Nuda v Čadci? Bavte sa športom a aktivitami v MARTENZ sportclube

Toto miesto Vám ponúka najviac športových aktivít na Kysuciach

MARTENZ sport club v Čadci na Palárikovej ulici oproti Palárikovmu parku vám už šesť rokov prináša športové aktivity. Ricochet, fitko pre ženy, stolný tenis, nielen tieto športy sú pre pravidelných zákazníkov už známe.

To, že MARTENZ sport club je jedinečným miestom pre strávenie voľného času, dokazuje aj fakt, že sa môžete tešiť na dve exkluzívne slovenské novinky.

„Teší ma, že sa naša takpovediac rodinka športových aktivít rozšírila o ďalšie dve – naozaj exkluzívne aktivity. MARTENZ je už dlhodobo miestom, kde môžete stráviť svoj čas aktívne pri športových a zábavných aktivitách a zároveň vypiť športové i nešportové nápoje, v pokoji si posedieť a zabaviť sa s priateľmi či rodinou. Aj preto sme obľúbeným miestom nielen mladých ľudí, ale navštevujú nás aj rodiny s deťmi, jednoducho v MARTENZe máme niečo pre každého. Ľudia, ktorí radi trávia svoj voľný čas aktívne, si po novom môžu u nás vyskúšať dve naozaj exkluzívne novinky. Futbiliard a Spoteee bežecká zóna je niečo, čo na Slovensku nenájdete,“ hovorí majiteľ MARTENZ sport clubu Martin Kozák.

Športové aktivityv MARTENZ sport clube

Futbiliard

Futbal poznáme každý a každý sme ho hrali či pravidelne hráme. Biliard je taktiež známy väčšine ľuďom. A potom niekomu napadlo spojiť tieto dve aktivity. Nápad výborný a hrateľnosť vynikajúca. Nenabeháme sa síce, ale trénujeme pri ňom technickú zdatnosť. Namiesto tága máme svoje nohy a namiesto biliardových gúľ máme futbalové lopty vo farbách. Pravidlá platia rovnaké ako pre biliard. Zahrá si naozaj každý. Od detí, cez mužov, ženy až dôchodcov. Je to ideálna voľnočasová aktivita aj pre celé partie a spoločné stretnutia.

futbiliard-2-r354_res.jpg

Spoteee bežecká zóna

Služba Spoteee je určená pre ľudí, ktorí chodia behať na bežecké pásy do fitnescentier a nebaví ich pozerať sa do steny alebo na nudné programy v TV. Veríme, že behanie na páse v posilňovni môže byť aj zábava. Predstavte si, že namiesto pozerania sa do steny sledujete videotrasy zo zaujímavých miest, premietané na LCD. Vďaka Spoteee nie je problém prebehnúť sa napríklad po Londýne, zatiaľ čo ste v Čadci. A nikdy neviete, čo nového vás čaká za rohom.

Spoteee vás nielenže vytrhne z denného stereotypu, ale tiež umocňuje zážitok z behania. Naučí ľudí, aby mali behanie radi a ešte pritom spoznajú miesta po celom svete. Miesta, ktoré chcú spoznať alebo si pripomenúť. A predovšetkým vám vďaka Spoteee ubehne čas oveľa rýchlejšie a fyzická námaha je menšia, práve vďaka sledovaniu videotrasy.

viz1-1-r295_res.jpg

Ricochet

Ricochet sa hrá v MARTENZe od samého začiatku, pravidelne sa tu organizuje medzinárodný turnaj pod názvom Slovak Open a celoročne prebiehajú rôzne domáce turnaje. Ricochet si zahrá každý, aj ten, kto drží raketu prvýkrát v ruke. Je to dynamický šport takmer totožný s hrou SQUASH. Rozdielom je, že Ricochet má strop, o ktorý sa taktiež hrá, má kratšiu a ľahšiu raketu a ľahšiu loptičku. Vďaka hre o strop má hra oveľa menej prerušení a rozširuje sa škála možných úderov, hra je pestrejšia a rýchlejšia. Ricochet je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú získať zdravotnú a športovú kondíciu.

ricochet2014x2x-2-r569_res.jpg

Ladies Fitness

Aj na Kysuciach máme množstvo žien, ktoré si chcú zacvičiť v súkromí v čisto ženskom fitku. A práve MARTENZ je tým miestom pre vás, milé ženy, kde nájdete kardio, posilňovaciu vežu, ale aj činky. Ladies fitko vás určite osloví aj cenou.

Stolný tenis

Aj stolný tenis je exkluzivitou v Čadci, môžete si ho tu zahrať na amatérskej, ale aj profi úrovni.

Futbal 2vs2

Neverili by ste, že aj na zmenšenej ploche budete lapať po dychu. Výhodou je, že miestnosť, kde sa hrá futbal alebo florbal dvaja na dvoch resp. traja na troch, sa hrá na ploche s mantinelmi, a tak je lopta stále v hre. A čoskoro vám prinesieme ešte zábavnejšiu verziu tejto aktivity.

Drink Zone

Pri športe, samozrejme, treba dopĺňať tekutiny. V ponuke máme izotonické či športové nápoje, alebo sa môžete občerstviť pivkom či kávičkou. MARTENZ sport club je ideálne miesto pre posedenie s kamarátmi.

Spoločné skupinové cvičenia pre ženy

Nové kurzy sa otvárajú priebežne počas celého roka. Aktuálna ponuka je na webe, informovať sa môžete aj priamo v MARTENZe. Momentálne si môžete vyskúšať jogu, kurz formovania postavy, kurz cvičenia na fit loptách, na svoje si prídu aj priaznivci salsy. V januári bude ponuka týchto aktivít ešte bohatšia.

Firemné a teambuildingové akcie, darčekové poukazy

Niet čo dodať. MARTENZ sport club je miestom, kde nájdete aktuálne až desať športových a zábavných aktivít, pričom viacero z nich sú absolútnou raritou nielen na Kysuciach, ale v rámci celého Slovenska.

Takže, ak sa radi hýbete, príďte a vyberte si zo širokej ponuky, svoj šport si nájde každý bez ohľadu na vek.

MARTENZ sport club je aj ideálnym variantom na usporiadanie rodinných osláv, firemných či teambuildingových akcií, alebo aj narodeninových či iných osláv, ak chcete nielen sedieť, ale sa aj zabaviť.

V ponuke sú aj darčekové poukazy, ktorými môžete obdariť svojich blízkych napríklad na Vianoce...

Informácie získate na www.martenz.sk, na čísle 0948 10 77 10, alebo priamo v šport centre.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  5. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  6. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  7. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  8. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím
  1. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  2. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  3. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  4. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  5. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  6. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  7. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  8. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 768
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 676
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 463
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 408
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 278
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 035
  7. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 946
  8. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 2 758
SkryťVypnúť reklamu

Novinka z Bruselu zmení životy 100 miliónov Európanov so zdravotným postihnutím.

INZERCIA 2 h

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.

INZERCIA 12 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.

INZERCIA 12 h
SkryťZatvoriť reklamu