SME

Citizen a.k.a zázrak v podobe hodiniek

Kde bolo tam bolo, kde sa piesok lial a voda sypala, vznikla značka hodiniek Citizen. Presnejšie hodinky uzreli svetlo sveta v roku 1918, kedy boli vyrobené prvé vreckové hodinky v Tokiu.

citizen-uvod-r906_res.jpgKde bolo tam bolo, kde sa piesok lial a voda sypala, vznikla značka hodiniek Citizen . Presnejšie hodinky uzreli svetlo sveta v roku 1918, kedy boli vyrobené prvé vreckové hodinky v Tokiu. V roku 1924 si našli cestu k Goto Shimpeimu, ktorý dal pomenovanie nie len pre samotné hodinky ale aj pre celú spoločnosť. Musím uznať, že históriu má Citizen bohatú. Od prvých japonských hodiniek, ktoré ani voda nezastavila, cez LCD hodinky až po tie, ktoré rozoznávali ľudský hlas. Po nich vykukli na svet prvé profesionálne potápačské hodinky Aqualand, ktoré v roku 2015 oslavujú tridsiate výročie.

Citizen reprezentuje japonské hodinky, o ktorých môžme jednoznačne povedať, že prinášajú značnú revolúciu v tejto oblasti. Jediné, čo chceli, aby hodinky boli dostupné pre všetkých ľudí. Prevratný zlom nastal v roku 1995, keď značka prišla s novou technológiou s názvom Eco-Drive. V roku 2009 predstavila koncepčný model Eco-Drive ring, ktorý obsahuje solárny článok.

A čo to je vlastne ECO-DRIVE?

Je to systém pohonu, ktorý využíva nevyčerpateľný prírodný zdroj a to nášho Oskara – slnko. Vďaka nemu môžete zabudnúť na výmenu batérie v hodinkách. Systém pracuje na princípe prechádzania svetla či už umelého alebo prirodzeného cez sklo a číselník hodiniek. Solárny článok pod nimi ho premení na energiu, ktorá ich poháňa a je neustále dobíjaný pri bežnom používaní. Množstvo svetla, ktoré im poskytneme pri bežnom nosení im úplne stačí. Aby ste neboli v obavách respektívne nelámali si hlavu ako to tie hodinky dokážu, všetko si to poistili titánovo-lítiovým akumulátorom. Tieto hodinky proste majú grády. Sú ako neriadená strela, rovnako ako aj ľudia, ktorí ich nosia. ecodrive-r983_res.jpg

V súčastnosti Citizen je najväčší výrobca hodiniek na svete. Spolieha sa na tradíciu kvalitu a inováciu, ktorú chce ponúknuť svojim zákazníkom aby im vyčaril úsmev na tvári. Styčným bodom je kolekcia Eco-Drive, ktorá sa stále vyvíja a napreduje.

Čo sa týka modelov, pre tie sú charakteristické mohutnejšie vyhotovenie a výrazný dizajn, ktorý tak či onak nesie v sebe kúsok elegancie a vznešenosti. Väčšinou sú vyrábané z chirurgickej ocele a farby sú ladené do striebornej, zlatej alebo u žien veľmi obľúbeného ružového zlata.

Do popredia by som chcela dať modely : Citizen – Promaster Sky AS4025-08E Citizen – Promaster Sky AS4020-52E . Prečo práve oni ?

Citizen – Promaster Sky AS4025-08E: Pánske hodiny, ktoré eleganciou len tak sršia. Hodinkycitizen-promaster-sky-as4025-08e-r866_res.jpg majú solárne napájanie, takže na výmenu batérie môžete rovno zabudnúť. Žiaden stres, chaos a panika, že v strede dňa vám zastanú hodiny a vy budete dezorientovaný. Sú vyrobené z nerezovej ocele. Ramienko je z kože – čierna farba. Okrem iných vymožeností, ktoré tieto hodinky majú, obsahujú tiež ručičkové stopky, multifunkčný dátum, budík, energetický úsporný režim a mnoho ďalšie. Neopísala som práve sen každého muža?

Citizen – Promaster Sky AS4020-52E: Ak vás náhodou neláka temná čierna farba, mám tu precitizen-promaster-sky-as4020-52e-r599_res.jpg vás aj sen číslo dva. Aký iný materiál ak nie oceľ by sa mal hodiť k týmto hodinkám. S rovnakou láskou a starostlivosťou akou bolo vyrábané púzdro bolo aj ramienko so zapínaním, ktoré je rovnako z ocele. Ciferník chráni zafírové, antireflexné sklo, čiže sú v bezpečí pred poškodením. To je sen. Okrem toho, na ciferníku sa nachádza antireflexná vrstva, ktorá zabraňuje odleskom: rozumej „na hodiny vidíš aj keby neviem čo bolo.“ Chod hodiniek má pod svojimi krídlami solárny strojček. Veľké plus je ich odolnosť. Nevadí im sprchovanie, kúpanie, plávanie ba dokonca ani potápanie. No POZOR! Pri styku so slanou vodou ich treba opláchnuť sladkou a osušiť ich. Rovnako ako prvé hodinky vyžarujú eleganciu. No na rozdiel od nich, tieto sú pre rafinovaného muža, ktorý ukáže čo je zač v každej chvíli.

Tak čo páni? Ste rafinovaní alebo vyžarujete nesmiernou charizmou? Tieto hodinky o vás povedia naozaj veľa. Ukážu vaše JA a budete s nimi sami sebou.

Michal, hodinky.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu hodinky.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika, jeden z najväčších predajcov značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu. Dodacie lehoty tovaru sú obvykle do 10 pracovných dní, doručenie prostredníctvom pošty alebo kuríéra.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 704
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 316
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 765
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 005
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 889
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 582
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 351
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 2 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 15 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu