SME

Tip na víkend? Príďte si vychutnať prímorskú atmosféru na Liptov

Show ako z prímorského letoviska s kráľom katovickej diskotéky, osviežujúce drinky a skvelá zábava až do skorého rána. Už tento piatok môžete v Tatralandii zažiť veľkolepú NOČNÚ BAZÉNOVÚ PARTY.

Show ako z prímorského letoviska s kráľom katovickej diskotéky, osviežujúce drinky a skvelá zábava až do skorého rána. Už tento piatok môžete v Tatralandii zažiť veľkolepú NOČNÚ BAZÉNOVÚ PARTY.

Leto na Liptove už tradične vrcholí v polovici augusta. Hory, šport aj vodu si v tomto období užijete skutočne naplno. Liptov je takmer dokonalá turistická destinácia. K ideálu mu chýba už nechýba ani pravá morská atmosféra. Nájdete tu totiž morské vlny, morskú vodu, môžete tu šnorchlovať, potápať sa aj surfovať. Dobrú náladu už nepokazí ani počasie. Vďaka Tropical Paradise v Aquaparku Tatralandia, je garantovaných tropických 30°C za každého počasia.

dsc2895komp-r539_res.jpg

K letnej dovolenke patria aj horúce letné noci, miešané drinky a zábava pri dobrej hudbe do skorých ranných hodín. Pocit horúčky tropickej noci zažijete počas Coca Cola Tropical Night Pool Party  práve v Tatralandii. 14.8.2015 sa totiž brány ani bazény Tatralandie nezatvárajú. Celodenná zábava sa prehupne do bazénovej nočnej party so začiatkom o 21:00. hodine. A party do bude naozaj medzinárodná. Show ako z najväčších prímorských letovísk bude pod taktovkou kráľa katovickej diskotéky, tanečníc z talentovej súťaže a najväčšieho animačného tímu na Slovensku. Vytancovať sa môžete v bazénoch s termálnou vodou pod holým nebom.  Ak by sa počasie rozhodlo na tejto party nespolupracovať, návštevníci sa v tanečnom kroku presunú do morských bazénov Tropical Paradise, kde môžu cez priehľadnú strechu v rytmoch hudby pozorovať aj hviezdy.

poolparty1-r987_res.jpg

Aj pre tých, ktorých viac láka adrenalín a zábava, je pripravený nezabudnuteľný zážitok – večerná jazda na toboganoch, popíjanie long drinkov priamo z bazéna, regenerácia v bazénoch s masážnymi procedúrami aj na ležadlách pod živými palmami. Deti si zas pravú tropickú noc užijú v detskom bazéne Pirátov z Karibiku, kde môžu šantiť, až kým ich únava úplne nezmôže.

tobo-r750_res.jpg

Komu by sa málila nočná párty, nemusí sa obávať. V duchu „Ibiza style“ sa ponesie celý víkend. Od piatka do nedele (14.-16.8.2015) sa Tatralandia baví aj počas dňa na Tropical Party. Tanečná show Best of summer 2015, penová party aj tanečnice Tess, určite spríjemnia horúci letný liptovský deň. Farebné drinky v Chill Out Bare a Barbados bare, 14 bazénov a 26 toboganov vás bezprostredne  vtiahne do víru nekonečnej prímorskej zábavy. 

tatralandia-r255_res.jpg

Pre každého milovníka výziev je pripravená surfovacia vlna s výškou 5,5 m. Pri jazde na doske ochutnáte slobodu, ktorú prináša tento šport. Novinka v podobe umelej surfovacej vlny je vhodná aj pre úplných začiatočníkov, ktorí jazdia spôsobom body surfing. Skrotiť vlny môžete do konca prázdnin v čase od 9:00 do 21:00. Vítaní sú všetci vo veku od 6 rokov.

vlny-r153_res.jpg

Pre tých, ktorí si letnú dovolenku nevedia predstaviť bez spoznávania histórie je v Liptov aréne pri Tatralandii pripravená ďalšia novinka – výstava gigantckých sôch z piesku. Keď prekročíte jej prah, prenesiete sa do dôb starovekého Egypta. Egyptské artefakty zhotovené zo sypkého piesku najlepšími svetovými sochármi vám vyrazia dych. Pre malých návštevníkov je pripravený detský kútik s postavičkami zo známych rozprávok. Prečítajte si viac o výstave FARAÓNI.

Pozrite si aj naše video tu

oocrliptovlogo-r330_res.jpg

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky.

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 703
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 946
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 741
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 003
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 808
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 8 101
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 532
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 23m

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 14 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


23 h
SkryťZatvoriť reklamu