SME

Polus sa stará o váš imidž

Už pätnásť rokov sa Polus City Center, prvé nákupné centrum na Slovensku, stará aj o váš imidž a prináša to najlepšie zo módnych trendov rovno k vám. Odteraz bude radosť z nákupov dvojnásobná.

Už pätnásť rokov sa Polus City Center, prvé nákupné centrum na Slovensku, stará aj o váš imidž a prináša to najlepšie zo módnych trendov rovno k vám. Odteraz bude radosť z nákupov dvojnásobná, môžete si totiž odniesť darček navyše!

Rozhodne nebýva zvykom, aby narodeninový oslávenec rozdával darčeky, ale Polus City Center sa svoju radosť z pätnástich rokov pôsobenia na slovenskom trhu rozhodol poňať tak trochu nekonvenčne. Originálnou bola už samotná narodeninová párty zo 7. novembra – každý účastník si z nej odniesol sladký darček v podobe vlastnoručne vyzdobeného mafinu. Vďaka kreativite a šikovnosti zákazníkov Polusu sa podarilo skrášliť viac ako päťsto chutných koláčikov, čo stačilo na ustanovenie nového slovenského rekordu v počte vyzdobených mafinov.  A len pri mafinoch rozdávanie radosti neskončilo. Až do 17. januára 2016 budú v Poluse rezonovať dozvuky jubilejného výročia vďaka jedinečnej akcii, ktorej sa môžete zúčastniť aj vy! Ako by sa vám páčilo odniesť si z nákupov v Poluse 20-eurovú nákupnú poukážku?  taylorm-r269_res.jpeg

Čím viac nakúpite, tým bližšie ste k darčeku

Až do 17. januára 2016 bude Polus štedro odmeňovať svojich verných zákazníkov. Hľadáte nové sako pre partnera? Blúzku na večierok? Či voňavý darček v podobe kvalitného parfumu? Všetko, čo potrebujete na doladenie svojho imidžu či imidžu vášho partnera, môžete teraz získať s bonusom – 20-eurovou nákupnou poukážkou. Polus prichádza s tematickými dňami pre znásobenú radosť z nákupov. Príďte si aj vy po darček - jediné, čo pre to musíte spraviť, je odkladať si nákupné bločky z vybraných predajní v Poluse.pk-r983_res.jpg

Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok alebo nakúpte jednorazovo nad 75 eur a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse.  

Pečiatky môžete zbierať vo vybraných predajniach do 17. 1. 2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia do 31. 1. 2016.

Pre pánov, čo držia krok s dobou

Vizitkou moderného muža je pestovaná vizáž a Polus ponúka pánom skvelú možnosť, ako aktualizovať stav šatníka o kvalitné kúsky, to všetko bez niekoľkohodinového bezcieľneho blúdenia po butikoch. Veci, čo povyšujú muža na elegána s dobrým vkusom, nájdete teraz v Poluse s atraktívnou pridanou hodnotou – každým ďalším nákupom ste bližšie k získaniu 20-eurovej nákupnej poukážky. Od 23.11. do 6.12. zbierajte pečiatky pre váš nákup vo vybraných pánskych módnych predajniach v rámci Dní pánskeho štýlu: Alain Delon, Cipo&Baxx, Levis, Meatfly, Mustang, Otto Berg, Pako Lorente,  s.Oliver, Tommy Hilfiger, Tom Tailor a Tailor Made.alaindelon1-r963_res.jpeg

Predvianočné nákupy, ktorými si „zarobíte“ na ďalší darček

Od 7.12. do 20.12. budete mať príležitosť spojiť príjemné s užitočným a zbierať počas predvianočných nákupov pečiatky, ktoré vás privedú k 20-eurovej poukážke, využiteľnej napríklad na ďalší darček pod stromček. Dni splnených želaní budú prebiehať v predajniach: Yves Rocher, Panta Rhei, Mp3.sk, Brloh, Super ZOO, Paul Frank, Marionnaud, Fann parfumérie, Albi, Dráčik a Tescoma.

Dámy, traste sa na zimné trendy!

Neseďte cez vianočné sviatky doma v teplákoch, radšej si spravte radosť štýlovým módnym kúskom!

Od 21.12. do 17.1. Polus chystá akciu Dni dámskej módy, ktorá nepochybne zrýchli tep všetkým fanúšičkám módneho oblečenia, či doplnkov. Príďte si vybrať, čo vám pristane, a zbierajte pri tom pečiatky pre získanie 20-eurovej nákupnej poukážky v predajniach: Max Original Leather, Sugarbird, Magenta, Mango, Jasmine, Orsay, Promod, Lindex, Kara, Desigual, Favab a G-Star Raw.

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.sk

 

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 173
  2. Každý piaty zomrie 9 016
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 778
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 149
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 805
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 786
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.


1 h

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 11 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 11 h
SkryťZatvoriť reklamu