SME

Obľúbená Laser Game už aj v Prešove

Celosvetovo uznávaná hra Laser Game prichádza už aj do Prešova a svojím návštevníkom od soboty 17.10. ponúka jednu z najdynamickejších a najadrenalínovejších aktivít aké sú v mestách k dispozícii

Celosvetovo uznávaná hra Laser Game prichádza už aj do Prešova a svojím návštevníkom od soboty 17.10. ponúka jednu z najdynamickejších a najadrenalínovejších aktivít aké sú v mestách k dispozícii. Základňou pre túto hru sa stala bývala budova kotolne a to hneď vedľa ZŠ Mirka Nešpora. Po kompletnej rekonštrukcii interiéru získala budova úplne nový charakter a príznačný názov Laser Aréna Pulzar.


 

O čo vlastne ide v hre?

Laser Game (v zahraničí prezentovaná aj ako Laser Tag) je akčná adrenalínová hra s využitím najmodernejších technológií, podobná airsoftu či paintballu. V hre ide o bezbolestné zasiahnutie vesty protihráča laserovým lúčom a jeho dočasné vyradenie z aktívnej hry. Hra má dva základné herné režimy – tímovú hru a hru každého proti každému.

Hra je určená tak pre jednotlivcov ako aj tímy, všetkých aktívnych ľudí, ktorí milujú pohyb, šport, či adrenalín. Vek v tomto prípade nezohráva žiadnu úlohu a je limitovaný iba zdola, kdesi medzi siedmimi a desiatimi rokmi, v závislosti tak od fyzického vzrastu dieťaťa ako aj jeho mentálnej vyspelosti.

 

Aké je ideálne oblečenie pre hru?

Keďže ide o športovú aktivitu a zaručene sa už po pár minútach hry zahrejete, najvhodnejšie je prísť v športovej obuvi, tričku a v nohaviciach umožňujúcich dynamickejší pohyb. Ideálne je, ak bude farba oblečenia čo najtmavšia, nakoľko svetlé oblečenia pod ÚV osvetlením arény budú doslova žiariť a hráč sa tak pre súperov stáva o poznanie ľahším terčom.

 

Čo na hráčov čaká v interiéri arény?

Zbrane - Laser Arénu Pulzar sme vybavili najmodernejšími zbraňami holandského výrobcu Lasermaxx Lasergames. Zasiahnutie protihráča laserom je bezpečné a to aj v prípade priameho zásahu do očí.

Prekážky - V aréne je inštalovaných viac ako 35 rôznych prekážok. Prekážky majú jednotnú výšku2,2 a1,2 m a ich masívna konštrukcia, tak ako aj pevné ukotvenie k podlahe, zabezpečujú ich vysokú stabilitu pri pohybe hráča arénou, ktorý niekedy môže priniesť aj tvrdší vzájomný stret.

Zvuk - V útrobách arény na hráčov striehne dvanásť vysoko kvalitných reproduktorov nemeckého výrobcu Heko o celkovom dynamickom výkone 1320 wattov a dva jedinečné aktívne basové reproduktory japonského výrobcu Yamaha Pro Audio o celkovom dynamickom výkone 1900 wattov.

Dym – súčasťou herného prostredia je aj umelý dym, ktorý umožňuje dokonale vyniknúť laserom vypáleným zo zbraní hráčov, keď ich vykreslí ako kontinuálne lúče, čo výrazne zvyšuje celkový zážitok z hry. Popri tom má aj maskovaciu funkciu, keď znižuje viditeľnosť v aréne. O dostatok kyslíka pre všetkých hráčov sa popri tom stará výkonná vzduchotechnika.

Osvetlenie – v dokonale temnej aréne konštruovanej bez okien resp. iných vonkajších zdrojov svetla sa o potrebnú mieru viditeľnosti starajú desiatky UV trubíc s celkovým výkonom na úrovni dvoch kilowattov.

 

Čo čaká na hráčov po skončení hry?

Fotenie – súčasťou servisu o hráčov je aj ich fotenie po hre, finálne foto im je zasielané mailom a tiež priebežne zverejňované na facebooku Pulzar arény.

Výsledky – hráčom sú k dispozícii podrobné výsledky a detailné štatistiky, kde do detailov vidia nielen úspešnosť každého jednotlivého hráča, ale aj všetkých tímov. Výsledky sú im zobrazované na veľkoplošnej obrazovke, popri tom ich dostávajú aj tlačenej podobe.

Bar -  Po skvelom zážitku z Laser Game čaká na hráčov príjemné prostredie baru, ktoré ponúka nielen možnosť zaslúženého relaxu pri osviežujúcich nápojoch, ale aj a ideálnu príležitosť vydiskutovať si aspekty už odohranej hry, prípadne rovno si dohodnúť stratégiu na ďalšiu, blížiacu sa hru. 

 

Vzájomná kombinácia interiéru arény ako aj použitých najmodernejších technológií tak vytvára pre hráčov jedinečné a nezabudnuteľné prostredie, ktoré generuje prekvapivo intenzívne zážitky motivujúce k opakovaným návštevám Pulzar arény.

 

Viac informácií a rezervácie na www.laserarenapulzar.sk alebo na

www.facebook.com/laserarenapulzar

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  2. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 765
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 613
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 456
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 446
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 415
  6. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 3 031
  7. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 029
  8. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 982
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.


INZERCIA 8 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.


INZERCIA 8 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.


INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu