SME

Lenovo ThinkPad X1 Carbon – šitý na mieru pre váš biznis

ThinkPad X1 Carbon je ultra prenášateľný, ultra výkonný, a preto patrí medzi tie najlepšie ultrabooky súčasnosti.

Séria produktov ThinkPad je zárukou, že u vás na stole skončí unikátne zariadenie plné špičkových inovácií, ktoré sa v biznis prostredí cíti ako ryba vo vode. Séria ThinkPad už niekoľko rokov určuje štandard, ktorým by sa mali biznis zariadenia uberať. Ponúka vždy aktuálny softvér a prvotriedny výkon, aby ste sa pri práci nemuseli obmedzovať. Jednou z horúcich noviniek a trendseterom je aj ThinkPad X1 Carbon.

08thinkpadx1carbonheroshot03win10ministartcortanav03-r303_res.jpg

Výkon, ktorý rozhýbe váš biznis

Hardvérová výbava ThinkPad X1 Carbon sa zameriava na intezívny výkon, ktorý bude bez zaváhania poháňať vás biznis. Základným kameňom je jednoznačne procesor, ktorý v prípade X1 Carbon siaha až po model Intel® Core™ i7 6. generácie s inovatívnou technológiou vPro. O ničím nerušený chod zariadenia sa postará až 16 GB DDR3 operačnej pamäte a dostatočne veľký ukladací priestor SSD až do 512 GB a PCIe. Výkon ale nie je jediným benefitom ThinkPad X1 Carbon. Pochváliť sa môže aj svojou ďalšou výbavou, ktorú oceníte nielen počas pracovného dňa, ale aj pri cestovaní a voľnom čase. Dokonalý zvukový zážitok ponúknu integrované reproduktory s technológiou Dolby® a 14“ WQHD displej s 2K rozlíšením (2560x1440) a IPS technológiou reprodukuje živé farby s neuveriteľným kontrastom. Prezeranie multimediálneho obsahu nadobudne nový rozmer, ktorý oceníte či už počas práce, alebo pri obľúbenej hudbe a filme. ThinkPad X1 Carbon bol skonštruovaný tak, aby zvládol celodennú záťaž. Samotná batéria vydrží až 11 hodín a vďaka funkcii Rapid Charge, ktorá nabije batériu na 80 % za menej ako jednu hodinu, preto už nemusíte byť v strehu, v akom stave je práve vaša batéria. ThinkPad X1 Carbon nepozná pojem kompromis, svojim výkonom a hardvérovou výbavou je pripravený úspešne rozhýbať váš biznis.

03thinkpadx1carbonclose-upshotthin-and-lightpptv04-r324_res.jpg

Nezľakne sa žiadnej konkurencie

Štvrtá generácia ThinkPad X1 Carbon v sebe spája nielen špičkový dizajn, ale aj nezastaviteľnú funkčnosť. Konštrukcia ponúka elegantné matné prevedenie s tradičnými červenými prvkami, a zároveň používa unikátne materiály pre zvýšenie odolnosti. Spomenút treba špeciálnu termoplastovú vrstvu a štyri ultratenké vrstvy uhlíkového vlákna, ktoré zaručujú maximálnu prenosnosť. Práve kombinácia týchto materiálov sa podpísala pod celkovú hrúbku a váhu X1 Carbon, ktorá je 16,5 mm a 1,18 kg. Tieto hodnoty robia z X1 Carbon najtenší a najľahší ultrabook vo svojej triede. Aby toho nebolo málo, tak ThinkPad X1 Carbon bol podrobený vojenskému testovaniu 12 MIL-SPEC, ktorý ho vystavil mnohým nástrahám. X1 Carbon tak prešiel náročným testom, ktorý v sebe zahŕňa vystavenie teplotám od -20°C do +60°C, nadmernej vlhkosti a vode, či extrémne prašnému prostrediu. Vonkajšia odolnosť zariadenia si tak poradí aj s úplne neštandardnými podmienkami a nezabudlo sa ani na detail, akým je klávesnica rezistentná voči poliatiu vodou. Tá navyše ponúka vkusné podsvietenie, ktoré oceníte pri práci v nočných hodinách. ThinkPad X1 Carbon sa nebojí prírodných živlov a nezľakne sa ani žiadnej konkurencie.

 04thinkpadx1carbonclose-upshottouchpadbacklitv04-r402_res.jpg

Čistý stôl, čistá myseľ

Poriadok na pracovnom stole prináša priestor na sebarealizáciu a nové myšlienky. Aby ste nemuseli pracovať v spleti káblov a dokonale využili každý centimeter na svojom stole, tak práve pre vás je určená dokovacia stanica WiGig. Tá umožňuje bezdrôtovo rozšíriť vašu obrazovku o ďalšie dva displeje, či prepojiť notebook s externým zvukovým alebo iným zariadením. Vytvoríte si tak stolové centrum obsahujúce LAN, video výstupy, porty USB a oveľa viac. Starať sa nemusíte ani o ochranu vašich dát. ThinkPad X1 Carbon totiž ponúka niekoľko zabezpečovacích riešení, ktoré aktívne chránia vaše súbory a zariadenie. Jedným z nich je špeciálny čip Trusted Platform Module (TPM), ktorý je určený na ochranu hardvéru. Druhým podstatným zabezpečovacím systémom je čítačka odtlačkov prstov s dotykovým snímačom, ktorá prináša aj ďalšie užitočné vlastnosti, ako napríklad možnosť prihlásiť sa do bankových a iných účtov jednoduchým priložením prsta. S ThinkPad X1 Carbon sa tak môžete 100% zamerať na svoju prácu.

06thinkpadx1carbonheroshot01win10ministartcortanav03-r418_res.jpg 

Carbon je len jeden

ThinkPad X1 Carbon je ultra prenášateľný, ultra výkonný, a preto patrí medzi tie najlepšie ultrabooky súčasnosti. Jedinečná kombinácia výkonu, konektivity a bezpečnosti z neho robí biznis zariadenie, ktoré je vo svojej triede jedinečné. ThinkPad X1 Carbon si aj napriek svojej výbave a vlastnostiam zachováva výbornú cenu od 1469 EUR.

01thinkpadx1carbonclose-upshotfunctionrowwin10ministartcortanav03-r499_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 525
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 317
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 12 813
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 658
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 981
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 602
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 359
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 10 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


19 h
SkryťZatvoriť reklamu