SME

Tesco Potraviny domov vás toto leto pekne schladí

Nákup cez Potraviny domov je ešte výhodnejší. V lete je u nás doprava zadarmo.

Leto je konečne tu (vonku aj v kalendári), a to znamená jediné – teplé slnečné dni, príležitosti na množstvo gurmánskych zážitkov a hlavne zaslúžený odpočinok. Horúce mesiace nám však dávajú aj poriadne zabrať. Spoločnosť Tesco preto prostredníctvom svojej služby Tesco Potraviny domov prináša hneď dva tipy na letné osvieženie. Vaše nákupy vám v Tescu skompletizujú, zabalia a chladené alebo mrazené dovezú až k dverám vášho domova. Vy sa zatiaľ vo voľných chvíľach môžete venovať rodine, vyraziť spoločne na výlet alebo  si len tak oddýchnuť v záhrade – s Tescom si užijete leto úplne na maximum!

Garancia pohodového leta v dvoch bodoch

Po prvé:Rozvážame pre vás počas celého leta zadarmo. Stačí nakúpiť nad 69€ a zadať pri potvrdení nákupného zoznamu zľavový kupón s kódom 4Leto. Z celkovej sumy vám odpočítame 4 €, čo je maximálna možná cena za dovoz. Suma za bežnú cenu dovozu sa pohybuje od 1,59 € do 3,99€.

Po druhé: Jedna z možností na doručenie vášho nákupu Klikni &Vyzdvihni, ktorá zahŕňa všetky výhody on-line nakupovania spolu s komfortnou možnosťou vyzdvihnúť si tovar na výdajnom mieste, počas celého leta nebude spoplatnená, ale zadarmo (pôvodná cena 0,99€). Už samotný názov služby napovie, že potraviny stačí jednoducho „naklikať“. Nasledujúci deň si ich,napríklad po ceste na chatu, len preberiete vo vybranom obchode – a nemusíte pritom ani vystúpiť z auta. Služba je dostupná v Tesco Extra v Bratislave na Zlatých pieskoch a v Petržalke, v Košiciach a v hypermarkete v Nitre.

Letné výhody on-line nákupov

Tesco Potraviny domov ponúka všetko, čo je nevyhnutné pre letnú pohodu – či už to bude chuť na osviežujúci melón, poriadny kus mäsa na gril, chladený miešaný drink, veľké balenie zmrzliny alebo ak zistíte, že sa vám minul opaľovací krém. V zozname 20 000 položiek sú zahrnuté všetky bežne dostupné produkty v kamenných obchodoch. Tak ako po celý rok, dovážame pre vás tovar v chladiacich a mraziacich Tesco dodávkach, kde nedôjde k porušeniu teplotného reťazca potravín – ani vytúžená zmrzlina sa tak pri prevoze počas horúcich letných dní neroztopí. Minerálne vody a osviežujúce nápoje v rodinných baleniach už nemusíte domov nosiť vy. No a mamičky, ktoré cez prázdniny perú viac, určite ocenia, že veľké balenia pracích prostriedkov im prinesú až k dverám... 

Prostredníctvom služby Tesco Potraviny domov vyriešite nákupy v priebehu niekoľkých minút. Vďaka šikovnej aplikácii vo vašich smartfónoch tak môžete nakupovať na pláži alebo priamo z bazéna. Rozvoz potravín je k dispozícii sedem dní v týždni, a to od 8.00 hodiny ráno až do 22.00 večer. Môžete si ľahko naplánovať „doplnenie zásob“ na deň a čas, ktorý potrebujete. Spomeňte si, ako vyzerá klasická situácia po príchode z dovolenky – únava po dlhej ceste, hora bielizne na vypratie, plná práčka a – prázdna chladnička... Tomu sa dá ľahko predísť objednávkou na stránke www.tesco.sk. Objednávku  môžete urobiť už 3 týždne vopred a zmeniť ju až do 23.00 hodiny dňa, ktorý predchádza dňu doručenia. Nákup je možné zaplatiť vopred on-line alebo pri doručení a prevzatí tovaru platobnou kartou priamo vodičovi.

Služba Tesco Potraviny domov je po štyroch rokoch od jej zavedenia dostupná pre 1,5 milióna Slovákov vo viac ako 90 lokalitách na Slovensku. Ak ste ešte nevyskúšali kúzlo jedinečnej služby on-line nakupovania z pohodlia domova, nastal ten pravý čas, aby ste to urobili. Využite príležitosť na letnú zľavu na dopravu a ušetrite si letný čas – so všetkým, čo k tomu patrí!

www.tesco.sk/leto

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 623
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 551
  3. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 059
  4. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 857
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 606
  6. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 10 210
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 093
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 134
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 15 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 15 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu