SME

Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet

Nové kreditné karty môžu priniesť do firmy viac, ako očakávate. Úspešné podnikanie si často vyžaduje rýchle rozhodnutia.

Úspešné podnikanie si často vyžaduje rýchle rozhodnutia a prináša nečakané cesty i výdavky. Pri všetkých týchto situáciách je dobré mať pri sebe partnera, ktorý vás podrží – silnú firemnú kreditnú kartu. S dostatočne vysokým úverovým limitom, s odmenou za nákupy a ELITE kartičkou, ktorá vám otvorí dvere do VIP salónikov na letiskách vo Viedni i v Prahe.

Ten, kto riadi firmu a pracovný tím, dobre vie, že financie musí mať vždy pod kontrolou. Je však škoda strácať čas zdĺhavými operáciami, keď ho môžete venovať dôležitým obchodným rokovaniam. „Poznáme potreby podnikateľov , a preto sme im na mieru pripravili nové firemné karty MasterCard, ktoré majú viacero veľmi užitočných funkcionalít a dokážu tak byť praktickým pomocníkom v biznise,“ vysvetľuje Andrej Viceník, riaditeľ odboru malých a stredných podnikov VÚB banky. MasterCard Business World a MasterCard Business Gold nie sú viazané na bežný firemný účet v banke. Umožňujú však posielať peniaze z kreditnej karty na akýkoľvek účet jednoducho cez Internet banking a tak flexibilne uhrádzať svoje faktúry. Zároveň majiteľa karty upozorňujú na každý pohyb na karte – dostávate SMS alebo e-mail o všetkých uskutočnených transakciách, mesačnom výpise i prijatej úhrade. Dokážu však ešte oveľa viac.

Bonus za nákupy

MasterCard Business World a MasterCard Business Gold  sú veľkorysé. Umožnia vám čerpať peniaze až do výšky schváleného úverového limitu a ten je oproti starším firemným kartám podstatne vyšší, môže dosiahnuť až 20 000 eur. Majitelia kreditnej karty MasterCard Business World získavajú späť automaticky až 0,5% z každej platby kartou, nezáleží na tom, či platia v kamennom obchode alebo na internete.  Hodnotu vyplateného Money back-u uvidíte na mesačnom výpise. „Raz mesačne banka vyplatí  peňažný bonus za nákupy počas daného cyklu,“ dodáva Andrej Viceník.  MasterCard Business World dokonca môžu mať klienti až s 50% zľavou z mesačného poplatku – stačí urobiť obrat mesačne aspoň 400 eur.

Elite kartička, ktorá má všade dvere otvorené

Ku firemných kreditných kariet MasterCard   dostanete automaticky aj ELITE kartičku, ktorej výhody oceníte hlavne na cestách. Zabezpečí vám, majiteľovi karty, bezplatný vstup do VIP letiskových salónikov na medzinárodných letiskách vo Viedni a v Prahe a spolu s držiteľom môžu vstupovať do salónika aj jeho spolucestujúci. .  Aktuálne je v ELITE programe zahrnutých viac ako 40 obchodných partnerov, ktorí poskytujú rôzne benefity pre držiteľov prémiových kreditných kariet MasterCard. Môžete s výhodnými zľavami nakupovať softvéry, objednávať kuriéra, využívať služby špičkových hotelov a mnoho ďalších výhod. Na vašich cestách sa môžete spoľahnúť aj na balík cestovného poistenia.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 096
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 685
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 566
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 095
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 2 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 2 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 2 h
SkryťZatvoriť reklamu