IMMOFINANZ rozširuje počet centier STOP SHOP

IMMOFINANZ pokračuje rýchlym tempom v rozširovaní svojho reťazca maloobchodných nákupných centier STOP SHOP. Dnes bolo otvorené v poradí 57. centrum v poľskom meste Szczytno. Po meste Niš v Srbsku a Świnoujście v Poľsku to znamená dokončenie už tretieho projektu za dva mesiace – rovnako sú určené aj miesta ďalších prevádzok: centrum STOP SHOP sa otvorí aj v srbskom meste Valjevo začiatkom jesene a v Poľsku sú v plnom prúde prípravy nákupných centier v mestách Pultusk a Gdynia. Dokončením týchto projektov sa celkový počet centier STOP SHOP zvýši na 60.

„S našou značkou STOP SHOP sa zameriavame na rýchlu expanziu v strednej a východnej Európe a našim maloodberateľom budeme aj naďalej ponúkať široké pokrytie trhu v mnohých krajinách. Naše plány si vyžadujú  zdvojnásobenie portfólia STOP SHOP v priebehu približne piatich rokov na viac ako 100 miestach, čím sa staneme popredným prevádzkovateľom maloobchodných nákupných centier v tomto regióne,“ uviedol Oliver Schumy, generálny riaditeľ IMMOFINANZ.

immofinanzstop-shop-nis-r717_res.jpgSTOP SHOP Szczytno je šiestym centrom v Poľsku. Má približne 3 600 m² prenajímateľnej plochy a je plne vyťažené – podobne ako STOP SHOP Świnoujście (3 600 m²) a STOP SHOP Niš (13 000 m²). Medzi nájomcov patria Media Expert, predajne s obuvou Deichmann a CCC, KIK, Martes Sport a Rossmann. Ďalších päť miest sa v Poľsku momentálne posudzuje alebo je v štádiu príprav – vrátane miest Pultusk a Gdynia. Jednotlivé projekty sú v rôznych fázach, ale mali by byť dokončené do konca roka 2017. V Srbsku bude po centrách v mestách Čačak a Niš čoskoro otvorené tretie centrum STOP SHOP v meste Valjevo.

Základom konceptu značky STOP SHOP sú regionálne nákupné strediská situované v dôležitých lokalitách so spádovými oblasťami od 30 000 do približne 150 000 obyvateľov. Tieto maloobchodné nákupné centrá ponúkajú 3 000 až 15 000 m² prenajímateľnej plochy s veľkými parkoviskami pre návštevníkov, optimálne dopravné spojenie a vysokú využiteľnosť vďaka atraktívnemu spektru medzinárodných a národných nájomcov.

immofinanzstopshop-r290_res.jpg

Podrobnosti týkajúce sa portfólia STOP SHOP

Vrátane najnovšie otvorených prevádzok zahŕňa portfólio STOP SHOP spoločnosti IMMOFINANZ 57 maloobchodných nákupných centier v siedmich krajinách: Maďarsko (12 centier STOP SHOP), Rakúsko (11 centier STOP SHOP), Slovensko (10 centier STOP SHOP), Česká republika (10 centier STOP SHOP), Poľsko (6 centier STOP SHOP), Slovinsko (6 centier STOP SHOP) a Srbsko (2 centrá STOP SHOP).

Segment nákupných centier STOP SHOP dosiahol na základe údajov k 31. januáru 2016 účtovnú hodnotu vo výške približne 485 miliónov EUR (54 nehnuteľností). Miera obsadenosti sa rovná 96,2 % a hrubé výnosy z prenájmu predstavujú 7,8 %.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5.8 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 711
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 365
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 542
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 885
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 222
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 028
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 801
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 825
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 10 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 23 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu