SME

Zaľúbení do seba a do života v meste?

Kúpiť si prvý spoločný byt je veľké rozhodnutie. Najmä, ak vám záleží na tom, aby to nebolo len miesto, kam chodíte spávať ...

Spolu a vo vlastnom si mesto užijete najviac.

Kúpiť si prvý spoločný byt je veľké rozhodnutie. Najmä, ak vám záleží na tom, aby to nebolo len miesto, kam chodíte spávať, ale aby ste si našli svoj prvý spoločný skutočný domov. V meste, ktoré milujete.

miletičova 60(zdroj: dollarphotoclub.com)

A hľadáte tak, aby ste obaja mali blízko do práce, boli na kúsok od miest, kde trávite s priateľmi najviac času, na skok od zábavy, ktorú mesto poskytuje. Ako „nováčikovia“ na trhu s realitami však máme všetci tendenciu spraviť chybu a svoje rozhodnutie v eufórii unáhliť, popustiť z pôvodných požiadaviek a pristúpiť na kompromisy, ktoré nás od centra mesta posunú niekam na perifériu. Len s vidinou toho, že môžeme bývať už zajtra. Preto je dobré všimnúť si, ako sa správa ten, kto je na trhu dlhšie a vie, ako na to. Zlaté pravidlo totiž hovorí, že základom je lokalita, kde chceme žiť. A ak v nej prebieha bytová výstavba, ešte lepšie! Vtedy totiž máme na výber tie najlepšie byty v danom objekte za najvýhodnejšie ceny. Navyše celý proces zrodu nového bývania môžeme odsledovať skoro tak, akoby sme stavali vlastný dom. Pekne krok za krokom. Tak, ako je to napríklad v novom projekte Miletičova 60, ktorý prináša na trh developérska spoločnosť PROFINEX holding a stavebné práce realizuje renomovaná fínska spoločnosť YIT.

miletičova 60

Prestavba úplne od základov a o rok bývate

Projekt Miletičova 60 sa na trhu bývania v centre Bratislavy objavil začiatkom tohto roka vo fáze developérskeho projektu. Predstavil komplexnú prestavbu budovy uprostred Miletičovej ulice tak, aby odzrkadľovala súčasný rytmus života v meste a potreby obyvateľov, ktorí si svoj mestský životný štýl nadovšetko cenia. Hneď od začiatku si projekt získal priaznivcov a do dnešného dňa dokázal takto „z papiera“ predať tretinu bytov. A majitelia nových bytov už sledujú, ako sa práce na budovaní ich domova začínajú rozbiehať na plné obrátky. Už podľa projektu bolo vidno, že pri rozsiahlej prestavbe ostane z pôvodnej budovy len akýsi skelet, hrubá kostra, kde sa vybudujú nové a moderné byty úplne od základu vrátane kompletne nových inžinierskych sietí, rozvodov vody a kanalizácie, systému vykurovania či elektroinštalácie. V budove doslova neostane kameň na kameni či v tomto prípade betón na betóne. Pribudne nadstavba na mezonetové byty, po pôvodnej fasáde neostane ani stopy a vybuduje sa kompletne nanovo tak, aby nielen zodpovedala súčasným potrebám, ale aj plnila vysoké estetické nároky. Zrekonštruuje sa podzemný parkovací dom, upraví sa okolie obytného domu. V skratke, bude sa búrať, aby dom na Miletičovej mohol povstať ako bájny Fénix. Bez kompromisov v otázke kvality bývania, presne podľa náročných požiadaviek tých, ktorí chcú žiť v centre mesta. Proces sa už začal a na budúci rok sa môžete sťahovať.

miletičova 60

Stavebné práce realizuje prestížna spoločnosť

Samozrejme, do podobného typu náročnej prestavby sa môže developér pustiť, len ak má za sebou spoľahlivého partnera. Takého, za ktorým stojí – a to je pri developérskych projektoch naozaj správne slovo – množstvo realizovaných a časom preverených projektov. Dobrou správou je, že developér projektu PROFINEX holding podpísal zmluvu o dodávke stavebných prác so spoločnosťou YIT Reding, medzinárodnou developérskou a stavebnou spoločnosťou so storočnou históriou, pôsobiacou v siedmich európskych krajinách. YIT Reding si už vybudoval dobrú povesť aj na Slovensku realizáciou vlastných developérskych projektov, ale tiež množstvom stavieb, na ktorých sa podieľal ako hlavný dodávateľ stavebných prác. Spoločnosť tak dlhodobo prináša na Slovensko fínsky prístup k developmentu a k podnikaniu v stavebníctve. O tom, že developér projektu Miletičova 60 mal pri výbere partnera správnu ruku, svedčí aj fakt, že YIT Group za svoju prácu získal už množstvo ocenení, tak na Slovensku, ako na zahraničných trhoch. Z tých slovenských sa YIT Reding môže pochváliť prestížnymi oceneniami Developér roka 2014 a Stavebná firma roka 2014, ktoré každoročne udeľuje odborný časopis ASB v spolupráci s týždenníkom Trend.

miletičova 60 

Za stavbou treba vidieť budúci život

Ako hovorí Roman Kvasnička, generálny riaditeľ skupiny PROFINEX holding, developéra projektu: „Chceli sme, aby tento bytový dom priniesol na Miletičovu nový život – pre ľudí, ktorí sa v meste narodili alebo sa doň zamilovali za študentských čias a už tu ostali. Život v meste je práve pre nich, oni ho tvoria a užívajú si ho.“ Preto v tomto projekte nájdete najmä bývanie pre mladých – v najväčšej miere sú zastúpené dvojizbové byty, ale v ponuke je aj niekoľko trojizbových bytov. V súčasnosti si záujemcovia môžu vybrať dvojizbový byt na Miletičovej 60 s výmerou 46 m2 alebo 2,5-izbový s rozlohou 68 m2. Vyšší štandard poskytuje bývanie na veľkorysejších výmerách mezonetových bytov v nadstavbe na najvyšších poschodiach. Všetky byty majú balkón alebo francúzsky balkón so slnečným tienením, mezonetové byty sú obohatené aj o veľkorysé terasy. Plusom je aj množstvo odkladacích priestorov v bytoch. Okrem pivničných kobiek tu nájdete aj veľké šatníky, kam môžete odložiť okrem šatstva aj lyžiarsky výstroj s lyžami, surf alebo bicykel. Veľkou výhodou projektu je, že byty sa predávajú už v štandarde aj s kuchynskou linkou so spotrebičmi, čím sa výrazne skráti čas od dokončenia výstavby po možné nasťahovanie. Takže po odovzdaní bytu sa noví obyvatelia Miletičovej 60 môžu sťahovať prakticky na druhý deň. A užívať si naplno mestský život, ktorý tak milujú.

miletičova 60

Rozhodnutie srdca aj rozumu

Vráťme sa však na začiatok. Milujete mesto a chcete v ňom mať svoje prvé vlastné spoločné bývanie. Viete, že je výhodné mať na skok do práce, do obchodov, reštaurácií a pre budúcnosť aj do škôlky či školy. Že všade môžete zájsť pešo. Že vybudovaná a overená infraštruktúra miesta vám dáva viac slobody a možností, ako si všetky vymoženosti užiť. Už poznáte projekt, ako bude vo finále vyzerať, kto sa podpíše pod jeho realizáciu. A už ste zistili, že dobré nové byty v centre Bratislavy sa míňajú rýchlo. Máte v rukách rovnaké argumenty, ako ten, kto sa na realitnom trhu pohybuje dlho a vie vycítiť správnu investičnú príležitosť. Rozhodnúť sa teda viete hneď. A potom si pár mesiacov počkať, kým sa pohodlne nasťahujete do hotového.  

Rezidenčný projekt Miletičova 60 prináša na trh spoločnosť  PROFINEX estate, aktívne pôsobiaca v rámci skupiny PROFINEX holding, ktorá  vykonáva svoje  aktivity  na trhu už od roku 2000 predovšetkým ako developér priemyselných a rezidenčných nehnuteľností v rámci celej Európy. V portfóliu developérskych činností sa skupina PROFINEX  holding zaoberá výstavbou rodinných domov, bytov, polyfunkčných objektov a objektov občianskej vybavenosti. Je vlastníkom niekoľkých významných lokalít, obzvlášť atraktívnych pre klientov zvyknutých na komfort a na zdravé životné prostredie.

Viac o projekte na www.mileticova60.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 633
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 537
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 821
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 013
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 994
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 653
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 6 223
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 5 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 18 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu