SME

Rok 2016 v skratke

Máme tu prvé dni v roku 2017 a k nim patria nielen predsavzatia, ale aj obzretie sa, za rokom minulým.

Aké je vaše novoročné predsavzatie v oblasti bývania? Bývať vo vlastnom už tento rok, postaviť dom či aspoň odísť od rodičov do podnájmu? Máme tu prvé dni v roku 2017 a k nim patria nielen podobné predsavzatia, ale aj obzretie sa, za rokom minulým. Realitná spoločnosť HERRYS má za sebou rok v znamení rastu. Rastu portfólia nehnuteľností a služieb, rastu počtu pobočiek, a v neposlednom rade aj nášho tímu.

Keď rovnica „spokojný maklér = spokojný klient“ funguje

Spoločnosť HERRYS tvorí dnes tím 28 profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja a marketingu rezidenčných nehnuteľností.  Tím spoločnosti HERRYS sa neustále rozrastá. K centrále v Starom Meste a pobočke na Bajkalskej ulici (III Veže)  pribudlo v roku 2016 aj predajné miesto v projekte Panorama City a rozbehol sa aj proces vstupu na český trh, kde by spoločnosť chcela aktívne začať pôsobiť už v priebehu tohto roka.

„Od začiatku roka k 30. novembru 2016 predali naši makléri 499 nehnuteľností v hodnote 69 789 989 EUR. Zároveň sme tento rok oslávili 5 rokov. Za tento pomerne krátky čas sme si vytvorili silnú databázu takmer 9000 klientov a partnerov. V zmysle hesla, že dobrý obchod má priniesť ďalšie dva je pre nás spokojný klient prioritou a snažíme sa pomáhať mu aj potom ako je prenájom/predaj ukončený. Preto do portfólia našich služieb pribudol tento rok aj Rent Management – ide o komplexný servis pre majiteľov nehnuteľností určených k prenájmu. Medzi najväčšie benefity pre klienta patria kontinuálne prenajatá nehnuteľnosť ako aj zlepšená platobná disciplína nájomcov. " - hovorí Martin Bečár, partner realitnej kancelárie HERRYS.  

„Nie je umenie projekt predávať, ale ho vypredať

Na realitný trh v roku 2016 pribudlo rekordné množstvo projektov príp. ich nových fáz. Ľahšie dostupné hypotekárne úvery a nižšie úrokové sadzby spôsobili zvýšenie dopytu po nehnuteľnostiach. „Zvýšený záujem o novostavby sme zaznamenali pri každom z projektov. No za spomenutie určite stojí projekt Hájpark. Dopyt po ňom bol tak veľký, že klienti nás aj dva mesiace po predaji posledného bytu dopytovali o uvoľnené byty a chceli informácie ohľadom tretej etapy, ktorá už nie je plánovaná v tomto projekte“ – hovorí Marianna Fuksová, projektová manažérka spoločnosti HERRYS a dodáva: „Pri samotnom predaji projektov sú dôležité dve fázy – prvá, keď je projekt uvedený na trh a druhá keď sa kolauduje. Ak je projekt dobre nastavený, atraktívny pre klienta, podarí sa ho vypredať aj pred samotnou kolaudáciou – takýmto projektom je Nobelova 1, ktorú sme vypredali krátko pred Vianocami. V druhej fáze je posledných 6 bytov a pre tých, ktorí sa zatiaľ nerozhodli je tu ešte Nobelova 3, v ktorej je 50% voľných bytov. Rovnako vypredaná, už pred Vianocami a samotnou kolaudáciou, je aj prvá fáza projektu Nový Ružinov, kde kolaudácia prebehne na jar 2017 a v druhej fáze ostáva už len 12 bytov.“

Vypredaný projekt Hájpark

Projekt Nový Ružinov

Nobelova I, II, III

Keď si usilovný počas roka, odmena ťa neminie...

December nám už priniesol len dobré správy v podobe ocenení nášho celoročného úsilia. Počas slávnostného odovzdávania prestížnych cien CIJ Awards Slovakia 2016 sme získali už po piatykrát ocenenie, tentokrát v  novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR (Najlepší miestny obchodný tím roka). Koncom mesiaca nás potešil predvianočný darček v podobe vypredaných prvých etáp projektov Nový Ružinov a Nobelova 1.

„Preto by sme aj touto cestou radi poďakovali všetkým našim partnerom a klientom za prejavenú dôveru v roku 2016. Osobité poďakovanie patrí najmä naším kolegom, ktorí svoju prácu vykonávajú veľmi poctivo, svedomito a so srdcom. Je pred nami nový rok, plný výziev a my vám želáme, aby vaše predsavzatia o bývaní boli naplnené, radi vám s tým pomôžeme“  hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti  HERRYS.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 701
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 708
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 721
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 996
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 739
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 9 149
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 479
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 13 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


21 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


22 h
SkryťZatvoriť reklamu