SME

V Bratislave otvorili novú reštauráciu s názvom Flamender

Začiatkom mája otvorili v bratislavskom Polus City Center reštauráciu FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti.

Začiatkom mája sa v bratislavskom Polus City Center otvorila reštaurácia FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh unikátny koncept spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti. Pri zostavovaní kuchárskeho tímu boli oslovené renomované mená, a tak za prípravou jej špecialít stoja uznávané osobnosti, akými sú Peter Petráš, Mário Žužič či Peter Oravec.

Idea kuchyne je postavená na pôvodných slovenských či rakúskych jedlách, ktoré sú doplnené o moderné spôsoby prípravy, súčasné trendy v gastronómii i netradičné postupy pri spracovaní tradičných surovín. V jedálnom lístku tak nájdete klasické jedlá z mäsa a rýb ako pečené bravčové rebierka, dusené teľacie líčka, sumca či pstruha, ktoré sú podávané s netradičnými a zdravými prílohami – blanšírovaný kel, štvorfarebná šošovica na šalotke či gratin z kvaky. Celkovo je ponuka nezvyčajných príloh, šalátov, zdravých a ľahších jedál veľmi široká.

„Vo Flamendri varíme poctivé slovenské jedlá, ale postup ich prípravy sme posunuli do súčasnej, modernej gastronómie. Naším cieľom bolo tiež priniesť zákazníkom pridanú hodnotu, preto sme do jedálneho lístka zaradili netradičné prílohy, množstvo ľahších jedál a šalátov. Svoje obľúbené jedlo by si tak u nás mal nájsť každý, či už milovník mäsa, rýb alebo ľahkých bezmästitých jedál,“ povedal zodpovedný manažér reštaurácie Peter Illy.

Popri a la carte menu reštaurácia počas pracovných dní ponúka aj obedové menu, ktoré sa skladá až zo štyroch rôznych druhov menu. Novinkou je zavedenie raňajok. Cez víkendy pre nakupujúcich v obchodnom centre alebo pre tých, ktorí sa rozhodnú nevariť doma a vyjsť si do reštaurácie, je určené víkendové menu.

dsc00610-r601_res.jpg

„Naša ponuka je naozaj široká, hostia k nám môžu prísť na rýchly obed  s kolegami, pozvať obchodných partnerov na pracovný obed alebo prísť na romantickú večeru. Všetky naše suroviny sú čerstvé a v prvotriednej kvalite, pretože sme stavili na lokálnych slovenských farmárov, chovateľov a pestovateľov,“ doplnil Peter Illy.

Reštauráciá má štýlový moderný interiér, prevládajúce drevo a teplé, tlmené farby robia priestor útulným a príjemným na posedenie. Pridanou hodnotou podniku je priestorovo veľkorysá terasa.

O pár dní sa reštaurácia s rovnomenným názvom a podobným konceptom otvorí aj v bratislavskom Starom Meste.

„Náš druhý Flamender okrem skvelého jedla prinesie aj zaujímavé sprievodné aktivity, ktoré by mali byť oživením zábavy a nočného života v historickom centre hlavného mesta,“ povedal na záver Peter Illy.

www.flamender.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 068
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 547
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 16 003
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 987
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 557
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 474
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 975
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 426
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 10 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 10 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu