SME

Ako chce bývať ten, kto miluje mesto?

Ešte pred pár rokmi sme sledovali, ako mladí po prvých dvoch rokoch v práci zhodnotili ponuku bývania na trhu, zobrali hypotéku a šup

Stačí sa pozrieť na projekt Miletičova 60 a odpoveď je jasná

Ešte pred pár rokmi sme sledovali, ako mladí po prvých dvoch rokoch v práci zhodnotili ponuku bývania na trhu, zobrali hypotéku a šup – poďme bývať do bytu s predzáhradkou či do minibungalovu aspoň 15 km od centra mesta. Denné dochádzanie? Nevadí! Všetko od ruky a bez auta uväznení niekde doslova v poli? Žiadny problém! Spontánna návšteva koncertu v piatok večer? Jasné, ale naozaj nie až taká spontánna, ale plánovaná pár dní vopred, ak sa našiel obetný baránok na miesto šoféra... Našťastie, už sme dospeli a v našich mestách vidieť trend niekoľko rokov badateľný aj v celej Európe. Tí, ktorí milujú mestský život, v meste nielen pracujú, ale ostávajú v ňom aj žiť.

Pár minút do práce a vlastne kamkoľvek? To milujeme!

Žijeme rýchlo. Nezastavíme sa v práci, v pokluse riešime všetko, čo stihnúť musíme.

A skúšame, čo všetko sa dá za deň stihnúť. Lebo žijeme v meste, kde sa stále niečo deje. Chceme si dať obed s priateľmi počas pauzy v práci. Chceme vybehnúť do fitka aspoň dvakrát za týždeň. Hneď po ňom do kina, ak máme chuť. Ak sa ráno zobudíme s chuťou na bohaté raňajky, ktoré sa nám však nechce pripravovať, radi by sme si po ne jednoducho len tak vybehli v papučiach. Alebo keď cestou z práce zbadáme plagát o skvelom koncerte v ten večer, jednoducho ísť a nič neriešiť. A pokojne ten večer natiahnuť až do rána so skvelou kávou v kaviarničke pri fontáne. Keď je nálada, ideme si zabehať, keď sa nálada zmení, ideme behať po obchodoch. Alebo zájdeme do divadla, filharmónie, do klubu alebo na iné podujatie práve sa konajúce v meste. Chceme sa rozhodovať spontánne, vybrať si z toho, čo mesto ponúka, podľa momentálneho stavu mysle. Neplánovať. Jednoducho chceme bývať a žiť v meste. Pretože také pohodlie a slobodu v tom, ako, kedy a kde strávime svoj čas, môžeme mať, len ak bývame v meste, na dosah toho, čo máme radi. A že nás, „mestofilov“, je naozaj dosť, dokazuje aj projekt Miletičova 60, kde je za necelého pol roka od spustenia predaja obsadených už vyše polovice bytov.

miletičova 60

Hlavne nech má byt štýl a tú správnu atmosféru

Priniesť nový život do miest, z ktorých už dávnejšie vyprchal. Pozrieť sa na miesto novým pohľadom, objaviť jeho prachom zapadnuté čaro, vzkriesiť ho a využiť po novom. A napriek novému vyjadreniu vlastného ja prispôsobiť sa koloritu daného miesta. To sú základy filozofie urban living, trendu, ktorým žijú dnešní mestskí ľudia. A presne v duchu tejto filozofie sa rodí nové bývanie na Miletičovej 60. Z budovy, ktorá tu roky stála a už dávno neslúžila tomu, na čo bola pôvodne určená. Rozsiahla prestavba, pri ktorej doslova neostáva kameň na kameni, vzniká účelné, moderné, atraktívne, a zároveň dostupné bývanie pre tých, ktorí milujú život v meste. Ako hovorí Roman Kvasnička, generálny riaditeľ PROFINEX holdingu, developéra projektu: „Chceli sme vytvoriť bývanie pre toho, kto v meste pracuje, miluje ho, užíva si ho a v neposlednom rade ho tvorí. S rešpektom k ich potrebám a životnému štýlu, ale aj k lokalite Miletičovej ulice, jej tempu a charakteru.“ Do tejto úlohy sa developér pustil spolu s renomovaným architektonickým štúdiom a s uznávanou fínskou spoločnosťou YIT Reding ako dodávateľom stavby. A do práce sa dali doslova od základov. Nový a nadčasový dizajn fasády, kompletne nové vnútro s novými dispozíciami, novými inžinierskymi sieťami, rekonštrukcia podzemného parkovacieho domu. Budova narástla aj do výšky kvôli mezonetovým bytom. Jednoducho vzniká celkom nový pohodlný bytový dom. A keďže búracie práce sa práve skončili, môžeme priamo „live“ sledovať, ako doslova rastú byty pre tých, pre ktorých je život v Bratislave jedinou prijateľnou voľbou.

miletičova 60

miletičova 60

Nebudeme predsa tráviť život vyčkávaním

Tak si môže povedať každý, komu sa bývanie v projekte Miletičova 60 zapáčilo. On už vie, čo ho v novom byte čaká – priestor, ktorý bude vedieť užívať, či už je single, v páre alebo v zostave 2 + 1. Množstvo odkladacích priestorov, kde ukryjú všetky rekvizity a doplnky, ktoré z času na čas využívajú pri svojich aktivitách vonku. Lebo okrem pivničných kobiek, ktoré pri dnešných novostavbách vôbec nie sú štandardom, budú mať aj veľké šatníky, kam sa dá odložiť okrem oblečenia aj lyžiarsky výstroj s lyžami, surf alebo bicykel. Navyše čerešničkou na torte je, že byty sú hneď pri kúpe vybavené aj kuchynskou linkou so spotrebičmi. Takže hneď, len čo bude byt odovzdaný, sa dá sťahovať. Doslova na druhý deň. Nečakať na nič a začať si život v meste užívať naplno.

miletičova 60

Cítime, že toto je miesto, kam patríme

Sú miesta, ktoré nás jednoducho priťahujú. Ako magnet lákajú k sebe podobné typy ľudí. A platí to aj na „Miletičku“; láka mladých, priateľských, otvorených ľudí milujúcich mesto  so všetkým, čo im vie ponúknuť... A navyše máme opäť na výber: mezonetový byt? Alebo dvojizbový byt, ktorých bude v obytnom dome najviac? A ak chceme trojizbák, tiež máme z čoho vyberať. Zdá sa, že developér trafil kliniec po hlavičke, aspoň podľa tých, ktorí sa doteraz o bývanie v projekte Miletičova 60 zaujímali. Vôbec sa nečudujeme, veď v lokalite patriacej k najatraktívnejším v Bratislave buduje skutočný domov pre tých, čo chcú v meste nielen pracovať, ale aj žiť. Tešiť sa z každého dňa v ňom. Užívať si všetky jeho možnosti. Bývať komfortne, cítiť sa slobodne a môcť rozhodovať o svojom čase doslova z minúty na minútu bez veľkého plánovania pár dní vopred. Presne preto u nás na plnej čiare vyhráva byt v meste nad pokojným a trochu nudným životom niekde v satelitnej nocľahárni 15 kilometrov od toho, čo máme radi. 

miletičova 60 

Rezidenčný projekt Miletičova 60 prináša na trh spoločnosť  PROFINEX estate, ktorá aktívne pôsobí v rámci skupiny PROFINEX holding a realizuje svoje  aktivity  na trhu už od roku 2000 predovšetkým ako developér priemyselných a rezidenčných nehnuteľností v rámci celej Európy. V portfóliu developérskych činností sa skupina PROFINEX  holding zaoberá výstavbou rodinných domov, bytov, polyfunkčných objektov a objektov občianskej vybavenosti. Je vlastníkom niekoľkých významných lokalít, mimoriadne atraktívnych pre klientov zvyknutých na komfort a na zdravé životné prostredie.

Viac o projekte na www.mileticova60.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 711
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 365
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 542
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 885
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 222
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 028
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 801
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 825
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 10 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 23 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu