SME

Nový domov? V dobrej lokalite sa nesmiete nudiť

Ak hľadáte nové bývanie, nezabudnite, že viac ako samotná nehnuteľnosť ovplyvňuje kvalitu bývania to, kde sa bude nachádzať. Áno, je skvelé mať krásny byt. A ešte lepšie je...

Ak hľadáte nové bývanie, nezabudnite, že viac ako samotná nehnuteľnosť ovplyvňuje kvalitu bývania to, kde sa bude nachádzať. Áno, je skvelé mať krásny byt. A ešte lepšie je mať krásny byt na mieste, kde máte všetko poruke a kde máte vždy čo robiť. Napríklad v projekte Nobelova v bratislavskom Novom Meste.

 nobelova

Nobelova spája všetko, čo od dobrého bývania môžete očakávať. Výbornú dopravnú dostupnosť podporenú blízkosťou električky a dokonca aj vlakovej stanice, množstvo stromov a zelene, komplexnú vybavenosť v bezprostrednej blízkosti, modernú architektúru so skvelými cenami porovnateľnými s cenami starých bytov či priaznivé financovanie, pri ktorom stačí len 15 % z kúpnej ceny. A v neposlednom rade aj bohaté možnosti na voľnočasové aktivity. Vďaka nim môžete napríklad cez víkend pokojne nechať auto odpočívať po celý čas v garáži. Na to, aby ste s rodinou strávili pekný čas, ho potrebovať naozaj nebudete.

obyvacka-od-herrysu-r653_res.jpg

Peši do prírody

Či už chcete ísť len na krátku prechádzku alebo máte chuť na celodennú túru, na Nobelovej si máte z čoho vyberať. Len desať minút chôdze a ocitnete sa na úpätí Malých Karpát. Môžete sa tu túlať medzi vinohradmi, objavovať staré vojenské bunkre v lesoch pod Kolibou alebo navštíviť prírodnú pamiatku Rösslerov lom. Zdatnejší turisti sa môžu napríklad vydať preskúmať zrúcaniny hradov Pajštún, Dračí hrádok alebo Biely kameň.

 

Bicyklom až do pralesa

Stačí prejsť cez Račiansku a máte na dosah desiatky kilometrov cyklotrás všetkých náročností. Rekreační cyklisti sa kúsok za železničnou stanicou Vinohrady napoja na Podkarpatskú radiálu, ktorou sa cez vinohrady dostanú napríklad do Svätého Jura či Šúrskeho pralesa. Skúsenejší  môžu vyšliapať  na hrebeň Karpát a nechať sa viesť napríklad až na Pezinskú babu alebo do Stupavy.

 

Kúpanie na sto spôsobov

Čo je lepšie ako sa ísť v horúcom lete schladiť niekam k vode? Z Nobelovej sa v priebehu desať až dvadsať minút dostanete bez problémov autobusom či električkou priamo na Kuchajdu, Zlaté piesky, kúpaliská Krasňany či Tehelné pole a aj na plaváreň Pasienky. Máli sa vám? Tak nasadnite na vlak a o dvadsať minút ste pred bránami Slnečných jazier v Senci. A mamičky, ktoré chcú plávať so svojimi bábätkami, nemusia chodiť vôbec nikam – plavecké centrum pre deti do troch rokov je priamo na Nobelovej.

nobelova

A mnohé ďalšie

Len niekoľko desiatok metrov od projektu Nobelova je športovo-relaxačné centrum Vernosť so squashovými kurtami, stolnotenisovou halou či fitness centrom, kúsok vedľa sa nachádza tenisový areál s celoročnou prevádzkou. V škole cez ulicu si zo športových aktivít vyberú určite aj vaše deti – k dispozícii je napríklad futbal, basketbal, volejbal, hádzaná, orientačný beh, floorbal, atletika či hokej. Na neďalekej Hálkovej ulici je moderný skatepark, ktorý poteší fanúšikov skateboardingu, crossfiťáci zasa nájdu telocvičňu na Turbínovej. Blízke jazero Kuchajda ponúka nielen možnosti pre plávanie, ale aj pre beh, plážový volejbal, streetbal či stolný tenis. Okrem toho sa jednoducho dostanete aj do športovej haly Mladosť, na Inter, zimný štadión Ondreja Nepelu a aj na mnohé ďalšie zariadenia podporujúce aktívne využitie voľného času a zdravý životný štýl.

 

Jednoducho – na Nobelovej sa nudiť určite nebudete. Zistite viac na www.nobelova.eu alebo kontaktujte výhradného predajcu projektu - realitnú agentúru HERRYS.

22a654ce8489ef19cdefdf09d3122ef2122fe2f0-r699_res.jpg

dsc01604-r317_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 21 909
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 798
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 544
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 939
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 376
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 341
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 905
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 603
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 8 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 8 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 19 h
SkryťZatvoriť reklamu