SME

Odšťavovací horoskop: Škorpión miluje zvodné kombinácie

Dátum narodenia o vás dokáže prezradiť aj to, ako budete vychádzať so svojím odšťavovačom. Budete poctivo pripravovať zdravé šťavy

Dátum narodenia o vás dokáže prezradiť aj to, ako budete vychádzať so svojim odšťavovačom. Budete poctivo pripravovať zdravé a čerstvé šťavy pre svoju rodinu, alebo sa čoskoro necháte zlákať niečím iným? Neviete si rady, po ktorom ovocí a zelenine siahnuť? Spýtali sme sa hviezd za vás!


baran-r303_res.jpgZvedavý Baran
21.3. - 20.4.
Rád skúma a objavuje, ľahko sa nadchne pre všetko nové a moderné. Pravdepodobne vám v eufórii donesie domov najlepší odšťavovač. Je to ale znamenie netrpezlivé, prípravu štiav preto radšej prenechá niekomu inému. Dobre mu urobia zeleninové šťavy ozvláštnené napríklad mätou alebo troškou čili. Barani to radi ostré!

Gurmánsky Býk
21.4. - 21.5.byk-r480_res.jpg
Miluje dobré jedlo a pitie, zaiste si preto obľúbia aj šťavy všetkého druhu. Rád investuje do luxusu, preto zvolí najkvalitnejší odšťavovač, na cenu nehľadiac. Býci ľahko pribúdajú na váhe, mali by preto voliť skôr zeleninové šťavy. Ideálnou a osviežujúcou kombináciou bude napríklad špenát s uhorkou a mätou. Z ovocia môžu pridať jablká, hrušky a bobuľoviny.

blizenec-r980_res.jpgVynaliezavý Blíženec
22.5. - 21.6.
Túži po všetkom, čo je práve in, aj po domácom odšťavovaní. Je netrpezlivý, preto potrebuje spoľahlivý prístroj, jednoduchý na údržbu. V príprave štiav a Fresh rád experimentuje. Prekvapí vás napríklad rafinovanou kombináciou ananásu, avokáda, špenátu a mrkvy - potravín, ktoré zároveň urobia dobre jeho zdraviu.

rak-r412_res.jpgOpatrujúci Rak
22.6. - 22.7.
Starostlivosť o rodinu a deti je stredobodom jeho života. Pre svojich blízkych urobí všetko a s láskou im bude pripravovať čerstvé šťavy. Zabúdať by raky nemali ani na svoje vlastné zdravie. Ich citlivému zažívaniu prospejú šťavy z kelu a kapusty, zeleninové šťavy ozvláštnené vetvičkou estragónu. Z ovocia môžu siahnuť po malinách, čučoriedkach alebo jahodách.

lev-r823_res.jpgKreatívny Lev
23.7. - 22.8.
Najkreatívnejšie zo všetkých znamení, zdravá strava je pre neho prioritou. Každý deň prekvapí novou neošúchanou kombináciou zeleninovo-ovocných štiav, treba brokolicou s kelom a pomarančom. Citrusové plody mu robia obzvlášť dobre, rovnako ako hrozno, jablká alebo broskyne. Upratovanie, ale pravdepodobne zostane na ostatných členoch rodiny.

Spoľahlivá Pannapanna-r663_res.jpg
23.8. - 22.9.
Praktická a ošetrujúca Panna má zmysel pre zdravý spôsob života. Bude deň za dňom svedomito pripravovať šťavy nielen pre seba, ale pre celú rodinu. Vo výbere prístroja zvíťazí spoľahlivosť a praktickosť. Budú jej chutiť šťavy z listovej zeleniny a zeleru. Zázvor a mäta urobia dobre jej zažívaniu. Z ovocia volí banán a granátové jablko.

                                   Vyrovnané Váhy
vahy-r397_res.jpg23.9. - 23.10.
Vo svojom živote vyhľadáva pravidelnosť a rituály. Ak si zaobstará odšťavovač, stane sa príprava štiav súčasťou jej zvyklostí. Nehrozí, že by prístroj po mesiaci odstavila do kúta. Najcitlivejším orgánom sú obličky. Pitný režim vhodne doplní šťavami z bobuľovín, rebarbory alebo špenátu. Pochutí si aj na paradajkovom džúse s troškou kajenského korenia.

skorpion-r504_res.jpgMystický Škorpión
24.10. - 22.11.
Bude dlho vyberať správny odšťavovač. Je dôsledný a pozerá sa pod povrch. Vyhľadáva exotické a zvodné kombinácie. Ponúkne vám napr. tekvicový džús s citrónom a mätou. Obľúbeným receptom, ktorý navyše posilní imunitu, je kombinácia grapefruitov, mandarínok a limetiek so zázvorom, štipkou kurkumy a kajanského korenia.


sstrelec-r523_res.jpgVrtkavý Strelec
23.11. - 21.12.
Začul, že domáce odšťavovanie je zázračný všeliek. So sebe vlastným optimizmom sa pre neho nadchne. Jeho obsluhu a upratovanie, ale ponechá druhým. Pripravte mu šťavu z ríbezlí, čučoriedok a grapefruitov. Zo zeleniny siahnite po zeleri a kelu. Elán mu doplní nezvyklá kombinácia granátového a bežného jablka so štipkou čiernej soli.

kozoroh-r584_res.jpgMelancholický Kozorožec
22.12. - 20.1.
Praktický a prezieravý člen rodiny, ktorý bude chcieť výkonný prístroj za dobrú cenu. Každodenná príprava nápojov sa pre neho stane liečivým rituálom. Pomôže mu od chmúrnych nálad, ku ktorým má sklony. Prečo to komplikovať. Stavia na klasiku, akou je červená repa s jablkom, jablká s mrkvou alebo jednodruhový ovocný fresh

vodnar-r260_res.jpgRacionálny Vodnár
21.1. - 20.2.
Voľnomyšlienkárska povaha rýchlo vyhodnotí, že na prípravu štiav nie je čas, a odstaví prístroj do kúta. Veď život ponúka toľko lákadiel! Ak mu, ale šťavu pripraví niekto iný, rád si dá čokoľvek s jablkami a citrusovými plodmi. Má rád neobvyklé príchute, akákoľvek exotika v odšťavovači ho zaručene nadchne.

Zdržanlivá Ryba
21.2. - 20.3.ryba-r677_res.jpg
Slabšia vôľa tohto znamenia veštia odšťavovaču neistú budúcnosť. Ak sa však Ryba prekoná, bude pripravovať nové a zaujímavé receptúry s láskou a fantáziou pre seba i celú rodinu. Atraktívne a jej zdraviu prospešné suroviny sú uhorka, tekvica, limetka alebo neodolateľný vodný melón.

Viac: článkov nájdete v našom magazíne :)

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 131
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 8 999
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Každý piaty zomrie 8 771
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 790
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 728
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 967
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 8 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 8 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 8 h
SkryťZatvoriť reklamu