SME

Bývanie, ktoré vás oslobodí od stresu

Bežíte každý deň do „fitka“ či na jogu a aj tak cítite únavu a frustráciu? Zabúdate na to najzákladnejšie. Na váš životný priestor

Bežíte každý deň do „fitka“ či na jogu a aj tak cítite únavu a frustráciu? Zabúdate na to najzákladnejšie. Na váš životný priestor.


Stres. Fenomén dnešnej doby. Tichý zabijak nielen našich životov, ale aj snov a nádejí. Podľa údajov Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) dnes trpí 15 – 30 % populácie civilizačnými chorobami, za ktorými stojí práve stres ako zásadný spúšťač. Náš životný štýl ovplyvňuje náš psychický stav a v konečnom dôsledku aj zdravie. Bohužiaľ, stres sa nedá vymazať úplne a sú situácie, v ktorých sa mu jednoducho nevyhneme. O to dôležitejšie preto je žiť v prostredí, kde sa cítime dobre. V prostredí, kde môžeme vypnúť od každodenných starostí, ktoré je bezpečné a inšpiratívne nielen pre nás, ale aj pre naše deti.

Developerský boom v Bratislave ponúka nespočetne veľa možností pre bývanie, no len veľmi málo z nich je bez kompromisov. Mnohí sa kvôli túžbe po ideálnom bývaní v kontakte s prírodou radšej rozhodnú pre stavbu rodinného domu. Ale je to naozaj jediná možnosť?

Našli sme „antistresové“ bývanie

Výber lokality je pri bývaní kľúčový, najmä ak hľadáte miesto, kde dokážete byť šťastní počas celého života. Bezprostredný kontakt s prírodou, ale aj dobrá dostupnosť do mesta je kombinácia, ktorá výrazne nahráva duševnej pohode. Záhorská Bystrica je priam prototypom ideálnej lokality. V tejto mestskej časti na úpätí Malých Karpát, pri Bratislavskom lesoparku s množstvom turistických chodníčkov a cyklotrás, budete mať prírodu vždy na dosah. Ak zatúžite po ruchu veľkomesta, vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2 ste v centre za pár minút. V tejto „vidieckej“ štvrti sa nachádza aj projekt Kolísky, ktorého tvorcovia sa oslobodili od stereotypov, aby vám priniesli domov, v ktorom si bývanie môžete navrhnúť presne podľa svojich predstáv. A to doslova!

Buďte nároční a neuspokojte sa s bytom „z katalógu“

Tvorcovia projektu oslobodili  Kolísky od stereotypov a navrhli skutočne nadčasové bývanie. V Kolískach si môžete prispôsobiť nielen dispozíciu interiéru, ale aj exteriérové prvky na fasáde. Popritom môžete posúvať priečky, určiť si veľkosť okien alebo kde a aký balkón budete mať. Moderné technológie a skutočne vysoký štandard vám umožnia naozaj pohodlné bývanie. Kolísky pritom nie sú žiaden okázalý projekt, ale výsledok úprimnej snahy zlepšiť kvalitu života ľudí a vniesť do ich života pocit slobody a bezpečia zároveň. Veď kde dnes môžete pustiť deti len tak na dvor? Kde si dnes môžete vypestovať svoju vlastnú zeleninu alebo si len tak vybehnúť do lesa? V Kolískach.

Načítavam video...

ITB je dobrý developer

Za projektom Kolísky, ktorý naozaj vyniká z radu, stojí skúsený developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa, známy pre svoj unikátny prístup k projektom a odvahe dovoliť budúcim majiteľom bytov dotvoriť si finálnu podobu bývania podľa svojich predstáv. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie Bytové domy. Presvedčte sa sami, ako úlohu klienta pri projektovaní vidí tím v ITB a koľko energie vkladá napríklad do výberu lokality.

www.kolisky.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 124
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 264
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 720
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 784
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 726
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 986
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 8 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 8 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 8 h
SkryťZatvoriť reklamu