SME

Nejedzte za dvoch, jedzte dvakrát zdravšie!

Ste tehotná? Dojčíte? Túžite po dieťati a vytúžený okamih stále neprichádza? Nezabúdajte na pravidelný prísun správnej kombinácie vitamínov a minerálov. Prečo?

Ste tehotná? Dojčíte? Túžite po dieťati a vytúžený okamih stále neprichádza? Nezabúdajte na pravidelný prísun správnej kombinácie vitamínov a minerálov. Prečo?

Vaše zdravie podstatne závisí od vašej výživy. Ak sa organizmu nedostáva dostatok živín, vitamínov a minerálnych látok, nemôže dokonale plniť svoje funkcie. Objavuje sa celý rad porúch. Absencia týchto životne dôležitých látok môže dokonca negatívne ovplyvniť menštruáciu, činnosť pohlavných žliaz, ba spôsobiť i neplodnosť. Najspoľahlivejšou cestou, ako ich telu dodať, je zabezpečiť si dostatočný prísun živín a prípadne dopĺňať stravu kompletnými vitamínovými prípravkami – pre tehotné ženy to platí dvojnásobne. Pri výbere vitamínov pre najdôležitejšie obdobie svojho života vsaďte na kvalitu.

Ľahko stráviteľnými vitamínmi sú vitamíny Jamieson, vyrobené z prírodných surovín, ktoré neobsahujú žiadne cukry ani konzervačné látky. Pre organizmus sú biologicky dostupnejšie, a teda vhodnejšie ako syntetické vitamíny. Navyše ich výrobca, kanadská firma Jamieson, využíva už viac ako 90 rokov ako jediný výrobca vitamínov na svete unikátnu biotechnológiu 360 Pure – vo výrobnom procese uplatňuje 360 krokov kontroly, ktoré vedú k bezpečnosti, účinnosti a absolútnej čistote prírodných výživových doplnkov.

Nádej na potomstvo, podpora zdravia v tehotenstve a pri dojčení

jamiesonprenataldha30softgels-30multicaplets-r796_res.jpg

Prenatal s omega-3 DHA – medzi nutričné zložky, ktorých potreba v časeplánovania tehotenstva narastá a ktoré tehotným a dojčiacim ženám obvykle chýbajú pri bežnom príjme potravy, patria kyselina listová, vápnik, vitamín D3, železo, zinok a často i vitamíny B, C a omega-3 nenasýtená mastná kyselina ... Ich zvýšenú potrebu v optimálnom pomere a v ľahko stráviteľnej forme pokrýva multivitamín Prenatal s omega-3 DHA. Je dôležitým doplnkom výživy na podporu zdravia tehotných žien, dojčiacich matiek i pre vývoj detského organizmu. Zvyšuje celkovú imunitu organizmu, pomáha prekonávať obdobie tehotenstva v dobrom psychickom a fyzickom stave a podporuje zdravý vývoj detského organizmu. Ovplyvňuje tvorbu materského mlieka, urýchľuje popôrodné zotavenie a znižuje riziko možných porúch vývinu dieťaťa.

Kyselina listová - vitamín B9 – nemala by chýbať ženám, ktoré túžia otehotnieť i tehotným ženám. Podieľa na procese delenia buniek, čím prispieva k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva. Jej nedostatok v organizme žien môže mať na svedomí reprodukčné problémy, potrat či predčasný pôrod, nízku pôrodnú hmotnosť novorodenca. Podporuje správny vývoj nervovej sústavy dieťaťa, pomáha chrániť dieťa pred poruchami neurálnej trubice i ďalšími závažnými komplikáciami. Jej príjem pred otehotnením a na počiatku tehotenstva pôsobí ako účinná prevencia vrodených zdravotných problémov dieťaťa – znižuje ich riziko až o 50 - 70 %. Kyselinu listovú lekári zároveň odporúčajú na podporenie a zvýšenie tvorby materského mlieka počas tehotenstva i v materstve.

kyselina listová železo

Železo – jeho nedostatok môže zapríčiňovať málokrvnosť, ktorá sa najčastejšie prejavuje v poslednej tretine tehotenstva. Keďže v tele tehotných žien sa tvorí väčšie množstvo krvi na zásobenie placenty, železo je potrebné pre zvýšenie počtu červených krviniek matky aj pre tvorbu krvi dieťaťa. Absencia tohto minerálu v období tehotenstva môže byť príčinou nízkej pôrodnej hmotnosti novorodenca a predčasného pôrodu. Dostatočný prísun železa pomáha zmierňovať pôrodné kŕče a bolesti a zlepšuje popôrodnú rekonvalescenciu a hojenie.

Selén s betakaroténom a vitamínmi C a E – má priaznivý účinok na pohlavnéžľazy a podporuje plodnosť. Vzájomné pôsobenie E vitamínu a estrogénov má priaznivý vplyv na zdravý priebeh tehotenstva. Prípravok je vynikajúci antioxidant - zabraňuje škodlivému pôsobeniu voľných kyslíkových radikálov, ktoré narúšajú bunkovú membránu, genetický kód a vlákna kolagénu a elastínu, čo je dôležité obzvlášť počas tehotenstva. Organizmus chráni pred toxickými účinkami látkovej výmeny a zvyšuje imunitu.

selén s betakaroténom a vitamínmi c a e niacín

Niacín - vitamín B3 – rýchlo obnovuje hormonálnu rovnováhu. Je potrebný pre normálnu činnosť pohlavných orgánov po pôrode. Jeho užívanie zlepšuje využívanie potravy a tým zvyšuje energiu organizmu. Podporuje a zlepšuje funkcie vaječníkov, priaznivo pôsobí na zvýšenie počtu kvalitných a zrelých vajíčok a má pozitívny vplyv na úpravu a reguláciu menštruačného cyklu. Vďaka kombinácii s inozitolom v doplnku výživy Jamieson Niacín 500 mg s inozitolom nespôsobuje začervenanie, ani svrbenie kože.

vápnik, horčík s vitamínom d3 vápnik, horčík so zinkom

Vápnik, horčík s vitamínom D3 – prípravok je vynikajúci výživový doplnok žien, ktoré dojčia alebo práve s dojčením skončili a u ktorých absentuje príjem mliečnych výrobkov. Ideálna kombinácia v správnom pomere znižuje hladinu cukru v krvi, posilňuje organizmus a je dôležitá pre zdravý vývoj kostí a zubov.

Vápnik, horčík so zinkom – obsah zinku napomáha fyziologickým funkciám pohlavných orgánov. Komplex minerálov podporuje bunkovú látkovú výmenu, zabezpečuje zdravý rast kostí a zubov, priaznivo ovplyvňuje rast vlasov, nechtov a kože.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Ak chcete byť bohatší, musíte nad peniazmi rozmýšľať
  4. Daň z cukru zasiahne sociálne slabších a ohrozí výrobu sirupov
  5. Vyhnúť sa plateniu daní? Drzý gróf v Apúlii to vyriešil svojsky
  6. Exportujete do zahraničia? Poistite si svoje pohľadávky
  7. Práca snov? Prihlás sa na prácu sprievodcu v BUBO
  8. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  1. Ak chcete byť bohatší, musíte nad peniazmi rozmýšľať
  2. Exportujete do zahraničia? Poistite si svoje pohľadávky
  3. Vyhnúť sa plateniu daní? Drzý gróf v Apúlii to vyriešil svojsky
  4. Práca snov? Prihlás sa na prácu sprievodcu v BUBO
  5. Daň z cukru zasiahne sociálne slabších a ohrozí výrobu sirupov
  6. Deň narcisov už po piatykrát v dm
  7. Nissan Qashqai: Facelift prináša množstvo inovatívnych vylepšení
  8. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 725
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 8 669
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 5 210
  4. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy 4 102
  5. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 118
  6. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím 2 916
  7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 387
  8. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte 2 262
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Hľadáme ľudí, ktorí pocestujú od Himalájí po Amazóniu a budeme ich za to platiť.


INZERCIA 2 h

Podnikateľov môžu zaskočiť neuhradené faktúry zo silných exportných trhov.


INZERCIA 2 h

Architektonický unikát v dedine Alberobello navštevujú turisti z celého sveta.


INZERCIA 2 h
SkryťZatvoriť reklamu