové presuny, ak chcete vyraziť na nákup, zašportovať si, ku kaderníčke alebo do kina. A ak práve nemáte náladu ísť pešo, zastávku MHD máte rovno pod nosom. Ráno si teda môžete pospať o hodinu dlhšie ako ten, kto dochádza. Alebo ušetrené hodiny venovať tomu, čo máte radi, napríklad ísť si ráno zaplávať. Jednoducho pešia dostupnosť takmer všade, roky budovaná a fungujúca infraštruktúra znamená slobodu a flexibilitu pre toho, pre koho je život v meste voľbou číslo jeden. A to sú dôvody, prečo sa developérsky projekt Miletičova 60 stal vyhľadávaný hneď od začiatku predaja bytov v ňom.

miletičova 60

Počítajme ďalej plusové body

Ako hovorí Roman Kvasnička, generálny riaditeľ PROFINEX holdingu, developéra projektu:

„Chceli sme, aby tento bytový dom priniesol na Miletičovu nový život – pre ľudí, ktorí sa v meste narodili, zamilovali sa doň za študentských čias a už tu ostali. Mladí, moderní, aktívni ľudia s dynamickým spôsobom života. Život v meste je práve pre nich, oni ho tvoria a užívajú si ho. A tento mestský rytmus sme chceli preniesť do každého kúska obytného domu.“ Preto v tomto projekte nájdete najmä bývanie pre mladých – pre singles, páry, ale aj pre rodiny.

V ponuke sú jednoizbové byty, v najväčšej miere sú zastúpené dvojizbové byty, ale aj niekoľko trojizbových bytov. Vyšší štandard poskytuje bývanie v mezonetových bytoch s veľkorysejšou výmerou, v nadstavbe na najvyšších poschodiach. Všetky byty majú balkón alebo francúzsky balkón so slnečným tienením, mezonetové byty sú obohatené aj o veľkorysé terasy. V bytoch sa tiež rátalo s množstvom odkladacích priestorov, ktoré aktívny mestský človek potrebuje. Takže tu okrem pivničných kobiek nájdete aj veľké šatníky, kam môžete odložiť okrem šatstva aj lyžiarsky výstroj s lyžami, surf alebo bicykel.  Samozrejmosťou sú parkovacie stojiská na dvoch podlažiach a na streche parkovacieho domu. Jednoducho celý projekt vznikol so zámerom, aby odzrkadľoval súčasný rytmus života v meste, aby jeho obyvatelia boli takí, aká je dnešná Bratislava. Táto myšlienka je čitateľná už na fasáde obytného domu: tep a život mesta sa na ňu symbolicky prenáša vo výrazných zelených vertikálnych líniách, ktoré sú akoby záznamom tepu srdca. Tento motív je zvýraznený ľahkými materiálmi použitými na exteriéri domu, harmonický dojem dotvárajú aj balkóny a terasy bytov so slnečnými tienidlami. Nadčasová architektúra so zameraním na praktickosť a detail je tak kruh uzatvárajúcim prvkom na splnenie potrieb človeka milujúceho mesto – jeho rytmus, jeho možnosti a voľnosť.   

miletičova 60

A počty do tretice – vybavenie, ktoré ušetrí veľa času

Lokalita, kúpna cena, architektúra projektu, výmera bytov a ich vybavenie – to sú veličiny, ktoré berieme do úvahy pri kúpe bytu najviac. No pridáme ešte jednu, ktorá je veľkým plusom bytového domu na Miletičovej 60. Ako sme napísali už na začiatku, každá minúta sa ráta a tí, čo už niekedy v živote byt zariaďovali, vedia, že kúpou bytu sa začína niekoľkotýždňový maratón obiehania kuchynských štúdií. A keď si už konečne vyberiete, sú pred vami ďalšie týždne čakania na dodávku kuchynskej linky. Tu sa byty predávajú v štandarde aj s kuchynskou linkou so spotrebičmi, čím developér skrátil novým obyvateľom čas od kúpy bytu do momentu sťahovania. Takže po dokončení výstavby sa noví obyvatelia Miletičovej 60 môžu sťahovať prakticky na druhý deň. A užívať si naplno mestský život, ktorý tak milujú.

miletičova 60

Rezidenčný projekt Miletičova 60 prináša na trh spoločnosť  PROFINEX estate, aktívne pôsobiaca v rámci skupiny PROFINEX holding, ktorá  vykonáva svoje  aktivity  na trhu už od roku 2000 predovšetkým ako developér priemyselných a rezidenčných nehnuteľností v rámci celej Európy. V portfóliu developérskych činností sa skupina PROFINEX holding zaoberá výstavbou rodinných domov, bytov, polyfunkčných objektov a objektov občianskej vybavenosti. Je vlastníkom niekoľkých významných lokalít, obzvlášť atraktívnych pre klientov zvyknutých na komfort a na zdravé životné prostredie.

Viac o projekte na www.mileticova60.sk

miletičova 60

miletičova 60

miletičova 60

miletičova 60

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 525
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 317
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 12 813
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 658
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 981
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 602
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 359
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 9 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


18 h
SkryťZatvoriť reklamu