SME

Upracte svoje dokumenty so službou DOCKitIN

Patrí Slovensko medzi moderný národ, ktorý využíva všetky online služby naplno?

Patrí Slovensko medzi moderný národ, ktorý využíva všetky online služby naplno? Možno vás prekvapí fakt, že až 22 % podnikateľov stále uskladňuje dôležité dokumenty v pákových zakladačoch, tzv. šanónoch.

Slováci majú stále radi klasické riešenia

Faktúry, zmluvy, notársky overené kópie a osvedčenia. Všetky tieto významné dokumenty nájdeme v slovenských firmách a domácnostiach. V tých horších prípadoch ich chaoticky uskladňujú v šuplíkoch. Ale aj tu sa nájdu malé výnimky. Iba 18 % domácností má dokumenty prehľadne rozdelené do základných kategórií. Stále však zostáva 82 % tých, ktorí nemajú systém vo svojich dokumentoch. A práve pre tých je určená služba DOCKitIN. „Služba vznikla s cieľom pomôcť domácnostiam. Chceli sme ich oslobodiť od všetkých papierov, ktoré majú doma a priniesť do tejto oblasti poriadok,” približuje vznik firmy CEO spoločnosti Dáša Foglarová.


15-9.png

Okrem toho, že DOCKitIN dokumenty roztriedi do kategórií, ako je banka, poisťovňa, faktúry za telefón, oslobodí vás od nich aj fyzicky. Stačí naplniť obálky všetkými dokumentmi, ktoré potrebujete naskenovať a poslať ich kuriérom do bezpečnostného archívu DOCKitIN. „O všetky dokumenty, ktoré sa u nás rozhodnú klienti uskladniť, sa stará vyškolený tím. Dbáme na ochranu osobných údajov a aj na celkovú bezpečnosť uskladnených dokumentov. Náš archív je zabezpečený protipožiarnymi dverami a detektormi pohybu,” vyzdvihuje klady fyzického uskladnenia Dáša Foglarová.

Firmy na tom nie sú o nič lepšie

Môže sa zdať, že cloudových riešení je už také množstvo, že tie klasické offlinové už nevyužívame. Pravdou však je, že klasické šanóny vo svojich kanceláriách využíva až 22 % podnikateľov. Hoci sa môžu zdať prehľadné, kým nájdete potrebný dokument, prejde aj niekoľko minút. Aj preto sa rozhodli zakladatelia služby rozšíriť svoju cieľovú skupinu o tento segment. Dáša Foglarová vidí prínos pre podnikateľov hlavne v ich dostupnosti: „Všetky dokumenty, ktoré nám podnikatelia pošlú na fyzickú archiváciu uložíme aj na cloud. So službou DOCKitIN si tak nosia všetky svoje dokumenty vo vrecku. Stačí im k tomu mobilná aplikácia. V nej nájdu prehľadne rozdelené všetky faktúry a zmluvy. Vzdialenosť medzi nimi a faktúrou, ktorú hľadajú, sa zníži doslova na pár klikov.”

S rozšírením na novú cieľovú skupinu prichádza aj rozšírenie funkcionalít. Najvýraznejšou zmenou je nový dizajn stránky a webovej aplikácie.. Tá bude prehľadnejšia a viac zameraná práve na podnikateľské subjekty. Medzi tie klasické funkcie, ako je naskenovanie, roztriedenie, fyzické uskladnenie všetkých dokumentov a vybavenie notársky overenej kópie do dvoch hodín pribudnú aj nové služby. „Aby sme čo najviac zefektívnili prácu podnikateľom, nemusia nám každý mesiac posielať dokumenty, ktoré potrebujú uskladniť na cloud a fyzicky. Stačí, keď si u nás zriadia poštovú schránku. Každú faktúru alebo zmluvu, ktorá im príde k nám automaticky pridáme do ich účtu. Tieto dokumenty môžu ďalej zdieľať s vybranými používateľmi,” približuje novinku Dáša Foglarová.

Jednoduché riešenie, ktoré vás zbaví papierov

Stačí sa zaregistrovať na stránke DOCKitIN a vyskúšať si celý proces osobne. Po registrácii získate prístup do webového rozhrania, kde vás tutorial prevedie všetkými možnosťami. Na fyzické uskladnenie dokumentov si musíte zvoliť jeden z ponúkaných balíkov. Kuriér vám donesie obálky, ktoré naplníte, pošlete priamo do archívu a už stačí len sledovať ako faktúry jedna za druhou pribúdajú do vášho konta.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 705
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 447
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 783
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 007
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 919
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 605
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 041
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 3 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 16 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu