Dvojnásobný šampión v rozhovore o ceste, ktorá mu priniesla zisk

Tešiť sa z výhry stoviek eur v dvoch mesiacoch v rade sa nepodarilo ešte nikomu inému. Víťaz s nickom Tati prezradil zlatú taktiku

Tešiť sa z výhry stoviek eur v dvoch mesiacoch v rade sa nepodarilo ešte nikomu inému. Víťaz s nickom Tati prezradil zlatú taktiku, ktorá ho priviedla k vytúženej výhre, a to hneď dvakrát. Jasný dôkaz, že tipovanie nie je iba o šťastí, ale v prvom rade o správne zvolenej taktike a hlbokom športovom prehľade.

Dvanásť mesačných cyklov sa skončilo, pričom sa z výhier tešili desiatky ľudí. My vám prinášame rozhovor s najúspešnejším z nich, ktorý sa stal neoficiálnym Majstrom Slovenska v tipovaní v dvoch po sebe idúcich mesiacoch – júl a august. Hráč Tati potvrdil svoje kvality aj vo februári, kedy sa umiestnil na druhom mieste a znovu získal zaujímavú výhru.

Roland Kovács, ktorý na Stávky.sk vystupuje pod nickom Tati, prezradil recept na úspech. Má 39 rokov, pochádza z obce Neded (okres Šaľa) a so športom žije celý život. Tipovaním sa neživí, pracuje pre Volkswagen. Záľuby má v cyklistike, futbale či fitness, no vzhľadom na interes v tipovaní si udržiava prehľad aj v iných športoch. Viac o dvojnásobnom majstrovi zistíte v rozhovore, v ktorom stihol prezradiť hlavné príčiny jeho opakovaného úspechu.

roland kovács

Konkurencia na Stávky.sk je veľká, no o to väčší rešpekt budí dosiahnutý triumf. K víťazom patria aj tučné výhry. Odniesť si krásnych 100 eur cash a ďalších 100 eur na kredite vo Fortune môže každý mesiac iba jeden. Navždy taktiež vstupuje do úzkeho kruhu športových expertov. Jedine Tati to však dokázal v dvoch po sebe idúcich mesiacoch. „Na začiatku mesiaca má každý rovnaké šance vyhrať, to je na tejto hre to krásne. Ja som sa rozhodol zariskovať, veď stratiť sa nedá nič. Z úvodu som to skúsil s vysokými kurzami a vtedy sa začalo pravé súťaženie. Začal som výberu zápasov venovať viac času a sledoval som konkurenciu. Bola to napínavá a taktická bitka až do posledného dňa. Rozhodne sa treba vyznať a vedieť správne odhadnúť, kedy treba zariskovať a skúsiť šťastie,“ prezradil víťaz Tati.

Výhry ako Stávky.sk vám nedá nikto, to je jasná vec. Davy ľudí zaujal boj o stovky eur každý mesiac, no dvojnásobného šampióna okrem hlavnej súťaže zlákal aj špeciálny oriešok, ktorý skutočne oddelí zrno od pliev: „Najväčšie tipérske umenie je vidieť v Machrovi mesiaca. Tu sa ukáže skutočná kvalita. Každý tipuje rovnaké zápasy, v ktorých nie je jasný favorit. Dá sa tu zarobiť ďalšia stovka, čo je skvelá motivácia.“

Nie sú to však iba tučné výhry, ktoré odlišujú Stávky.sk od konkurencie. To si všimol aj Tati, ktorý si najviac cení prepracovaný vzhľad, férový prístup a zdravú konkurenciu medzi hráčmi. „Na stránke som sa zorientoval skutočne rýchlo. Výšky výhier sú samozrejme najväčším lákadlom, takéto sumy neponúka nikto iný, no páči sa mi, že okrem hlavnej súťaže tu človek nájde aj ďalšie alternatívy, na ktorých sa dá zarobiť len obyčajnou hrou, pri ktorej človek neriskuje reálne peniaze. Vždy je čo robiť, aj keď človeku nevyjde úvod mesiaca. Hrať sa oplatí až do posledného dňa,“ dodal dvojnásobný majster.

Tati má množstvo skúseností nie len s reálnym stávkovaním, ale aj s tým virtuálnym, ktoré ho nič nestojí. Presne tak fungujú aj Stávky.sk. Na dobré veci sa oplatí čakať, čo v stávkovaní platí dvojnásobne. Náhlivosť sa nevypláca. „V tipovaní je jedno, koľko máte rokov. Dôležité je, koľko času do športu nalejete. Je potrebné zistiť si čo možno najviac dostupných informácií a reálne sledovať zápasy. Taktiež treba počkať na správnu chvíľu, kedy všetko do seba zapadne. Rozhodne sa nie je kam ponáhľať. Čím viac človek tlačí na pílu, tým skôr o všetko príde. Pokiaľ je v zápase čo i len jeden fakt, ktorý nehrá v môj prospech, dám od neho radšej ruky preč. Síce vtedy človek nič nevyhrá, ale ani neprehrá,“ pokračoval.

Stávkovanie za skutočné peniaze môže viesť k zisku, no je s ním spojené aj množstvo stresu. Práve tomu sa chcel Tati vyhnúť. Uvítal preto zaujímavý nápad Stávky.sk, kde peniaze nestráca, získava rovnaké napätie pri sledovaní natipovaných zápasov a môže iba zarobiť. „Živiť sa čisto tipovaním je náročne a hlavne stresujúce. Raz sa darí, potom ujde aj nemožné. Ten stres mi za to nestojí, preto sa mi na Stávky.sk páči“ povedal Tati a následne poradil, čomu sa treba vyhnúť: „Rozhodne nie som fanúšikom tutoviek. V dnešnom svete taký zápas už neexistuje. Ovplyvniť to môže buď šťastie alebo korupcia, ktorá bola často dokázaná. Radšej odporúčam skúšať hru na vyššie kurzy, kde stačia aj menšie vklady a človek vie pekne zarobiť.“

Aj náš dvojnásobný majster má svoje nesplnené športové sny, ktoré by si rád splnil aj vďaka pekným výhram. „Mám veľmi rád futbal a cyklistiku. Mojím zatiaľ nesplneným snom je pozrieť si vzájomné meranie síl medzi Laziom Rím a AS Rím. Taliansky futbal má niečo do seba, dobre sa naň pozerá, a tá atmosféra musí byť úžasná,“ uzavrel rozhovor Tati a našim fanúšikom poslal pozdrav: „Držím vám palce v nasledujúcom súťažení, rád si zmeriam sily. Čím viac nás bude, tým väčšia zábava z toho pramení. Víťazstvo si budem ceniť ešte viac!“

Neváhaj, a ukáž aj ty svoje schopnosti v unikátnej hre, v ktorej sa dá iba vyhrať. Súťažiť môžeš TU!

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 659
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 573
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu