SME

HOUR vyhral Eurocloud Slovakia Awards 2015

Spoločnosť HOUR, spol. s r.o. získala 1. miesto na druhom ročníku Eurocloud Slovakia Awards v kategórii Najlepší projekt transformácie do cloudu.

Spoločnosť HOUR, spol. s r.o. získala 1. miesto na druhom ročníku Eurocloud Slovakia Awards v kategórii Najlepší projekt transformácie do cloudu. Softvérová spoločnosť HOUR tak potvrdila, že jej cloudové riešenia spĺňajú nároky a podmienky kvalitného, moderného softvéru a s tým spojené služby.  

Združenie EuroCloud Slovakia napomáha popularizovať Cloud Computing a šíriť informácie a osvetu v oblasti cloudových riešení, a tak spoločne s partnermi a  členmi, aj tento rok zorganizovala konferenciu EuroCloud Slovakia Day 2015, súčasťou ktorej bolo aj Eurocloud Slovakia Awards 2015, vyhlásenie výsledkov súťaže o najlepšie cloudové služby a riešenia na Slovenskom trhu. Na konferencii, ktorá sa konala 16. júna v Bratislave na univerzitnej pôde, odznelo množstvo zaujímavých prednášok zameraných na využitie cloudu v bežnom živote.

Pre HOUR nie sú cloudové riešenia žiadnou novinkou. Je tvorcom prvého online ekonomického a informačného systému na Slovensku, systému Humanet, ktorý zákazníci využívajú už 9 rokov. Zástupca spoločnosti HOUR na konferencii predstavil najnovšie funkcionality, inovácie a ďalšie vízie systému Humanet.

V rámci súťaže Eurocloud Slovakia Awards 2015 bolo vyhlásených 5 kategórií z rôznych oblastí týkajúcich sa cloudových riešení. Do súťaže sa mohla zapojiť kaž­dá spo­loč­nosť pod­ni­ka­jú­ca na Slo­ven­sku. Spoločnosť HOUR sa zapojila hneď do dvoch kategórií. Svoje prvenstvo obhájila v kategórii „Najlepší projekt transformácie do cloudu“ (Best Cloud Transformation Methods) za projekt „Outsourcing služieb PaM prostredníctvom systému Humanet“.

Systém Humanet zastrešuje personalistiku, mzdy, riadenie ľudských zdrojov, dochádzku, jednoduché a podvojné účtovníctvo a to kedykoľvek a z akéhokoľvek zariadenia pripojeného do internetu. Víťazný projekt kategórie popisoval zabezpečenie outsourcingu služieb PaM pre najväčšieho výrobcu elektriny na Slovensku – Slovenské elektrárne a to prostredníctvom komplexného a centralizovaného riešenia Humanet. Okrem služieb spracovania a výpočtu miezd a výkonu personálnej administratívy zabezpečuje HOUR Slovenským elektrárňam aj podporné činnosti v oblasti dochádzky, odmeňovania, hodnotenia a organizačného riadenia pre viac ako 4 000 zamestnancov.

A čo toto ocenenie znamená pre spoločnosť HOUR?

„Ocenenie nás samozrejme potešilo, povzbudzuje nás v našom úsilí napredovať v rozvoji poskytovaných služieb a riešení prostredníctvom cloudových platforiem. za spoločnosť HOUR spol. s r. o. povedal Martin Kiss, riaditeľ sekcie obchodu a marketingu..

Ví­ťa­zi jednotlivých kategórií Eurocloud Slovakia Awards 2015 okrem ocenenia postúpili aj na Euroc­loud Euro­pe Award 2015, ktoré bude súčasťou EuroCloud kongresu už túto jeseň 2015 v Barcelone.

foto zľava: Juraj Zelenay, prezident O.z. EuroCloud Slovakia, Rastislav Neczli predseda dozornej rady O.z. EuroCloud Slovakia, Martin Kiss riaditeľ sekcie obchodu a marketingu HOUR, spol. s r. o.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 711
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 365
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 542
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 885
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 222
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 028
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 801
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 825
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 10 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 23 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu