SME

Luxus, zmyselnosť a neodmysliteľná túžba. To je Coco Chanel

Čo si každý z nás predstaví pod značkou Coco Chanel? Určite neuveriteľnú dávku vznešenosti, luxusu, čara a sexepílu.

Luxus, zmyselnosť a neodmysliteľná túžba. To je Coco Chanel.

Čo si každý z nás predstaví pod značkou COCO CHANEL?  Určite neuveriteľnú dávku vznešenosti, luxusu, čara a sexepílu. Značku, ktorú neprekoná nikto a nič. Ktorá si pôjde svojou cestou aj keby sa dialo čokoľvek. Presne to sa nám vynorí v mysli, keď si na ňu spomenieme. A to sa netýka len oblečenia, ale ja parfumov.

Parfumy Coco Chanel pochádzajú z Francúzska a ich zakladateľkou bola módna ikona a návrhárka Gabrielle Bonheur Chanel. Práve ona vniesla do dámskej módy progresívne prvky jednoduchého kostýmu so sukňou či nohavicami. Presne rovnaký šmrnc dodala aj luxusným parfumom, ktoré ženy a dokonca aj páni milujú dodnes. V súčasnosti  môže pokojne niesť ocenenie najluxusnejšieho a najvyhľadávanejšieho tovaru. Veď kto iný, ak nie Chanel si to aj patrične zaslúži. Aj keď značka sama o sebe už nič viac nepotrebuje, predsa ju reprezentovali mená ako Vanessa Paradis, Marilyn Monroe a ďalšie osobnosti. Úprimne? Z celého srdca im možno závidieť...

Parfumy sa začali vyrábať už v roku 1921. A my vám predstavíme tie "naj".

Chanel No. 5 - chanel-no-5-r450_res.jpg klasika.  Jeho senzácia trvá od roku 1921 až dodnes. A že to už sú roky.  Zaraďuje sa medzi najslávnejšie a najpredávanejšie parfumy. Má magickú moc zahaliť ženu, a aj preto sa mu hovorí klenot medzi parfumami.  Ženu zanesie do elegancie a zvodnosti. Je typickým znakom ženskosti a je to vôňa, s ktorou si milé dámy môžete byť isté, že žiadny muž neostane chladným. Neexistuje snáď žiadna žena, ktorá by sa do tejto vône nezamilovala pri prvom privoňaní do jej sviežosti a kvetinových tónov. Hlava je charakteristická tónmi neroli z horkého pomaranča. V srdci ukrýva jazmín a májové ruže, ktoré prechádzajú jemne a postupne do santalového dreva, vetiveru a burbónskej vanilky.

Chanel Chance – vôňa plná energie a nespútanej vitality. Už prvý strek sa po vašom tele rozplynie a jemná zmyselná vôňa vás prekvapí v tom, ako sa postupne premení. Môžeme bez váhania povedať, že je nápaditý a vzbudzuje eleganciu. Obsahuje korenie, sýtu ovocnú sviežosť a trpkosť pižma. Je osobitý, trvanlivý a vhodný najmä pre zimné obdobie, keďže je dosť ťažký. Po divokom nástupe, keď každému vyrazí dych veľkou gráciou, sa rozplynie do jemných tónov, ktoré majú za sebou kosatec, pačuli a biele pižmo v základe. Srdce ako pravá Coco Chanel tvorí jazmín. Ani v tomto prípade Chanel neopustila múza a vytvorila niečo neopakovateľné.

coco-chanel-2-r693_res.jpgChanel Coco Mademoiselle – označuje sa aj za veľmi vzácnu udalosť. Coco Mademoiselle je svieža a neskutočne zmyselná vôňa. Je to vôňa, ktorá charakterizuje presne do bodky mladú, sofistikovanú a sexy ženu. Ženy, ktoré milujú svoj život, užívajú si každý jeho dúšok, sú spokojné samy so sebou. Svieže zloženie plné orientu vytvoril Jacquese Polge. Je presným odrazom doby, v ktorej vznikla. Evokuje uvoľnený, sexy šarm, ktorý okrem iného skrýva v sebe aj náznak mužskosti.  Zrelé, vyspelé ženy sa v tejto vôni skutočne nájdu. Základ obsahuje indonézske pačuli, haitský vetiver, vanilku a biele pižmo. Srdce tlčie pre rannú ružu a orientálny jazmín. V hlave prechádzajú tóny sicílskeho pomaranča a kalábrijský bergamot.

No Coco Chanel, nemyslí len na ženy ale aj na mužské pohlavie. Veď práve muži sú stredobodom všetkého, prečo ženy žijú (ak nerátame kozmetiku, topánky, oblečenie a ďalšie veci). Tak páni... Coco Chanel pre vás:

Chanel Egoiste Platinum - je drevito korenistá vôňa s kovovým nádychom. Veď nie nadarmo nesie pomenovanie Platinum. Zanecháva chladivý pocit plný vášne a neodolateľnosti. Hlava tohto parfumu sa skladá z alpskej levandule, paragujského zázvoru a provensálskeho rozmarínu. Srdce obsahuje kaukazskú šalvu a geranium. Ak ste z toho zloženia "jeleň", nič si z toho nerobte. Okrem zázvoru a levandule nič jasne zrozumiteľné. Dôležité je, keď si k nej privoniate.  Je naozaj len pre silných a nebojácnych mužov, ktorým nevadí predvádzanie sa, dokonca sa v tom vyžívajú. Presne pre nich je tento parfum.

Chanel Allure Homme Sportchanel-allure-homme-sport-r284_res.jpgje to zmyselná kompozícia mandarinky s pomarančom a vetiverom a ako bonus sa v hlave nachádza kvet neroli, ktorý nie je veľmi typický pre pánske vône. To možno bude to, čo vás uchváti. Celkový dojem s parfumu je drevinatý, obsahujúci čierne magarské korenie. Práve to vyvoláva predstavu slnka, priestoru, voľnosti a vetra, ktorý prechádza vlasmi. Niečo ako pri rýchlej jazde autom pri zapadajúcom slnku na horizonte. Krásna predstava. Srdce okrem čierneho korenia obsahuje fazuľky tonka a mandle. Základ je tvorený najmä pižmom (to takmer každá pánska vôňa). Tak hor sa na horizont.

Vaše Parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 525
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 317
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 12 813
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 658
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 981
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 602
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 359
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 9 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


18 h
SkryťZatvoriť reklamu