SME

Nový Ružinov na Bajkalskej má za sebou prvý rok

Za tento jediný rok sa stal nielen dobre známym a obľúbeným, ale aj jedným z najrýchlejšie sa predávajúcich projektov v Bratislave

Presne pred rokom, v marci 2016, sa začal predaj nového bratislavského projektu s názvom Nový Ružinov. Za tento jediný rok sa stal nielen dobre známym a obľúbeným, ale aj jedným z najrýchlejšie sa predávajúcich projektov v Bratislave. 134 bytov a apartmánov v prvých dvoch fázach projektu už našlo svojich majiteľov. Piata mestská vila Valentine, ktorej predaj sa začal pred mesiacom, ponúka ďalších 102 bytov a apartmánov a v rýchlosti predaja nijako za predchádzajúcimi dvoma fázami nezaostáva.

Kombinácia obľúbenej lokality Ružinov, jednoduchej dopravnej dostupnosti, zodpovedného prístupu developera a v neposlednom rade i priaznivých cien, predurčila projekt Nový Ružinov stať sa obľúbeným a vyhľadávaným miestom pre život rodín a mladých ľudí obľubujúcich mestský životný štýl. Prispela k tomu i poloha na Bajkalskej ulici s priamym napojením na Prístavnú ulicu a rýchlym prístupom na diaľničný obchvat zabezpečujúcim vynikajúcu dostupnosť do ktorejkoľvek časti mesta.

V tretej fáze sú vo vile Valentine okrem jedno-, dvoj- a trojizbových bytov v ponuke i štvorizbové byty pre rodiny s viacerými deťmi a jeden a pol izbové jednotky ideálne ako prvé spoločné bývanie pre mladé páry. Výstavba sa začne už na jar tohto roka a kolaudácia je naplánovaná na začiatok roka 2019. Piata mestská vila zároveň uzatvorí stavebný ruch v tejto oblasti tak, že prípadná ďalšia výstavba neovplyvní ani okolité budovy ani vybudovaný park.

Nemecká kuchynská linka v cene

Novinkou tretej etapy je i možnosť kúpy v prevedení „holopriestor“ a tým pádom zariadenie si bývania presne podľa svojho vkusu. Ak sa však kupujúci rozhodne pre prevedenie „štandard“, získa v cene okrem kvalitného štandardného vybavenia aj nemeckú kuchynskú linku vrátane značkových spotrebičov. Navyše, kupujúci majú na výber z troch farebných prevedení.

„Mnohí klienti, ktorí pôvodne zvažovali kúpu bytu v prevedení „holopriestor“ menia názor práve pri návšteve vzorového bytu. Sú nadšení vysokou úrovňou kvality materiálov i samotného vyhotovenia.“ – hovorí Marianna Fuksová z realitnej kancelárie HERRYS, manažérka projektu Nový Ružinov. „Návštevníci vzorového bytu veľmi pozitívne hodnotia i nadštandardne veľké okná, ktoré izby krásne presvetlia a citlivo zladené nadčasové kombinácie farieb a materiálov, ktoré umožňujú doladiť a zariadiť interiér podľa vlastného vkusu. Tiež eľmi oceňujú, že práve takéto nadštandardné vybavenie im umožní nasťahovať sa ihneď po prevzatí bytu či apartmánu bez ďalších veľkých výdavkov.“ - dodáva Marianna.

Vzorový byt je pripravený priamo v projekte Nový Ružinov, na Bajkalskej ulici. Keďže na stavbe sa stále pracuje, návštevu vzorového bytu si je nutné vopred zarezervovať.

23 200 m2 zelene, labyrint, iglú a tunel

Hoci sa projekt teší úspešnému predaju, rozhodol sa developer projektu, spoločnosť CZ Slovakia, ponúknuť obyvateľom ešte niečo viac ako len pekný byt. Prepojením a zjednotením celého projektu sa stane priestor okolo a medzi budovami, kde na ploche 23 200 m2 vyrastie unikátny rezidenčný park.

Park bude nielen miestom plným zelene, ale bude i spoločným komunitným priestorom, kde sa budú susedia stretávať navzájom, či so svojimi priateľmi. Netradičné riešenie parku z dielne architektov z Laboratória architektúry krajiny pod vedením Michala Marcinova (víťaz ceny CE ZA AR 2016 v kategórii Exteriér), poskytne „zákutia“ na hru aj oddych pre všetky vekové kategórie.

Pribudne takmer stovka nových stromov, viac ako tristo kríkov ruží, miesta na grilovanie, basketbalový kôš. Samozrejmosťou sú lavičky či stojany na bicykle. Najmenší sa určite potešia preliezačkám, hojdačkám, šmýkačkám či netradičnému zážitkovému tunelu z popínavých rastlín a nemenej zaujímavému rastlinnému iglu. Trávový labyrint na ploche 225 m2, ktorý dorastie až do výšky dospelého človeka, prinesie nielen atraktívne miesto na zábavu, ale aj skryté zákutia s lavičkami určené na oddych.

Nový Ružinov je na Bajkalskej

V uplynulých dňoch bratislavská mestská časť Ružinov vydala rozhodnutie, ktorým sa projekt Nový Ružinov stal súčasťou ulice Bajkalská. Prvé mestské vily Elisabeth a Landora, ktorých kolaudácia práve prebieha, majú v registri adries už zapísané i súpisné a orientačné čísla.

Výhradným predajcom projektu nový Ružinov je bratislavská realitná kancelária HERRYS ktorá poskytuje i služby špecialistu na úvery na bývanie.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  5. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  6. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa h3kovali
  2. Aj jedenáste ocenenie Slovak Superbrands Award putuje do dm
  3. Autocentrá AAA AUTO už za prvý štvrťrok predali 26 000 vozidiel
  4. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  5. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  6. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  7. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  8. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 829
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 8 219
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 534
  4. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 121
  5. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy 2 936
  6. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím 2 835
  7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 356
  8. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 2 317
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili.


7 h

Už po jedenástykrát sa spoločnosť dm drogerie markt stala nositeľkou ocenenia Slovak Superbrands Award.


9 h

Rekordné predaje AURES Holdings v prvom štvrťroku posilnila generatívna AI v kontaktnom centre.


14 h
SkryťZatvoriť reklamu