SME

Ďalšia stovka si našla ten svoj

Stodvadsať bytov Nobelova 2 si našlo svojich majiteľov, ktorí sa môžu tešiť na blížiaci sa termín kolaudácie koncom tohto roka.

Projekt Nobelova patrí k najlepšie sa predávajúcim bratislavským projektom posledných dvoch rokov. Úspešnosť projektu na bratislavskom rezidenčnom trhu potvrdzuje aj fakt, že má za sebou už druhú kompletne vypredanú etapu. Stodvadsať bytov Nobelova 2 si našlo svojich majiteľov, ktorí sa môžu tešiť na blížiaci sa termín kolaudácie koncom tohto roka. Záujemcom o bývanie v tejto lokalite tak už ostáva len posledná možnosť na kúpu bytu v projekte Nobelova – v jeho tretej etape.

nobelovavizual-r855_res.jpg

Najbližšie k parku

Posledná z etáp Nobelova 3 ma dátum kolaudácie naplánovaný koncom roka 2018. Z ponúkaných 120 bytov je k dnešnému dňu voľných posledných 30%. Napriek tomu si klient stále môže vybrať z ponuky 1 až 4-izbových bytov rôznych výmer. „Nespornou výhodou poslednej etapy je jej bezprostredná blízkosť k už existujúcemu parku. Pričom developer sa rozhodol pristúpiť aj k jeho revitalizácii po ukončení výstavby.“ vysvetľuje Kristína Kučová, projektová manažérka realitnej spoločnosti HERRYS, exkluzívneho predajcu projektu a dodáva: „Atraktivitu bývania už teraz zintenzívni aj výsadba nových stromov, osadenie lavičiek a vybudovanie viacerých detských ihrísk v areáli projektu.“

Lokalita

Rovnako silnou stránkou lokality je jej dopravná dostupnosť. Nobelova ulica predstavuje spojnicu medzi dôležitými dopravnými tepnami Račianskou a Vajnorskou ulicou. Pre ľudí cestujúcich autom do práce tak poskytuje viacero alternatív, ktoré môžu využiť podľa dopravnej situácie. Obyvatelia, ktorí uprednostňujú cestovanie hromadnou dopravou, ocenia autobus so zastávkou pár metrov od domu alebo električku, ktorá je vzdialená len 7 minút chôdze.

Lokalita tiež ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť školy a škôlok. Na pešiu dostupnosť je tu poliklinika, lekáreň, potraviny, tenisové a squashové kurty, knižnica, viaceré kaviarne a reštaurácie. Priamo v areáli  projektu sa bude nachádzať aj fitness centrum.

8076535-r790_res.jpg

Ceny a financovanie

Ceny bývania v tretej fáze projektu Nobelova sú rovnako atraktívne. Dvojizbový byt aktuálne kúpite už od 98 tisíc eur a trojizbový od 134 tisíc eur. Záujemcovia o bývanie majú možnosť zakúpiť si garážové parkovacie státie v cene 8800 eur, pričom v tejto cene parkovacie miesto nezískate prakticky v žiadnom bratislavskom projekte.

Model financovania ostáva zachovaný tak, ako v prvých dvoch etapách. Záujemca uhradí na začiatku rezervačný poplatok a 15% z ceny bytu. Zvyšok zaplatí po kolaudácii. Rezervačný poplatok vie tak záujemca uhradiť aj z vlastných úspor a počas doby výstavby nie je tak zbytočne zaťažovaný splátkami hypotéky.

Garancia kvality

Byty v projekte Nobelova sa predávajú zariadené v štandarde, ktorý zahŕňa podlahy vrátane teplovodného podlahového kúrenia v kúpeľni, obklady v kúpeľniach, sanitu, dlažbu, podlahy, kovanie, interiérové a vstupné dvere. Záujemca má zároveň možnosť dokúpenia murovanej pivnice s prirodzeným vetraním, ktorej výmeru si vie určiť spájaním priestorov.

Developerom projektu Nobelova je SITNO HOLDING Real Estate, exkluzívnym predajcom realitná spoločnosť HERRYS.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 096
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 704
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 560
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 097
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 2 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 2 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 2 h
SkryťZatvoriť reklamu