SME

Najobľúbenejším SUV na Slovensku je Hyundai Tucson

Na víťazstvo mu stačil necelý rok a jeho popularita naďalej stúpa.

Na jednoznačné víťazstvo mu stačil necelý rok a jeho popularita a predajnosť naďalej stúpajú.

Parametre hodné lídra

Slováci si na ňom cenia nielen výborný dizajn, ale aj kvalitu, komfort a výkon. Všetky tieto parametre spĺňajú najprísnejšie kritériá a sú hodné lídra v segmente SUV. Záujem prekonal všetky očakávania a podľa odborníkov je v blízkej budúcnosti jeho pozícia najobľúbenejšieho SUV neotrasiteľná. Pre občanov Slovenska má však toto víťazstvo aj jednu chutnú čerešničku navyše. Ako hrdých patriotov nás tiež môže tešiť skutočnosť, že Hyundai Tucson má „srdce“ zo Slovenska. Jeho motor sa vyrába u nás, čo je ďalším dôkazom toho, že slovenská zručnosť a kvalita dokážu obstáť aj v najsilnejšej konkurencii.

Najviac zaujal dizajn

Dizajn je prvá vec, ktorú si všimne väčšina zákazníkov, a v prípade automobilu Hyundai Tucson to platí dvojnásobne. Výrazný vzhľad dosiahli jeho tvorcovia modelovaným povrchom, expresívnymi proporciami, ostrými líniami a šesťuholníkovou maskou chladiča. Charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čisté línie, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž dravosti. Vycibrený interiér kombinuje eleganciu s ergonómiou a poskytuje skutočne zmyselný zážitok. Ďalšia výrazná novinka spočíva v tom, že okrem zvárania sa najnovšie využilo aj lepenie jednotlivých dielcov. Tento postup zabezpečil vozidlu dve neoceniteľné výhody. Zvýšil torznú tuhosť a tým aj bezpečnosť a zároveň znížil jeho celkovú hmotnosť.

Prvotriedny komfort

Komfort vodiča a jeho spolujazdcov je v Hyundai Tucson na prvom mieste. K jednotlivým prvkom patria inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru (otvoria sa po priblížení osoby s inteligentným kľúčom vo vrecku), odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací automat umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo.

Vizuálne hlavnou časťou stredovej konzoly je veľký dotykový monitor navigačného systému novej generácie, trojnásobne rýchlejší ako predchádzajúce systémy. Súčasťou kompletu je sedem rokov bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE. Nový audiosystém s CD prehrávačom obsahuje USB vstupy a AUX pripojenie mobilných prehrávačov a systém na autonómne núdzové brzdenie s tromi operačnými režimami: chodci, mesto a medzimestská premávka. Tento systém automaticky začne brzdiť, keď zaznamená riziko kolízie s iným idúcim vozidlom. Okrem toho vám pri jazde pomôže asistenčný systém, ktorý zabráni neúmyselnému vybočeniu z jazdného pruhu, a nový podvozok pre stabilnú jazdu. Hyundai navyše ponúka päťročnú záruku, a to bez akéhokoľvek obmedzenia najazdených kilometrov.

Víťazná ponuka

Tucson má okrem iného aj jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Dva benzínové motory s priamym vstrekovaním paliva a štyri turbodiesely.  Pre automobilových nadšencov je zaujímavý motor 1.6 T-GDI, ktorý sa montuje tiež so 7-stupňovou prevodovkou DCT s dvomi spojkami, ktorá umožňuje automatický režim aj manuálne radenie. Pozornosť odbornej verejnosti tiež vyvolal úsporný, ale pritom výkonný turbodiesel 1,7 CRDi so 7-stupňovou prevodovkou s dvoma spojkami  (7DCT), ktorý s pohonom predných kolies predstavuje naozaj ideálnu kombináciu. Ceny, samozrejme, variujú v závislosti od motora a od výbavy, ale vo všetkých prípadoch sú nastavené vysoko konkurenčne. Kategóriu Family ponúka Hyundai už od 19 990 €, Style od 22 490 € a najvyššiu Premium od 27 790 €. V prípade, že sa rozhodnete prefinancovať kúpu vozidla cez Ľahké splátky, môžete ho mať už za 162 € mesačne. Podčiarknuté a zrátané, Hyundai Tucson je právom najpredávanejšie SUV na Slovensku. 

490px-r379_res.jpg

Načítavam video...

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 598
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 587
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 776
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 086
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 4 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 4 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 4 h
SkryťZatvoriť reklamu