SME

Nepodľahnite vianočnej panike: Päť tipov na hodinkové darčeky

Vianočný ošiaľ je tu, prišiel bez klopania a čím bližšie 24. december je, tým vyššia hladina stresu prúdi v žilách každého, kto chce obdarovať niekoho, na kom mu záleží.

Vianočný ošiaľ je tu, prišiel bez klopania a čím bližšie 24. december je, tým vyššia hladina stresu prúdi v žilách každého, kto chce obdarovať niekoho, na kom mu záleží.

Vybrať darček pre partnerku, či partnera nie je také jednoduché ako sa vám zdá pár týždňov pred Vianocami. Musíte trafiť vkus obdarovaného, dať mu niečo, čo sa bude páčiť, najlepšie tak, aby to bolo aj užitočné (u žien našťastie neplatí) a hlavne sa udržať v pokojnej cenovej hladine. Hračka nie?

Ani nie, ale eshop Hodinky.sme.sk pre vás pripravil 5 tipov na darčeky pre ženy aj mužov, ktorými určite potešíte a zaručene sa budú páčiť. Stačí len vybrať správny typ pre správneho človeka. Nech sa páči, je to na vás.

kliknite pre viac detailovMichael Kors MK3222

Elegantné analógové hodinky pre dámy, ktoré si potrpia na štýl, no zároveň nechcú byť príliš extravagantné. Unikátny náramok, z nich robí výnimočný šperk, ktorý nikto neprehliadne. Kvalitné oceľové hodinky v zlatej farbe s odolným minerálnym sklom, aké má málokto, vydržia aj menej šetrné zaobchádzanie a tak si ich dáma môže pokojne vziať nielen za zábavou ale aj do práce.

Michael Kors MK5166

kliknite pre viac detailovVintage štýl je v móde a ak má vaša polovička retro v obľube, tieto hodinky sú pre ňu ako stvorené. Oceľovo zlaté vyhotovenie je skvelé v tom, že hodinky ľahko skombinujete s akýmikoľvek doplnkami a stále si zachovajú ducha starých čias. Analógový ciferník so stopkami, dátumom a sekundovou ručičkou zaujme na prvý pohľad a zaručene pritiahne pohľady ostatných ľudí. Ak chcete mať doma hviezdu, darujte jej tieto hodinky.

kliknite pre viac detailovMichael Kors MK5353

Do tretice „korsy“, no opäť štýlový kúsok, ktorý sa nehrá na to, že je určený pre konzervatívne dámy. Práve naopak, hodinky zvýraznia každý pokus o odlíšenie sa a vďaka kvalitnej oceli, z ktorej sú vyrobené bez problémov vydržia aj na ruke akčných žien. Ich dizajn si zamiluje každá žena, ktorá vie ako zaujať a nebojí sa skúšať nové veci. Majiteľkám týchto hodín určite nič nehovoria slová nuda a konzervatívnosť.

Citizen Elegant Chronograph AT8019-02W

kliknite pre viac detailovNa pánov nezabúdame. Ak máte doma elegána so záľubou v luxuse, ktorý miluje kožu, tieto elegantné, pánske hodinky s kvalitným koženým náramkom bude milovať. Krásny nadčasový dizajn, množstvo skvelých funkcií, napríklad predprogramovaný kalendár, riadenie atómovými hodinami a rezerva chodu až 180 dní, ulahodia aj mužom s poriadne vysokými nárokmi. So zafírovým sklíčkom sa navyše netreba báť ani poriadne drsných dobrodružstiev. Jednoducho toto sú hodinky skutočne akčných pánov.

Citizen Promaster Sky AS4050-51E

kliknite pre viac detailovIdeálny darček pre chlapov, ktorí nevedia čo je oddych. Ak máte partnera, ktorý nedokáže existovať bez pohybu, adrenalínu a dobrodružstva, no zároveň zbožňuje eleganciu a praktickosť, s týmito hodinkami neminiete. Moderný dizajn a najkvalitnejšie titánové prevedenie zaručia, že ostanú celé a nepoškriabané aj v drsných podmienkach. Okrem toho svojmu majiteľovi poskytnú dostatok užitočných funkcií aby sa necítil stratený, keď sa mu vybije jeho mobilný telefón.

Všetky tieto a mnohé ďalšie modely nájdete v ponuke eshopu Hodinky.sme.sk. Poradíme vám s výberom, pomôžeme nájsť vhodný darček a zodpovieme akékoľvek otázky. Zabudnite na vianočný stres, príďte sa pozrieť do kráľovstva času na www.hodinky.sme.sk a určite budete spokojní.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 536
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 591
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 084
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 5 h
SkryťZatvoriť reklamu