Dajú sa dať pastové dvere do bytu?

To, že plastové okná sa stali čoraz viac obľúbenejšími je určite známe. Ako je to ale s plastovými dverami? Plastové dvere majú nepochybne široké spektrum výhod, podobne ako aj okná a čoraz viac častejšie ich môžete vidieť aj ako vchodové dvere v rodinných domoch. Ako je to ale s bytom? Je vhodné si zvoliť bytové vchodové dvere práve v takejto alternatíve?

Prečo práve plastové?

Plastové dvere majú jednu z mnohých výhod, ktorou je izolačná schopnosť. Presun tepla pozitívne ovplyvňujú a zabraňujú jeho úniku z miestnosti.  Okrem izolácie tepla sú vynikajúce aj pri hluku. Oproti klasickým dreveným dverám izolujú hluk omnoho účinnejšie.

Čo sa týka ich životnosti, môžete sa tešiť na dlhé roky užívania, bez žiadnej špeciálnej starostlivosti. Starostlivosť o plastové dvere si nevyžaduje žiadne špecifické zručnosti. Ich údržba je jednoduchá, praktická a navyše pôsobia modernejšie a dnes ich môžete nájsť v naozaj krásnych dizajnových prevedeniach.

Aké dvere si kupovať...

S jednoznačnosťou preto môžeme povedať že plastové vchodové dvere nie sú vhodné len do rodinných domov, ale takisto aj do akéhokoľvek bytu.  Ako si kúpiť dobre? Väčšina z nás je zvyknutá pozerať na cenu.

Áno samozrejme, aj to je jeden z ovplyvňujúcich faktorov. Avšak, nezabúdajte hlavne na kvalitu, ktorá je skrytá najmä za vlastnosťami akými sú tepelná či hluková izolácia alebo ľahkosť otvárania a manipulácia.

Investícia do kvalitných dverí sa vám rozhodne vráti, tak neváhajte a vyberte si také, ktoré budú vašim ochranným štítom, dverami ale aj vstupom do vášho kráľovstva veľmi dlhé roky. Na záver je dobré podotknúť že plastové dvere sú takisto lepšie zabezpečené proti neželaným vniknutiam osôb .

plast alebo drevo?

PLAST ALEBO DREVO?

Najčastejšou otázkou pri výbere materiálu okien či sklenených prvkov fasád je otázka - plastové či drevené? Plastové okná sú dnes najrozšírenejším druhom okien v našich domácnostiach.

inter-okno je dobrý anjel

INTER-OKNO JE DOBRÝ ANJEL

INTER-OKNO je dobrý anjel. Firma INTER-OKNO s.r.o. sa stáva oficiálnym partnerom systému dobrý anjel.

vianoce a nový rok 2016

VIANOCE A NOVÝ ROK 2016

Keď Boh otvoril (inter) okno na nebi, opýtal sa nás: “Aké je Vaše vianočné prianie?” Odpovedali sme: “Pane, ...

zmena farby?

ZMENA FARBY?

Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť farbu plastových okien?

existujú aj hliníkové okná

EXISTUJÚ AJ HLINÍKOVÉ OKNÁ

Vedeli ste, že sú aj lepšie okná, ako plastové? Podľa nášho prieskumu až 70% zákazníkov nevedelo, že existujú okná aj z hliníku.

10 rokov na trhu

10 ROKOV NA TRHU

Firma INTER-OKNO s.r.o. bola založená v roku 2005. Naša silná stránka je z jedného miesta ponúknuť kvalitné cenovo dostupné plastové okná a samozrejme viac ako 10 ročná prax.

okná a zdravie

OKNÁ A ZDRAVIE

Ani by ste si nemysleli aké je dôležité investovať do zdravia prostredníctvom plastových okien. Nielenže šetria Vašu peňaženku, ale aj Vaše zdravie, ktoré je na prvom mieste. Určite o tom vedia svoje alergici, reumatici, ktorí ...

psk alebo hst ?

PSK ALEBO HST ?

Aký je rozdiel medzi sklopno posuvným a zdvižno posuvným systémom? Tu si objasníme hlavné rozdiely, výhody a prednosti posuvných systémov dnešných trendov stavebníctva.

aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

DVOJSKLO VS. TROJSKLO

Častou otázkou pri rozhodovaní, alebo výbere plastových okien je zvolenie správnej konfigurácie skiel. Nižšie si vyjasníme rozdiely medzi jednotlivými variantami najpoužívanejších zasklení.

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 29 818
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 415
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 543
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 906
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 254
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 077
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 834
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 780
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 2 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 2 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 12 h
SkryťZatvoriť reklamu