SME

Belvedere - moderné bývanie v prominentnej štvrti

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere.

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere, ktorý skĺbi pohodlie bývania v obytnom komplexe s prednosťami a atmosférou, aké môže ponúknuť len vilová štvrť. Výborná dopravná dostupnosť, skvelá občianska vybavenosť a dobrí susedia na dobrej adrese. To je projekt developerskej skupiny BUBIGOLD Group s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti stavebníctva a realitných projektov.

21-r541_res.jpg

Keď je nadštandard štandardom

„To, čo iní pokladajú za nadštandard, je u nás štandardom,“ hovorí jeden zo zakladateľov firmy Juraj Bubenko. A tak je to aj v prípade projektu Byty Belvedere. Kvalitné materiály, veľkorysé riešenia a k tomu všetkému skúsenosti s realizáciou podobných projektov na Slovensku i v zahraničí. Spoločnosť totiž pôsobí okrem iného aj na rakúskom, českom, maďarskom a poľskom trhu. „Naša spoľahlivosť a bohaté skúsenosti sú najlepšou cestou ku spokojnosti našich klientov,“ uvádzajú predstavitelia firmy.

Vkusne dopĺňa okolitú zástavbu

Projekt Byty Belvedere je koncipovaný tak, aby uspokojil požiadavky obyvateľov s rôznymi potrebami. Počíta s výstavbou päťpodlažného komplexu s 37 bytovými jednotkami s podlahovou plochou od 40 do 160 m2, ktorý je veľmi vkusne integrovaný do okolitej zástavby. Na výber je desať dvojizbových a 24 trojizbových bytov. Bytový komplex má 36 vlastných garážových státí a tiež pivničné priestory. K dispozícii je aj 14 parkovacích miest v bezprostrednej blízkosti domu.

Komfort na najvyššej úrovni

Piate nadzemné podlažie pritom poskytne komfort na najvyššej úrovni. Tri štvorizbové apartmány, každý s vlastnou terasou s rozlohou viac ako 70 m2 a s nádherným výhľadom.

Pekný pohľad na okolie však nemusí byť nutne iba výsadou obyvateľov najvyšších poschodí. „Vďaka okolitej zástavbe rodinných domov sa núkajú nádherné výhľady už z druhého nadzemného podlažia,“ hovorí ďalší zo spoločníkov firmy Szabolcs Csatlós. Výhodou bytov na prvom nadzemnom podlaží je zas priamy vstup do zelenej záhrady.

O pohodlie obyvateľov sa postarajú dva výťahy, každý s kapacitou osem osôb. Všetky byty majú vlastný balkón alebo terasu. Bytové jednotky orientované na juh a juhozápad budú vybavené vede-niami na inštaláciu klimatizačnej jednotky. Apartmány na najvyššom poschodí majú inštaláciu klimatizácie zahrnutú v cene.

belvedere5-r390_res.jpg

Moderné technológie šetria prírodu

Developerská spoločnosť BUBIGOLD Group vďaka svojim skúsenostiam stavila na moderné a vysoko kvalitné materiály, ktoré sú zároveň priateľské k životnému prostrediu. Vykurovanie elektrickou energiou zabezpečí lacnejšiu prevádzku domácnosti a nižšie fixné náklady. Termostaty v každej miestnosti pomôžu regulovať spotrebu energií tak, aby bola v každom ročnom období na  prijateľnej úrovni. K tomu všetkému prémiové okná a izolačné materiály. Objekt bude po dokončení spĺňať energetické štandardy na úrovni A1. Jednotlivé byty budú oddeľovať priečky postavené s použitím akustických tehál Porotherm hrúbky 250 milimetrov.

Skvelá dostupnosť

S ukončením hrubej stavby počíta developerská spoločnosť koncom roku 2016, kolaudácia je naplánovaná na september roku 2017. Prvé byty sú už obsadené, a preto neváhajte. Ak je pre vás dôležité súkromie, ale zároveň aj dobré susedské vzťahy, luxus vilovej štvrte a zároveň i výborná dopravná dostupnosť centra mesta, nákupných stredísk, športovísk, školy alebo neďalekého centra voľného času, potom je projekt Byty Belvedere niečo, o čom by ste mali vážne pouvažovať.

Viac informácií získate na stránke www.bytybelvedere.sk, alebo zavolajte na číslo 0918 816 992, prípadne píšte na adresu info@bytybelvedere.sk, kde vám veľmi radi zodpovedia všetky otázky o vašom novom bývaní.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 705
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 530
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 477
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 788
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 008
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 928
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 611
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 901
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 3 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 16 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu