Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Motorizmus | Ikonický Harley-Davidson za bezkonkurenčnú cenu

Inzercia / Tlačová správa / Motorizmus
Ikonický Harley-Davidson za bezkonkurenčnú cenu

Splňte si túto jar sen o motocykli Harley-Davidson. Začnite modelom Street 750 za 6 324€ s DPH alebo získajte servis zdarma.

Vďaka programu Easy Ride máte šancu získať model Street 750 za neuveriteľných 6 324 € s DPH alebo servis zdarma na 2 roky pre modely z rady Dyna a Sportster s objemom 1200 cm³.
hd490-pixname7251-r649_res.jpg

Pokiaľ ste vždy snívali o motocykli vo vlastnej garáži, teraz prichádza ten správny čas, aby ste si tento sen splnili. Ikonická motocyklová značka Harley-Davidson pripravila so začiatkom tohtoročnej moto sezóny špeciálny program Easy Ride, vďaka ktorému sú motocykle tejto značky dostupnejšie než kedykoľvek pred tým.
hd490-pixname7431-r312_res.jpg

Harley-Davidson Street 750, ktorý patrí do temnej modelovej rady Dark Custom a  je určený pre mladších zákazníkov, je teraz k dispozícii za neuveriteľných 6 324 € s DPH. Pokiaľ ale mierite vyššie a snívate o väčšom stroji, môžete získať pri kúpe akéhokoľvek motocykla z rady Dyna alebo Sportster s objemom 1200 cm³ servis na dva roky zdarma. Takže vašou jedinou starosťou bude v tomto prípade iba tankovanie benzínu.
hd490-pixname7616-r396_res.jpg

„Naším cieľom je dopriať radosť z jazdy a neopakovateľný zážitok v sedadle Harley-Davidson skutočne každému, preto prichádzame s limitovaným programom Easy Ride. Stačí si len vybrať,“ hovorí Michal Fric, Marketing Manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.
hd490-pixname8440-r237_res.jpg

Konkrétne podmienky o programe Easy Ride nájdete na harley-davidson.sk alebo v jednotlivých dealerstvách Harley-Davidson po celej SR.

14. 3. 2017

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Foto: archív Harley-Davidson
najčítanejšie