Žilinská IT firma bodovala vo svete

IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

12.10. 2016 Žilina - IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

Spoločnosti HOUR sa podarilo úspešne reprezentovať Slovenskú republiku na najväčšom fóre európskeho formátu, ktoré sa venuje budúcnosti moderného cloudu -  Eurocloud Forum 2016. Aktuálny 7. ročník sa konal 5.- 6. októbra v Bukurešti pod záštitou organizácie Eurocloud Europe

titulna-foto-hour-eurocloud-r613_res.jpg

Odbornú porotu súťaže Eurocloud Forum Award 2016 si spoločnosť HOUR získala inovatívnym riešením eHuman – 24 hodinový personálny asistent, ktoré sa sústredí nielen na zlepšovanie procesov vo firme, ale aj na samotného zamestnanca a zefektívnenie jeho komunikácie so zamestnávateľom, v čom porota videla významnú pridanú hodnotu.

Zo slávnostného galavečera si spoločnosť odniesla Špeciálnu cenu poroty „One to watch“, ktorú osobne prevzal Riaditeľ obchodu a marketingu - Rastislav Wölcz spoločne s majiteľom HOUR Milanom Urbaníkom a obchodnou manažérkou Katarínou Mišutkovou. HOUR sa tak stal historicky prvým a doposiaľ jediným zástupcom zo Slovenska, ktorý na podujatí presvedčil medzinárodnú odbornú porotu.

eurocloud-spolocna-fotografia-r649_res.jpg

Zástupcovia HOUR v spoločnosti jedného z členov poroty:  Ing. Rastislav Wölcz, Dip Mgmt, Ing. Katarína Mišutková. Richard Sykes (člen poroty za UK) a  Ing. Milan Urbaník.

Podľa Ing. Juraja Zelenaya CISA,  zástupcu slovenskej pobočky organizácie Eurocloud, bola organizácia tohto ročníka vynikajúca. Podľa jeho slov podujatie mohlo hostiť viac ako 600 návštevníkov a počas jeho trvania sa prezentovalo okolo 50 spoločností z 15-tich európskych krajín. Všetky projekty, ktoré sa prihlásili do súťaže boli veľmi zaujímavé a podnetné.

Viac informácii o podujatí a všetkých ocenených nájdete v oficiálnej tlačovej správe združenia EuroCloud Europe.

Spoločnosť  HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk

Eurocloud forum predstavuje najväčšie európske zhromaždenie vládnych predstaviteľov, organizácií, firiem, start-upov, či jednotlivcov, ktorí sa venujú problematike cloudu a jeho budúcnosti. Každoročne od roku 2009 združuje úriaznivcov cloudu na spoločnej platforme s cieľom poukázať na zaujímavé európske trendy a novinky. Viac informácii o podujatí nájdete na jeho oficiálnej stránke.

Kompletný fotoalbum z podujatia EuroCloud 2016 v Bukurešti nájdete TU.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  2. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím
  3. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike
  4. V púpave je všetko, čo potrebujete
  5. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou
  7. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov
  8. Slovenskí maloobchodníci hľadajú cesty k zdravému rastu
  1. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  2. Každým dňom krajší! Nový Kynek je miestom, kde chcete bývať
  3. Predajte starý byt bez provízie realitke a bývajte v novostavbe
  4. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  5. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím
  6. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike
  7. V púpave je všetko, čo potrebujete
  8. Virtuálne sídlo má svoju volebnú miestnosť. Ako je to možné?
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 344
  2. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 10 341
  3. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 6 745
  4. Výborná pre diabetikov aj pre lepšie trávenie. Poznáte Aróniu? 5 742
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 5 203
  6. Posledné byty v jedinečnej novostavbe v historickom jadre Košíc 4 574
  7. V púpave je všetko, čo potrebujete 3 588
  8. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 2 715
SkryťVypnúť reklamu

Proxenta spustila predaj bytov v najžiadanejšej bytovke v projekte Stockerka.

Teraz

Kubániho dvory v centre Zvolena vám výmenu uľahčia. A vy na tom ešte ušetríte.

INZERCIA 10 h

Slnečné námestie je iba jedným z mnohých nápaditých riešení, ktoré do nitrianskej mestskej časti pribudnú.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu