SME

Predávajú len to, čomu sami veria

Športová predajňa www.pro-body.sk vás očarí nielen širokým výberom tovaru a výživových doplnkov.

Športová predajňa www.pro-body.sk vás očarí nielen širokým výberom tovaru a výživových doplnkov pre rekreačných i profesionálnych športovcov, príťažlivým dizajnom, ale aj tým, že jej majiteľ je sám vášnivým športovcom a má okolo seba komunitu nadšencov behu, plávania a cyklistiky, s ktorými spolu zložili aj triatlonový tím pro-body. Ponúkajú iba to, čomu sami veria a vyskúšali to.

 daha-1-r223_res.jpg

Pre vznik internetového obchodu pro-body.sk sa majiteľ Pavol Halža rozhodol v roku 2012. "Chcel som tak prepojiť vlastný životný štýl, ktorého veľkú časť tvorí šport s podnikaním. Tým, že predávam to, čím žijem, čo reálne používam, čomu verím a čo mám odskúšané, viem svojim zákazníkom ponúknúť tovar, s ktorým budú spokojní," vysvetľuje.

 

Nielen predáva, aj poradí

 

Pri kontraktoch s dodávateľmi renomovaných značiek mal výhodu v tom, že už od roku 2004 podniká v oblasti relaxu a krásy v priestoroch na Letnej 40, kde ho môžu zákazníci aj osobne nájsť, poradiť sa pri výbere vhodných športových potrieb. V ponuke nájdete kompletné bežecké potreby - oblečenie, obuv, čelovky, športtestery, triatlonove doplnky, či cyklistické dresy, cyklopočítače, trenažéry, svetlá a okuliare. Majiteľ je hrdý na to, že môže zákazníkom ponúknúť najširší výber značky Speedo pre plavcov na východe Slovenska, ktorý inde v takom rozsahu nenájdete.

 

Po e-shope kamenný obchod

 

" Keď sa internetový obchod www.pro-body.sk úspešne rozbehol a zákazníkov pribúdalo, začal som premýšľať o otvorení kamenného obchodu, kde by si športoví nadšenci mohli tovar vyskúšať, poradiť sa. Otvorili sme ho minulý rok a ukázalo sa, že v Košiciach je potenciál a pribúda ľudí, ktorí sa chcú behu, plávaniu, cyklistike vo voľnom čase venovať. V súčasnosti už obchod funguje na väčšej ploche a celý sortiment, ktorý ponúkame, môžete nájsť prehľadne usporiadaný aj s odborným predavačom. Teší ma, že spokojných zákazníkov pribúda, nielen ako obchodníka, ale aj športovca. Tým, že predávam to, čo sám používam a čomu verím sa vytvára dôvera so zákazníkmi," hovorí Pavol Halža.

 

Spojil nadšencov triatlonu

 

O tom, že je srdcom športovec svedčí aj založenie Triatlon klubu pro-body, ktorý spojil nadšencov triatlonu.

 " Vznik pro-body triatlon teamu siaha do leta 2015. Zrodil sa zo skvelej partie ľudí, ktorá sa venovala na amatérskej úrovni triatlonu a duatlonu. Po niekoľkých stretnutiach sme sa dohodli na výrobe dresov. Začalo sa pretekať pod značkou pro-body.sk a po niekoľkých mesiacoch spoločného fungovania sa vykryštalizovalo jadro pretekárov, ktorí mali ambície byť medzi najlepšími pretekármi na Slovensku. Aby sme mohli aj oficiálne zbierať body do Slovenského pohára v triatlone a duatlone, rozhodli sme sa zaregistrovať klub už oficiálne do STU (Slovenská triatlonová únia). Od 1.1.2016 už fungujeme oficiálne a sme registrovaní na Slovenskej triatlonovej únii pod oficiálnym názvom pro-body triatlon team Košice (PROKE). Máme v tíme výborného bežca a triatlonistu Daniela Kravianského, ktorý má veľkú zásluhu na založení klubu, bývalého pólistu Ľubomíra Rédaja, Petra Jurašku a ďalších. čestným členom je Rado Bujdoš, ktorý nám pomáha pri budovaní mladého tímu a je známy najmä ako účastník súťaží Ironman, " doplnil Pavol Halža.

 

Ak máte k športu blízko alebo ste sa nechali inšpirovať nadšením majiteľa a jeho tímu, okrem športových potrieb a výživovoých doplnkov, sa môžete zapojiť aj do sympatickej akcie, ktorú organizujú každý utorok o šiestej podvečer - Beh s Pro-body večernými Košicami.

 

www.pro-body.sk

 

PREDAJŇA KOŠICE

 

Letná 40 - pri VUB banke

040 01 Košice

tel: +421 905 80 80 83

info@pro-body.sk

 

Po-Pi: 10.00 - 18.00
So: 9.00 - 12.00

Ne: Zatvorené

 

 

 

 

 

 

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  2. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 753
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 525
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 444
  4. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 603
  5. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 3 483
  6. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 467
  7. Výborná pre diabetikov aj pre lepšie trávenie. Poznáte Aróniu? 3 233
  8. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 020
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.


INZERCIA 3 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.


INZERCIA 3 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.


INZERCIA 17 h
SkryťZatvoriť reklamu