SME

Skončila vám dovolenka a necítite sa dobre? Pozor na parazity

Aj na dovolenke ste ohrození parazitmi. Výskumy preukázali parazity u 83 % testovaných. Prečo by ste medzi nimi nemohli byť aj vy?

Aj na dovolenke ste ohrození parazitmi. Výskumy preukázali parazity u 83 % testovaných. Prečo by ste medzi nimi nemohli byť aj vy?

Ako ste sa mohli na dovolenke nakaziť? Stačil kontakt s pieskom.

Mrzí vás, že končí leto a s ním aj vaše dovolenky plnej odpočinku? Určite vám hlavou prúdi spomienky na všetko, čo ste za leto prežili. Z dovolenky ste si mohli priviezť vedľa spomienok tiež parazity. Nakaziť sa nimi je tak jednoduché. Prišli ste do kontaktu s pieskom? Nikdy neviete, koľko psov a mačiek sa dostane až na pláž, z ktorej si urobia svoj ​​záchod. Spomeňte si, či si po každom kroku po pláži umývate mydlom nohy alebo ruky. Ani si to neuvedomíte a parazity si môžete takto preniesť ústami do tela, kde sa blúdi vašimi orgánmi. Sú zákerní. Očami je nerozoznáme a necítime je. Pritom s každým sústom potravy im dodávame energiu a silu. A čo vaše deti? Vedia žiť s parazitmi?

holkahrad-r132_res.jpg

Najohrozenejšou skupinou sú deti. Parazity na ne číhajú všade.

Či už s deťmi idete na dovolenku alebo s nimi trávite prázdniny doma, všade okolo nich sú nástrahy plné parazitov. Koľko z vás nechalo svoje deti stavať hrad z piesku? Piesok na pláži aj v pieskovisku je semeniskom parazitov, ktoré prenášajú mačky alebo psy svojimi výkalmi. Stačí chvíľka nepozornosti a vaši najmenší si infikované ruky alebo bábovky strčí do pusy. Ďalším rizikom pre deti je voda. Áno, robia sa rôzne kvalitatívne skúšky. Ale koľkokrát sa robia testy na parazity?! Vodou potom umyjete ovocie, ktoré dávate ako desiatu svojim deťom. A presne toto sú situácie, kedy parazity jednoducho vniknú do detského tela. Viete, ako spoznať nákazu parazitmi?

pes-a-dite-r916_res.jpg

Prejavy sú rôzne. Nejde je však ľahko odhaliť. Prečo?

Parazity, ktoré ste si doviezli z dovolenky, môžete mať kdekoľvek vo vašom tele. Sú nebezpeční v tom, že počiatočné príznaky sú takmer nulové. Až keď začnú rásť, dávajú o sebe poznať. Nevýhoda je tá že vačšinou tieto zdravotné ťažkosti prisudzujeme iným zdravotným problémom. Trápi vás únava, zažívacie ťažkosti alebo bolesti kĺbov, svalov či hlavy? Potom zbystrite. Každý tento príznak môže mať pôvod v parazitoch. Tí, aby rástli, musí prenikať čím ďalej hlbšie tkanivami vášho tela. Môžu doputovať až do hlavy. Parazity boli objavené napríklad aj v oku pacientov, ktorým spôsobovali zlé videnie. Toto je skutočnosť, nie výmysel. Nepodceňujte parazity a chráňte sa pred nimi!

skrkavkadetska-r676_res.jpg

Ako sa chrániť? Dôležitá je prevencia.

Myslíte si, že prevencia pred parazitmi nie je dôležitá? Je dokázané, že aj keď sa ľudia nechajú testovať na parazity, testy nemusí byť 100 %. Ak vám test vyšiel negatívne, nemusí to ešte nič znamenať. Preto je dôležité myslieť aj preventívne. Účinnou ochranou môžu byť osvedčené bylinky, ktoré možno extrahovať. Tieto extrakty sú mnohonásobne účinnejšie ako samotné bylinky. Nemali by sme zabúdať aspoň 2x ročne užívať prírodné účinné látky pôsobiace proti, ktoré slúži aj ako prevencia. Predstavujeme vám nový prírodný prípravok ParazitEx, ktorý vie vyhubiť parazity v akomkoľvek vývojovom štádiu. Stačí len dodržať mesačnú kúru.

krabickablistryparazitex-r671_res.jpgAko ParazitEx funguje? Úplne na prírodnej báze.

Základom unikátneho zloženia prípravku ParazitEx je prémiová 100 % rastlinná formulácie. Tieto extrakty významne pomáhajú k detoxikácii, posilnenie obranyschopnosti organizmu a v boji proti črevným parazitom. Prípravok ParazitEx obsahuje kombináciu 9 overených bylinných extraktov pre správne fungovanie zažívacieho systému so zameraním proti črevným parazitom. Obsiahnutý vrcholák pomáha udržať tráviaci trakt bez parazitov, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, uľahčuje trávenie bielkovín a má negatívny vplyv na vývoj črevných parazitov ako sú červy. Doplnok stravy ParazitEx obsahuje silné prírodné extrakty z bylín a rastlín a to množstve potrebnom na dosiahnutie požadovaného efektu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 702
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 831
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 726
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 997
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 768
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 8 802
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 489
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 13 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


22 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


22 h
SkryťZatvoriť reklamu