Real-time technológie: nový byt z papiera uvidíte na vlastné oči

Sedíte nad technickými výkresmi vášho budúceho bývania? Neviete si predstaviť ako bude vyzerať? Našťastie, dnes nám aj v tom dopomáhajú inovatívne technologické riešenia. Tie umožňujú vidieť nehnuteľnosť pred kúpou na vlastné oči, a to ešte pred jej výstavbou. Samozrejmosťou je možnosť plynule sa prechádzať po vymodelovanom byte. Nie, toto nie je fikcia vystrihnutá z sci-fi trháku! Vitajte vo svete najmodernejších technológií, vďaka ktorým sa vám zmení pohľad na výber svojho vysnívaného bývania.

Inovatívne technológie novej generácie

Prejdite sa po svojom novom bývaní! Pozrite sa z terasy na panorámu Bratislavy. Obzrite si najvyššie postavenú fontánu v meste. Všetko, čo ponúka areál Grand Koliba, uvidíte na vlastné oči...Tak znie úvodná upútavka rezidencií Grand Koliba, ktoré vyrastajú v lukratívnej bratislavskej lokalite Koliba. Ako prvý developerský projekt na Slovensku stavili na najmodernejšiu interaktívnu virtuálnu realitu s technológiou real-time, ktorú si môžete vychutnať vďaka 3D okuliarom s najmodernejšou technológiou HTC Vive.

Načítavam video...

Najdôveryhodnejšia prezentácia bývania ako sa len dá

Model real-time interaktívnej virtuálnej prehliadky umožní kupujúcim plynulo sa pohybovať po celom areáli rezidencií Grand Koliba. Vďaka modelu zodpovedajúcemu reálnym architektonickým návrhom zákazník získa maximálny pocit komfortu a prezentácia jeho budúceho domova sa stane najdôveryhodnejšou ako sa len dá. Kupujúci ocenia možnosť prechádzať po svojom bývaní ešte pred jeho výstavbou, pozrieť si skutočne reálny výhľad z okien a terás konkrétneho bytu. Inovatívne technológie taktiež umožňujú plynulý a interaktívny posun v rámci rozľahlého privátneho pozemku či oddychovej zóny. Zastaviť sa tak môžete napríklad pri fontáne, na slnečnej terase s ležadlami,  ihrisku pre deti či z miestnej vyhliadkovej veže sa pokochať prekrásnymi výhľadmi na Bratislavu,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Grand Koliba.

Exkluzívna real-time virtuálna prehliadka u technologického partnera NAY

Záujemcovia o bývanie v rezidenciách Grand Koliba si môžu túto technológiu vyskúšať u výhradného predajcu projektu, maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk. S modernou virtuálnou realitou s technológiou real-time sa môže teraz oboznámiť aj široká verejnosť do 30. marca 2017 v predajni NAY v nákupnom centre Avion Shopping Parku v Bratislave.

Bezpečné a prestížne bývanie v súkromí

Väčšiu časť pozemku rezidencií Grand Koliba bude tvoriť privátny park s vlastnou fontánou. Zelená plocha na takmer 13 tisíc m2 je jedinečná a výrazne odlišuje projekt od tých, ktoré sú dnes na trhu. Táto najvyššie postavená novostavba v lokalite Koliba ponúkne 181 bytov v štyroch nízkopodlažných domoch. Unikátom bude najvyššie položená otvorená vodná plocha v meste s fontánou v tvare bronzovej žaby. Jej autorom je uznávaný slovenský sochár Mgr. arch. Martin Pala.

grand koliba

Synergia exkluzívnej lokality Koliba s modernými technológiami

Ponuka bytov s výmerami od 60 m2 po vyše 150 m2 sa od začiatku predaja stretla s veľkým záujmom kupujúcich. V súčasnosti je už predaných viac ako 60 % bytov z prvých dvoch budov. K tomuto stavu výrazne prispela aj synergia exkluzívnej lokality Koliba s najmodernejšími technológiami.

Výstavba rezidencií Grand Koliba na Tupého ulici na Kolibe oficiálne odštartovala na konci minulého roka. Generálnym zhotoviteľom projektu je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Odhadovaný termín výstavby a okolia rezidencií je 22 mesiacov.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 150
  2. Každý piaty zomrie 8 852
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 8 188
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 799
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 731
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 896
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 9 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 9 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu