SME

Tajomstvo krásnej pleti? Hydratácia!

Používanie klimatizačných systémov, každodenný stres či nepriaznivé vplyvy životného prostredia - to všetko sa podpisuje pod dehydratáciu kože, ktorá stráca pružnosť a lesk. Ak jej ju chceme prinavrát

Používanie klimatizačných systémov, každodenný stres či nepriaznivé vplyvy životného prostredia - to všetko sa podpisuje pod dehydratáciu kože, ktorá stráca pružnosť a lesk. Ak jej ju chceme prinavrátiť, okrem dostatočného pitného režimu, ktorý organizmus zásobí vodou zvnútra, je dôležité aj pravidelné používanie kvalitnej kozmetiky. Prípravky na báze extraktov liečivých bylín  z radu Doliva s unikátnym zložením jemne ošetria popraskanú, nepríjemne napnutú pleť, hydratujú ju a vrátia jej stratenú pružnosť a krásu. O ich blahodarnych účinkoch sme sa porozprávali s dermatologičkou MUDr. Nadeždou Suchou. 

Výnimočnosť olivového oleja

Olivový olej sa na rozdiel od všetkých ostatných olejov nezískava zo semena, ale priamo z oplodia. To znamená, že je v podstate šťavou. Olivový olej „extra vergine“ je nespracovaná, nefalšovaná, prírodná čistá šťava z oplodia, ktorá obsahuje jedinečné zdraviu prospešné látky, aké sa v iných rastlinných olejoch nenachádzajú. Čím hodnotnejší je olej, tým vyšší je obsah tzv. sekundárnych rastlinných účinných látok (fenolov), ktoré sú zodpovedné za jeho mimoriadne liečivé účinky,“ vysvetľuje odborníčka. Preto je používanie liečivej kozmetiky Doliva dobrou voľbou.

doliva telovy balzam intenziv.jpg

Ako vyberať? 

Od 20. roku života sa odporúča pravidelne pokožku hydratovať,“ radí dermatologička. “Hydratačný prípravok dodáva pokožke vlhkosť a vytvára zároveň film, ktorý obmedzuje stratu vody. Pri výbere vhodného kozmetického prostriedku treba zohľadniť vek, typ pokožky, ale napríklad aj ročné obdobie, počas ktorého budeme krém používať,“ hovorí MUDr. Nadežda Suchá. ,,V zimnom období by mal obsahovať napríklad viac lipidov, na jar a v letnom období určite UV filter (SPF min. 15),” dodáva.

doliva balzam na pery.jpg

Doprajte si to najlepšie z najlepšieho

Typ svojej pokožky nevieme zmeniť, ale jej stav vo veľkej miere závisí od starostlivosti o ňu. Natierať sa olivovým olejom  nie je veľmi praktické, avšak na trhu existuje jednoduchšia cesta, a to produkty s obsahom panenského olivového oleja. DOLIVA INTENZÍVNY TELOVÝ BALZAM ( 300 ml/12,95€ ) obsahuje vysoko kvalitný olivový olej, vitamín E a hodnotnú kyselinu hyalurónovú. Tieto účinné látky sa postarajú o 24-hodinovú intenzívnu hydratáciu a o ochranu pokožky pred vysychaním. Zároveň zlepšia jej štruktúru a spevnia ju.  Pokožka bude na dotyk jemná a hebká.  Pri starostlivosti o pokožku netreba zabúdať ani na partie ako sú napríklad pery. Špeciálnu kombináciu za studena lisovaného olivového oleja z Toskánska, vitamínov a hojivého dexpantenolu nám zabezpečí DOLIVA OLIVOVÝ INTENZÍVNY BALZAM NA PERY S DEXPANTENOLOM ( 7ml/3,15€). Suché, štípajúce pery sa tak stanú minulosťou. Ak chceme predísť zbytočnému vysušovaniu pokožky, je lepšie uprednostniť sprchovanie pred kúpaním a použiť kvalitné hydratačné produkty. DOLIVA HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ GÉL HYDROFRISCH (200 ml/6,96€) obsahujúci účinné látky ako olivový olej či extrakt zo zeleného čaju pokožku hydratuje a zanechá ju vláčnu a sviežu. 

doliva sprchovaci gel hydrofrisch.jpg

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 705
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 364
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 776
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 005
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 906
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 596
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 169
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 2 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 16 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu